Αρχική > Αφασιαλάνδη > «Εσείς είστε αναρχικοί και νομίζετε ότι θα καταλύσετε την ελληνική δημοκρατία, εμείς όμως θα σας γαμήσουμε»!

«Εσείς είστε αναρχικοί και νομίζετε ότι θα καταλύσετε την ελληνική δημοκρατία, εμείς όμως θα σας γαμήσουμε»!

24/04/2009
el240409b

Ελευθεροτυπία, 24-4-2009

Και, προφανώς [;!], οι γαμίκουλες υπερασπιστές της ελληνικής [;] δημοκρατίας [χωρίς ερωτηματικό], κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σημάδευαν το κεφάλι. Τι άλλο;

Και το σχετικό δημοσίευμα.

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to Ma.gnoliaAdd to TechnoratiAdd to FurlAdd to Newsvine

Κατηγορίες:Αφασιαλάνδη
  1. 24/04/2009 στο 11:03

    Στ’ αλήθεια αυτά τα ελληνικά [περί… καταλύσεως της ελληνικής δημοκρατίας (Wow!!!)] πού τα μάθανε οι μπάτσοι; Στα δημόσια σχολεία της ελληνικής δημοκρατίας;

    Απορίες που έχω μερικές φορές…

  2. 24/04/2009 στο 12:56

    Όχι βέβαια !
    Πάνε στο κατηχητικό κι εκεί έχουν
    τους κατάλληλους δασκάλους.
    Αν δεί κανείς ποιοι διδάσκουν στις σχολές τους ..
    Κοιμούνται και ξυπνάνε κι αυτά ακούν.
    Τα άλλα είναι μέρος της προφορικής παράδοσης !
    Τι απορίες είναι αυτές ?

  3. Makedon
    24/04/2009 στο 22:11

    Για άλλη μία φορά οι συλληφθένετες εν μέσω επεισοδίων … ήταν «τυχαίοι» και «περαστικοί». Ακόμα και ο Αλέξης… τυχαία βρέθηκε ανάμεσα σ’αυτούς που πετούσαν μπουκάλια στα περιπολικά. Άλλωστε παντού στον κόσμο το να πετάς μπουκάλια σε περιπολικά… θεωρείται παιδικό παιχνίδι και δεν αποτελεί ούτε λόγο σύλληψης, ούτε λόγω αντίδρασης από τους αστυνομικούς. Ειδικά όταν αυτοί που πετούν τα μπουκάλια είναι γόνοι χρυσοχόων, τραπεζιτών και κάτοικοι Βορείων Προαστίων
    Φυσικά τα λόγια του «κακού» μπάτσου μεταφέρει η «αξιόπιστη» Ελευθεροτυπία και όπως πάντα φταίει ο μπάτσος των 900 ευρώ που υποχρεούται από το νόμο να παριστάνει τον μαλάκα για να ΜΗΝ το μεταθέσουν οι δικτυωμένοι γονείς του αληταρά σκατόφλωρου που το παίζει αναρχικός.

    Οι ίδιοι μπάτσοι υποχρεούνται να προστατεύουν τους αληταράδες κλέφτες που ΕΜΕΙΣ εκλέγουμε λόγω βλακείας και οι ίδιοι μπάτσοι για τα 900 ευρώ κάθονται σούζα να τρώνε μολότοφ στα μούτρα για να μην χάσει καμιά ψήφο η σπείρα που κυβερνά τον τόπο ή να τρώνε κάθε Κυριακή πέτρες από τα απαραίτητα για τις ομάδες … πρεζόνια των κερκίδων.

    Όλοι μας, θα σπάγαμε το κεφάλι του άλλου στο απλό άκουσμα μίας βρισιάς αλλά από τους μπάτσους για 900 ευρώ απαιτούμε να τους γ…ούν κόρες και μάνες.

    Και οι σχολές κουκουλοφόρων παράγουν κατά εκατοντάδες τους αναρχοπιθήκους οι οποίοι θα βασιλέψουν επί των υπολοίπων ημών των πολιτισμένων καθώς και των υπολοίπων οπαδών του Σάκη Ρουβά και της Έφης Θωδη.

  4. 25/04/2009 στο 12:03

    @ L’Enfant de la Haute Mer

    «Τα άλλα είναι μέρος της προφορικής παράδοσης !
    Τι απορίες είναι αυτές ?»

    😆

    @ Makedon

    Σύμφωνα με τη λογική σου, οι μπάτσοι πρώτα θα πρέπει να σκοτώνουν και μετά να κάνουν καμιά ερωτησούλα για τα «εγκλήματα» που διέπραξε το θύμα. Πού σκατά ζούμε;

  5. μαρτινγκειλ
    26/04/2009 στο 05:08

    Ενω εσυ Αφασιε πρωτα να τους πυροβολησουν τους μπατσους, αλα Ματζουνη και μετα να ρωτησουμε τον φονια για την παιδικη ηλικια του, το αν του εβαζαν μπολικο Προδερμ στο κωλο, αν η φρουτοκρεμα ηταν καλοφτιαγμενη, αν εχει προωρη εκσπερματιση, αν εφαγε πολλες χυλοπιτες κλπ κλπ κλπ^20000000000000000

  6. 26/04/2009 στο 11:19

    Καλά, η… πανακότα πάει σύννεφο…

  7. Makedon
    26/04/2009 στο 12:12

    @Αφάσιο
    Οι Μπάτσοι είναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και διέπονται από την ΙΔΙΑ ακριβώς φιλοσοφία. Μπήκαν στην αστυνομία για να ΑΡΑΞΟΥΝ και να ΜΗΝ ανησυχούν ΟΥΤΕ για τον μισθό τους, ούτε για την κρίση στην αγορά.
    Γιατι λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι για 900 ευρώ πρέπει να ρισκάρουν την ζωή τους και άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι να τα ΞΥΝΟΥΝ όλη μέρα σε άριστες συνθήκες εργασίας και για περισσότερα χρήματα;
    Μήπως λέει καμία σύμβαση ότι ΜΠΟΡΕΙ και να πεθάνουν για 900 ευρώ; Ή μήπως αποδέχτηκαν ενυπόγραφα να φέρουν οπλισμό του 1960, να αγοράζουν αλεξίσφαιρο με δικά τους χρήματα και να υποχρεούνται να κυνηγούν μαφιόζους φορώντας υποχρεωτικά λουστριν σκαρπίνια και στενά γκρι παντελόνια; Ή μήπως αποδέχτηκαν να ΜΗΝ υπερασπίζονται τη ζωή τους για να πέσουν τα ποσοστά της κυβέρνησης;
    Φτάσαμε να ζητάμε από τους αστυνομικούς ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ούτε να αμυνθούν.
    Ποιος από εμάς εάν δεχόταν μία μολότοφ στο κεφάλι…θα καθόταν στη θέση του ακίνητος.
    Και φυσικά δεν λέμε ότι πρέπει να πυροβολεί ο αστυνομικός αλλά στην περίπτωση του ΑΛΕΞΗ…
    καλά θα έκαναν μερικοί να έψαχναν κι ΑΛΛΕΣ πηγές ενημέρωσης πέρα από τις TRENDY και τις πιασάρικες. ΠΟΣΑ ΜΜΕ δημοσίευσαν την σφάιρα που σκότωσε του Αλέξη; ΠΟΣΟΙ ανέφεραν ότι ΟΝΤΩΣ εξοστρακίστηκε; ΠΟΣΟΙ ζήτησαν συγνώμη για τις ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ που διέσπειραν;
    Και βέβαια κανείς δεν σκέφτηκε ότι ένας αστυνομικός που φιλοξενεί στο σπίτι του δύο άτομα με ΕΙΔΙΚΕΣ ανάγκες…ΔΕΝ είναι ο Ράμπο που μας περιέγραφαν.
    Κι όταν αυτός με τόσα προβλήματα και 900 ευρώ μισθό έχει να αντιμετωπίσει τον ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟ που σπάει την πλάκα τους ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ … κάμια στιγμή είναι ΛΟΓΙΚΟ να φτάσει στα όριά του.
    Εγώ ή εσείς … ίσως να ΜΗΝ πυροβολούσαμε στο έδαφος όπως ο Κορκονέας αλλά ΑΝΑΜΕΣΑ στα ΜΑΤΙΑ του κοπρίτη που μας καταστρέφει καθημερινά τη ζωή, την ψυχολογία ,τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία.
    Ρωτήστε κανέναν κατεστραμμένο μαγαζάτορα να σας πει ΠΩΣ θα αντιδρούσε εάν είχε έναν λοστό στα χέρια του.
    Η σφαίρα που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ γιατί θα αποδείκνυε ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΠΕΣ είναι οι δημοσιογράφοι και το κοινό τους παράλληλα…είναι εδώ…
    http://macedonia-greece.blogspot.com/2008/12/blog-post_23.html
    Απλά εδώ ΔΕΝ είμαστε Αμερική και τα ΜΜΕ τα ελέγχει ξένος παράγοντας κι όχι το βαθύ κράτος. Εδώ η προπαγάνδα κάνει θαύματα και επειδή ο μόνος τρόπος να γίνει κανείς διάσημος είναι να ΄πηγαίνει με τη μόδα κι όχι με την αλήθεια…
    έτσι και οι διανοούμενοι γίνονται trendy-αριστερίζοντες Κολωνακίου.
    Κι αφού οι σκατόφλωροι μαστούρηδες και τεμπέληδες…αισθάνονται καταπίεση από την αστυνομία η οποία πρακτικά είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ για το υπόλοιπο 99,999% των Ελλήνων…για τους οποίους είναι αισθητή ΜΟΝΟ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ … γύρισαν όλοι και μιλούν για …μπάτσους.
    Το τι κακό ακριβώς έκανε η αστυνομία στον Αλέξη ώστε να βρεθεί σε μία ομάδα που πετούσε μπουκάλια σε περιπολικό…εγώ ΔΕΝ το κατάλαβα.
    Το ποιος θέλει ψυχολόγο… θα επρεπε να το σκεφτούν οι γονείς του που επέτρεπαν έναν δεκαπεντάχρονο να κυκλοφορεί ασυνόδευτος στα Εξάρχεια , όταν ο νόμος δεν του επιτρέπει ΟΥΤΕ ΑΣΑΝΣΕΡ να χρησιμοποιήσει μονος του . Θα έπρεπε να σκεφτούν τις συνέπεειες αυτοί που «κούρδισαν» τον Αλέξη για να εκμεταλλευτούν την βλακεία του ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Που είναι οι ίδιοι που «κούρδισαν» την Κούνεβα να παριστάνει τη συνδικαλίστρια σε μία χώρα που ΔΕΝ ξέρει πως λειτουργούν τα κυκλώματα.
    Οι «στρατηγοί» της πολιτικής ζουν και βασιλεύουν και τα «πιόνια» παλεύουν για τη ζωή τους.
    Δώστε στους αστυνομικούς πλαστικές σφαίρες, Υδροφόρες, κάμερες και τη δυνατοτητα σύλληψης των ταραξιών (όπως γίνεται στο εξωτερικό δηλαδή) και θα δείτε πως θα βρεθούν οι έξυπνοι «επαναστάτες του κώλου».
    Κι όταν συλληφθούν άραγε θα υπάρχει πολιτικός που θα αρνηθεί να εξυπηρετήσει τις πλούσιες κυράτσες που θα απαιτήσουν την απελευθέρωση του κανακάρη τους;
    Γι’ αυτό κ.Αφάσιε… δεν φταίει η πανακότα αλλά η πολλή μυζήθρα στο πουλάκι που ΔΕΝ επιτρέπει κάποιους να έχουν καθαρό μυαλό και να μην χάφτουν την προπαγάνδα που μας περνούν τα ΜΜΕ ανάλογα με τα δικά τους συμφέροντα.
    Οι μπάτσοι είναι ότι είναι 1.000.000 Έλληνες Δημόσιοι Υπάλληλοι.
    Είναι κάποιοι από εμάς…κι αν ΔΕΝ φοβόντουσαν για τη θέση του Δημοσίου θα έπρατταν με άλλα κριτήρια, με τα ίδια που θα έπραττα εγώ που είμαι Ελ.Επαγγελματίας. Και τότε μονο θα έβλεπες πόσοι «επαναστάτες Βορείων Προαστίων» θα έσπαγαν και θα έκαιγαν τις περιουσίες των μεροκαματιάρηδων.

  8. 26/04/2009 στο 12:38

    Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε [που δεν…]

    Ποιος είπε ότι όλα επιτρέπονται; Αλλά άλλο να διαπράττεις αδίκημα [γιατί είναι τελείως διαφορετικό να συλλαμβάνεις κάποιον που πετάει μπουκάλια ή μολότωφ ή οτιδήποτε] κι άλλο να ξυλοκοπιέσαι επειδή «μπορεί» ή «ίσως» ή «πιθανώς» [όχι ότι επιτρέπεται το ξυλοκόπημα, βέβαια, επειδή διέπραξες κάποιο αδίκημα]. Αυτό είναι το ζήτημα. Και αν οι μπάτσοι είναι κι αυτοί δημόσιοι υπάλληλοι, δεν είναι δικό μου πρόβλημα, και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν στο όνομα της καταπολέμησης της όποιας παρανομίας να παραβιάζουν κι αυτοί τους νόμους… [Τα περί παιδιών των βορείων προαστίων και τα περί παιδιών του λαού είναι να μην πω τι…]

  9. μαρτινγκειλ
    26/04/2009 στο 14:58

    Ωραιο γλυκο η πανακοτα Αφασιε, αν την εχεις δοκιμασει

  10. Makedon
    27/04/2009 στο 12:36

    H αριστερά της πρωτεύουσας κ.Αφάσιε δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά της επαρχίας.
    Τον Τσίπρα τον εξέλεξαν τα πλουσιόπαιδα…δεν τον εξέλεξαν οι αγρότες της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας. Δεν τον εξέλεξαν οι οικοδόμοι και οι εργάτριες στα κονσερβοποιεία.
    Την κυβέρνηση της ΕΛλάδας , την εκλέγει πλέον η Αθήνα με τα δικά της κριτήρια λόγω του ότι το 50% των ψηφοφόρων ζει εκεί.
    Άλλωστε ΔΕΝ είναι τυχαίο ότι ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ είναι από ΠΛΟΥΣΙΑ οικογένεια ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και επίσης δεν έχει δουλέψει ΠΟΤΕ στη ζωή του. Ο Τσίπρας … παρόμοιο «δράμα»! Ο ένοπλος ληστής-επαναστάτης γιος του Βούτση … κι αυτός… μεγάλη «πείνα» !
    Κι αν πάμε στους παλιότερους επαναστάτες… Λαλιώτη και Δαμανάκη… που φώναζαν «ΨΩΜΙ -ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» λόγω της πείνας που ποτέ ΔΕΝ γνώρισαν στις οικογένειές τους … είναι φανερό ότι ότι το κεφάλαιο …ΕΠΑΝΑΝΑΣΤΑΤΕΙ για λογαριασμό της εργατιάς. Και μόλις τρυπώσουν στη Βουλή…ξεσκίζονται στις «δωρεές» υπέρ της παρίδας. Όλοι αυτοί οι χλιδάτοι «επαναστάτες», έχοντας φωνάξει δύο συνθήματα στο Πολυτεχνείο…απέκτησαν το άλλοθι να κλέψουν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κρατικού χρήματος…χωρίς να κινδυνεύουν να ΚΡΙΘΟΥΝ από κανέναν. ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΑΝ με πολλά δις… τις ΑΝΩΔΥΝΕΣ επαναστάσεις που έκαναν στα νιάτα τους.
    Δυστυχώς οι πολλές ανέσεις των φλώρων της πρωτεύουσας…τους παρέχουν την πολυτέλεια του χρόνου και του χρήματος να παριστάνουν τους επαναστάτες.
    Κι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος… ένας από αυτούς τους «καταπιεσμένους» νεόυς υπήρξε που για όλα τα κακά της ζωής του έφταιγε ο μπάτσος των 900 ευρώ που ζούσε με αυτά τα λεφτά την παράλυτη αδερφή του και τον τυφλό πατέρα του … κι όχι η μάνα του η χρυσοχόος κι ο πατέρας του ο τραπεζίτης.
    Τέλος το να σχολιάζουμε άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ… αποτελεί… από μόνο του…ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΑΞΗ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ είναι ΞΕΝΗ εφημερίδα και εξυπηρετεί ΞΕΝΑ συμφέροντα που ουδεμία σχέση έχουν με τη χώρα μας και κυρίως με την ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Το ότι υπάρχουν μετά από 70 χρόνια αναξιοκρατικών προσλήψεων προβλήματα στην Αστυνομία… εκπλήσσει ΜΟΝΟ τους καθυστερημένους. Έκπληξη θα ήταν να ΜΗΝ υπήρχαν προβλήματα στην αστυνομία. Επίσης είναι συζήτηση για καθυστερημένους οι παράνομες πράξεις ενός αστυνομικού … όταν περνούν ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ εγκλήματα που υποθηκεύουν το μέλλον μίας ολόκληρης ΧΩΡΑΣ! Όταν οι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και άλλων επαναστατών παριστάνουν τις πάπιες και δεν έχουν κάνει ποτέ ΚΑΜΙΑ καταγγελία για κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος.
    Βλέπετε η καλλιέργεια της ηλιθιότητας από τα ΜΜΕ πιάνει τόπο κι έτσι πλέον η «κουλτούρα» ΔΕΝ προβληματίζεται με τα 216.000.000 ευρώ ζημιών που πλήρωσαν οι ιδιώτες εν μέσω κρίσης και που αποσκοπούσαν στην πτώση της κυβέρνησης, αλλά για τη σφαλιάρα που μπορεί να έφαγε ένας ίσως καραγκιοζάκος σκατόφλωρος κουκουλοφόρος (σύμφωνα με τη φωτογραφία) … από ένα ίσως έγκυρο ρεπορτάζ της ίσως ανεξάρτητης ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.
    Κι εγώ είδα έναν μπάτσο της ομάδας Ζήτα … να τρέχει με τη μηχανή χωρίς να φοράει το κράνος…και δεν με πιάνει ύπνος από τότε!
    Και μαθαίνω ότι σχεδόν ΚΑΘΕ εβδομάδα κάποιοι μαχαιρώνουν συνταξιούχους για να τους κλέψουν τη σύνταξη. Και μαθαίνω ότι η SIEMENS πλούτισε πολλούς από τους κοπρίτες που εκλέγονται στις κυβερνήσεις. Φαντάσου τι έβγαλαν με τη γέφυρα Ρίου -Αντιρίου και με το ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ…
    Στη EUROVISION ποιος λετε να νικήσει;

  11. 27/04/2009 στο 12:52

    @ Makedon

    Ξανά άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε [που δεν…]

    Εδώ δεν συζητάμε ούτε για την αριστερά της επαρχίας ούτε για την αριστερά της πρωτεύουσας. Εδώ συζητάμε για το αν είναι αποδεκτό ένας δημόσιος λειτουργός [αστυνομικός π.χ.] που εφαρμόζει τον νόμο [συλλαμβάνοντας, π.χ., κάποιον για μια αξιόποινη πράξη] να παραβιάζει ταυτόχρονα άλλους νόμους [ξυλοφορτώνοντας άγρια άσχετους ή και σχετικούς με την αξιόποινη πράξη]… Αυτό συζητάμε…

  12. Makedon
    27/04/2009 στο 16:40

    Κι όλα αυτά βασιζόμενοι στην μαρτυρία ΠΟΙΟΥ;
    Που την δημοπσιεύει ΠΟΙΟΣ ; Και για ΠΟΙΟΝ λόγο;
    Δεκάδες ήταν αυτοί που ΑΝΩΝΥΜΑ διέδιδαν στα κανάλια ότι ο αστυνομικός πυροβόλησε ΕΥΘΕΩΣ στον Αλέξη και ΚΑΝΕΝΑ κανάλι δεν μπήκε στον κόπο να δείξει την σφαίρα που σκότωσε τον Αλέξη αλλά μιλούσαν για…ράμπο κλπ.
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ συνεχίζει στο ίδιο στύλ, με ανώνυμες μαρτυρίες αποκρύπτωντας ΟΣΑ ΔΕΝ συμφέρουν στα αφεντικά της.
    Αφάσιε ΔΕΝ πρόσεξες ότι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι συλληφθένετες σε επεισόδια …ήταν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ περαστικοί κι αθώοι;;;
    Οι αστυνομικοί που τους έχουν 5 ώρες μπροστά τους να τους πετροβολούν…πως γίνεται και κάνουν ΠΑΝΤΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ αλλά οι δημοσιογράφοι να ξέρουν την αλήθεια και χωρίς να είναι παρόντες;
    Τέλος πάντων…
    Συζήτηση πάνω σε ρεπορτάζ της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ-New York Times ΔΕΝ ξέρω τι νόημα έχει και κυρίως δεν ξέρω καθόλου τι σχέση μπορεί να έχει με την ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Υπάρχουν ΠΟΛΥ σημαντικότερα θέματα από τις σφαλιάρες που έφαγε ένας κουκουλοφόρος στα Εξάρχεια. Τα υπόλοιπα του ρεπορτάζ είναι απλά αντι-πολιτευτικές παπαριές.
    Θα είχαμε ΟΝΤΩΣ θέμα …. εάν ο νεαρός είχε ξυλοκοπηθεί εντός δανειστικής βιβλιοθήκης, εντός λέσχης σκάκι,ή κατά την εκτέλεση μουσικού έργου του Giuseppe Verdi στο Μέγαρο Μουσικής ή κατά την εκφώνηση λόγου για την προστασία της καρέτα-καρέτα. Κουκουλοφόρος που τρώει σφαλιάρες στα Εξάρχεια είναι θέμα … γιατί απλά ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ! Συνηθίσαμε να βλέπουμε φλεγόμενους αστυνομικούς και μας κακοφάνηκε που ένας κουραμπιές γρατσουνίστηκε στο άδειο του κεφάλι;
    Μετά που είδαμε να πυροβολούν στο ψαχνό αστυνομικούς που δεν έκαναν τίποτα το επιλήψιμο…καιρός ήταν να δούμε και την «απάντηση» η οποία και πάλι ΔΕΝ συγκρίνεται σε ωμότητα και σε χυδαιότητα με την απόπειρα δολοφονίας του Διαμαντή Ματζούνη.
    Για τους πανεπιστημιακούς (άνδρες και γυναίκες) που έφαγαν ξύλο από ομάδες 30 άνανδρων κουκουλοφόρων συζητήσατε καθόλου ή καλά έκαναν και τους έδειραν οι μεταμοντέρνοι αυτοί επαναστάτες του κεφαλαίου ;
    http://macedonia-greece.blogspot.com/2009/04/indymedia-soros.html

  13. Makedon
    29/04/2009 στο 22:17

    Ακόμα ένα δείγμα «ΕΓΚΥΡΗΣ» δημοσιογραφίας από την «έγκριτη» εφημερίδα που αναπαράγετε με τόσο σεβασμό:
    http://spynews-gr.blogspot.com/2009/04/blog-post_7003.html

  14. 30/04/2009 στο 09:52

    Εκτός απ’ όλα τ’ άλλα είσαι και τεμπελάκος και εξυπνάκιας που έρχεσαι εδώ μέσα χωρίς να έχεις ρίξει ούτε μια ματιά στα όσα γράφονται τα τρία τελευταία χρόνια, και εξαπολύεις «φιλιππικούς» [λέμε τώρα] «ήθους» [ξαναλέμε τώρα] ενάντια στην Αριστερά ή στην Ελευθεροτυπία, λες κι εμείς περιμέναμε εσένα για να κάνουμε την όποια κριτική και στη μία και στην άλλη… Άντε να γράψεις καμιά πεντακοσαριά ποστάκια μη μπας και πείσεις τον εαυτό σου πως είσαι Μακεδόνας, και μετά υπερασπίζεσαι τους μπάτσους και την ΕΥΠ [έργο για το οποίο, υποθέτω, πληρώνεσαι με τη λέξη, για να γράφεις όλα αυτά τα άσχετα κατεβατά…]

  15. g.t
    02/05/2009 στο 19:15

    Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο ή και γελοίο αλλά το πιο γελοίο είναι ότι μάλλον έχουν δίκιο οι «μπάτσοι». Οι «αντιεξουσιαστές» στρέφονται πλέον ανοιχτά και δεδηλωμένα κατά της «αστικής δημοκρατίας» (που «σκοτώνει») επιχειρώντας να προκαλέσουν πολιτική ανωμαλία στην χώρα και η αστυνομία είναι που υπερασπίζεται τη δημοκρατική νομιμότητα.
    Όσοι έχουν μείνει σε εποχές που ίσχυαν τα αντίστροφα, πρέπει να κάνουν μια πιο ειλικρινή εκτίμηση της σημερινής κατάστασης.

  1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.