Αρχική > Αφασιαλάνδη, Τρομοκρατία > Όχι άλλα κονδύλια στην αντιτρομοκρατική!

Όχι άλλα κονδύλια στην αντιτρομοκρατική!

15/01/2007

Άλλα έλεγα προχθές, και μάλιστα τα τελείως αντίθετα, [Δώστε φράγκα στην αντιτρομοκρατική…] κι άλλα λέω σήμερα.

Διατί; Μα διότι το σκηνικό έχει ανατραπεί πλήρως!

1. Δεν απαιτείται πια η πρόσληψη κάποιου τέως μαοϊκού ή εμβερικού, αφού, σύμφωνα με όσα παπαγάλιζαν χτες οι talking heads της «υπερεσίας» στα δελτία ειδήσεων, όλα δείχνουν Αλβανία, όσον αφορά στην προέλευση τους αντιαρματικού βλήματος. Άργησαν καναδυό 24ωρα αλλά το βρήκαν…

2. Επίσης, σύμφωνα με τις παραπάνω «αξιόπιστες»… κεφαλές, δεν απαιτείται καν η πρόσληψη και άλλων «αντιεξουσιαστών», αφού οι υπάρχοντες έκαναν καλά τη δουλειά τους και η «υπερεσία» έχει στρέψει τις έρευνές της στην αναζήτηση Αλβανού αντιεξουσιαστή που δραστηριοποιείται στη χώρα μας.

3. Και τελευταίο, αλλά όχι έσχατο, όπως αναφέρει πρωτοσέλιδα και η σημερινή Ελευθεροτυπία, «Στο FBI ολοκληρωτικά οι έρευνες – ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ανέλαβαν οι ΗΠΑ«.

el1501071.jpg

Καλό το λογοπαίγνιο της καλής εφημερίδας, αλλά επιτρέπεται να αστειεύεται κανείς με τόσο σοβαρά θέματα;

Ηθικόν δίδαγμα; Αφού ανέλαβε το FBI ας πληρώσει και τον λογαριασμό!

Εκτός κι αν η «υπερεσία» ενεργοποιήσει ξανά [αν είχε σταματήσει ποτέ…] μια παλιά δοκιμασμένη -και αποτυχημένη- τακτική, που, σήμερα με τα κινητά τηλέφωνα, και τους… δορυφόρους, και τα ειδικά… λογισμικά για τον εντοπισμό της θέσης του κατόχου τους, θα κόστιζε κατιτίς παραπάνω.

Στα παλιά τα χρόνια, που λέτε, είχαν φτιάξει καταλόγους με τα ονοματεπώνυμα και τα τηλέφωνα όλων των υπόπτων που μπορούσαν να φανταστούν. Γινόταν τρομοκρατική ενέργεια; Τσουπ, το ειδικό συνεργείο της «υπερεσίας» άρχιζε τα τηλέφωνα για να δει ποιοι ύποπτοι ήταν στο σπίτι τους ή στη δουλειά τους και ποιοι όχι. Αποτέλεσμα; Μεδέν.

Πώς, εξάλλου, μπορούσαν να δεχτούν ότι τα παπαδοπαίδια ήταν στο κόλπο; Γιατί κάποια στιγμή οι πορείες της «υπερεσίας» και των παπαδόπαιδων είχαν διασταυρωθεί. Αλλά οι… φωστήρες θέτοντας στον εαυτό τους το ερώτημα «Είναι ποτέ δυνατόν τα τέκνα ενός ελληνορθόδοξου ιερέως…;» απάντησαν αρνητικά.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: