Αρχική > Αφασιαλάνδη > Τουρκούτ Ντοραγιωργάκης ΙΙ

Τουρκούτ Ντοραγιωργάκης ΙΙ

17/12/2006

Για τον [την] Τουρκούτ Ντοραγιωργάκη τα είχαμε πει στις 26 Νοεμβρίου. Σήμερα, κάνοντας μια «επανάληψη», βρήκα στο εξαιρετικό και έγκυρο PRESS-GR.blogspot.com το παρακάτω κείμενο της 16ης Νοεμβρίου [άνευ σχολίων]:

 

Τα γυναικόπαιδα…

2. Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο [σ.σ. Κοσκωτά], ο Γιώργος Παπανδρέου έφυγε για πολύ καιρό στην Αμερική ώστε να μην συνδεθεί το όνομά του. Αυτό, για όσους γνωρίζουν τα πραγματικά παρασκήνια, έγινε στο πλαίσιο άτυπης συμφωνίας με τον Μητσοτάκη (ο οποίος αυτά τα τηρεί!) να μην πληγούν τα «γυναικόπαιδα» στον πόλεμο εξόντωσης που φούντωσε με το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Μήπως είναι ψέματα ότι την περίοδο 1989-93 ο Γ. Παπανδρέου έλειπε, το μεγαλύτερο διάστημα, στην Αμερική; Όχι βέβαια.

Η ανταπόδοση…

3. Η ανταπόδοση ήταν ότι ποτέ το ΠΑΣΟΚ, τα επόμενα χρόνια, δεν «πείραξε» την Ντόρα Μπακογιάννη. Για προσέξτε το αυτό…

Κατηγορίες:Αφασιαλάνδη
 1. εργδημεργ
  17/12/2006 στο 16:43

  Ελάτε τώρα, ελάτε!… Δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο το «fair play» των αστικων κομμάτων, ώστε να σας κάνει εντύπωση και να δημοσιεύετε ιστορίες.

  Μήπως θυμάστε τι έκανε ο Σημιτάκος τότε, που η ΝΔ (υπο τον Έβερτ) είχε φτάσει στο 25%; Τίποτε απολύτως!

  Αντιθέτως, σ’ αυτη την περίπτωση ο Sun Tzu θα έλεγε να καταφερθει το οριστικο συντριπτικο πλήγμα κατα του εχθρου!

  Αμ, μήπως όταν ήταν εκπρόσωπος τύπου του (κυβερνώντος) ΠΑΣΟΚ ο κύριος Βενιζέλος, όστις κατα τεκμήριο είναι ευφυες άτομο; Όλο εξυπναδίτσες κατα της ΝΔ, ποτέ όμως δεν άρθρωσε σοβαρο πολιτκο λόγο, ώστε να ωφεληθει και το κόμμα του μερικους σοβαρους ψηφοφόρους. Όλο στα ανώδυνα έπαιζε!

 2. 17/12/2006 στο 21:29

  Μπα, δεν προκαλούν όλα αυτά καμία εντύπωση. Όπως δεν προκαλούν και αγανάκτηση. Απλά αποτελούν σημεία των καιρών, αποσιωπούνται εν γένει, και όποιος τα ξέρει «πέρα βρέχει». Και στα παραδείγματα που αναφέρεις, ακόμη ένα σχετικό με τον τίτλο του ποστ.

  Η ΝΔ έχασε τις εκλογές του 2000, για 70.000 ψήφους. Αν είχε πάρει τις μισές θα ήταν κυβέρνηση. Τι δεν είχε «παίξει» καθόλου τότε στην προεκλογική της εκστρατεία; Τα «Ίμια» και ο «Οτσαλάν».

  Τοις [αμερι]κείνων ρήμασι πειθόμενοι, αμφότεροι… Εκτός κι αν αρχίσει να μπάζει νερά το καράβι [εκλογές ’58, π.χ.], οπότε επιστρατεύουν και τον Γεώργιο Παπανδρέου [παππού] να κάνει τους «ανένδοτους».

 3. 18/12/2006 στο 21:22

  Το καράβι του ’58 έπλεε στη βαθιά θάλασσα. Τώρα η αριστερά τσαλαβουτά στα ρηχά, άρα η ιστορία δε φαίνεται πιθανό να επαναληφθεί, στο ορατό μέλλον…

 4. 18/12/2006 στο 22:07

  Ποιά ρηχά; Από υδροφοβία πάσχει…

  Πώς το είχε πει ο Μιχάλης Κατσαρός;

  «Μην αμελήσετε
  Πάρτε μαζί σας νερό
  Το μέλλον μας έχει πολλή ξηρασία»

  Αυτοί λησμόνησαν ακόμα και τι είναι το παγούρι.

 1. 22/12/2006 στο 01:16
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: