Αρχική > Χωρίς κατηγορία > Καλή Ανάσταση!

Καλή Ανάσταση!

07/04/2007

… αν και, μεταξύ μας, δεν το βλέπω. Το δεύτερο.

Μόλις επέστρεψα από την αδούλωτη [μην εξεμέσω!] ελληνική επαρχία, όπου με είχεν οδηγήσει αδήριτος ανάγκη. Το μόνο που μπορώ να πω είναι: κάθε πέρσι και καλύτερα! Το μόνο που πάει… καλύτερα είναι η αύξηση των νευρώσεων και η κατανάλωση ψυχοφαρμάκων. Προφανώς, οι επαρχιώτες συμπατριώτες μας προτιμούν τις κοινωνικές συναναστροφές του καφενείου [κυριολεκτικά!] από τις αλλοτριωτικές τοιαύτες των ιστολογίων, ίνα όπως αντιμετωπίσωσιν την βαρβαρότητα την οποία παράγουσιν και καταναλώνουσιν εις έτι και έτι μεγαλυτέραν ποσότηταν.

Ουδέν κακόν αμιγές καλού [ή κάπως έτσι].

Επανήλθα, ελαφρώς κουρασμένος, μπαϊλντισμένος, συγχυσμένος, χοληστεριασμένος εκ των θαλασσινών – πλην όμως και εφοδιασμένος: με μισό αμνοερίφιο που αύριο θα ψηθεί στον φούρνο [της ηλεκτρικής κουζίνας], ικανήν ποσότητα εκλεκτού οίνου, βαμμένα ωά, τσίπουρον, τομάτας και φρέσκα κρομμυδάκια, τζατζίκι, τσουρέκια… [Α! Άρχοντας ο μαστρο-Χρήστος!]

Όπως κατανοείτε θα εορτάσωμεν το Πάσχα σχεδόν κατά τον καλύτερον ελληνικόν τρόπον. Δίχως τις σχετικές παρενέργειες: τον λεβέντη που ψώνισε ΤΟ καλύτερο αρνί, το παλληκάρι που οδηγεί ΤΟ ακριβότερο αυτοκίνητο του χωριού, την κοπελούδα που ξεχειμάζει στην πόλη και φοράει ΤΟ επωνυμότερο συνολάκι, τη θειά που κάνει πάντα ΤΙΣ καλυτερότερες πίτες και διάφορα τέτοια παραδοσιακά κι ωραία.

[Και, μεταξύ μας, προτιμώ τις νευρώσεις των συμπλόγκερ παρά εκείνες των συμπατριωτών μου, που οδηγούν με το γιωταχί 200 χιλιόμετρα σε τέσσερις ώρες τη Μεγάλη Παρασκευή κι άλλα 200 τη Δεύτερη μέρα του Πάσχα, για να εορτάσουν την Ανάσταση στο χωριό. Μπρρρ! Είμαι καλά… δημοσιο-ψυχιατρίνα μου;;;]

Εύχομαι σε όλους σας να περάσετε υπέροχα [και να περνάτε πάντα υπέροχα]. Και να εορτάζωμεν την Ανάσταση του Ιουλίου κάθε μέρα, κάθε νύχτα, για όλες τις υπόλοιπες ημέρες και νύχτες αυτού του σύμπαντος!

Φιλάκια αγάπης!

alithws.jpg

Advertisements
Κατηγορίες:Χωρίς κατηγορία Ετικέτες:
 1. 08/04/2007 στο 10:28

  Αγαπητέ j95, έβαλα link στο ιστολόγιό σου μέσα στο δικό μου.
  Επίσης (μια και μίλησες για Πάσχα) παραθέτω link ενός νέου άρθρου με τίτλο
  «Η αναίσχυντη απάτη του (αυτο-αναφλεγόμενου) “Αγίου Φωτός”

  Στο τέλος του άρθρου επιστρατεύω την… κοινή λογική, για να αποδείξω ότι το περιβόητο «Αγιο Φως» στα Ιεροσόλυμα, που… εμφανίζεται «εκ Θεού» κάθε χρόνο, αποτελεί κραυγαλέα απάτη.

  Καλή ανάσταση στην Αλήθεια, την οποία καταρρακώνει το Ιερό αυτό Ψέμα κάθε χρόνο…

 2. 08/04/2007 στο 10:30

  Sorry, Χρήστο, σε μπέρδεψα με τον j95!!!!
  Είσαι ανάμεσα σε 4 περίπου μπλογκ που επέλεξα για να γνωστοποιήσω τα μπλα-μπλα στο μπλογκ μου!
  (ο j95 είναι ο τέταρτος)

 3. 08/04/2007 στο 11:41

  Αληθεύει ότι όταν ανάβεις τα τσιγάρα σου με το «Άγιο Φως» εξουδετερώνονται και όλες οι βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος;

  🙂

 4. 08/04/2007 στο 12:02

  Τι να σου πω βρε Χρήστο, με μπέρδεψες τώρα. Εγώ ήξερα ότι… αν ανάψει ο Ειρηναίος το Αγιο Φως με το… τσιγάρο του, θα εξουδετερωθούν όλες οι βλαβερές συνέπειες της… απατεωνιάς του (άν τον είχανε πάρει κι άλλοι χαμπάρι)

  Καλόν οβελία! (τρέχω να προλάβω το δικό μας…)

 5. 08/04/2007 στο 12:26

  Χα! Χα!

  Καλόν οβελία επίσης! Σπεύδω κι εγώ. Με έχουν «θερίσει» τα τσίπουρα…

 1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: