Αρχική > Αφασιαλάνδη > Διήμερη συνάντηση του περιοδικού Άρδην

Διήμερη συνάντηση του περιοδικού Άρδην

27/10/2006

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το περιοδικό Άρδην διοργανώνει διήμερη συνάντηση στην Αθήνα, στις 27 & 28 Οκτωβρίου. Η συνάντηση θα διεξαχθεί στην Κυπριακή Εστία (Κέκροπος 3 – Πλάκα).

Την Παρασκευή 27/10 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Η άνοδος της Ρωσίας και η αλλαγή των διεθνών γεωπολιτικών συσχετισμών» με ομιλητές τους Γιώργο Καραμπελιά, Δημήτρη Αλευρομάγειρο, Φάνη Μαλκίδη και Βασίλη Στοϊλόπουλο.

Το Σάββατο 28/10 θα πραγματοποιηθούν 2 συνεδρίες με θέματα όπως η είσοδος της Τουρκίας στην Ευρώπη, η κρίση του εκσυγχρονισμού, το αδιέξοδο στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό. Τέλος, σε ξεχωριστή συνεδρία, θα συζητηθεί η έκδοση δεκαπενθήμερης εφημερίδας από τα μέλη και τους φίλους του περιοδικού. Οι εργασίες της συνάντησης θα ξεκινήσουν στις 09:30 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 210 3826319 και στο 6972 720422.

ardin-61.jpg

Στο τεύχος του Άρδην που κυκλοφορεί, δύο αφιερώματα: «Η Επέλαση των Ρώσων» και «Η Ιστορική Ήττα του Σιωνισμού». Και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα [όπως η προδημοσίευση υλικού από το βιβλίο του Γ. Καραμπελιά, Χίλια Διακόσια Τέσσερα]. Το Άρδην είναι από τα λίγα πολιτικά περιοδικά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και από τα ελάχιστα στα οποία βρίσκεις πάντα ενδιαφέροντα άρθρα να διαβάσεις – ακόμα κι αν διαφωνείς με τις απόψεις που αναπτύσσονται σ’ αυτά. Συστήνεται ανεπιφύλακτα…

Advertisements
Κατηγορίες:Αφασιαλάνδη
Αρέσει σε %d bloggers: