Αρχική > Χωρίς κατηγορία > Ο Πρωθυπουργός κ. Αλέκος Αλαβάνος ανέθεσε στον Παπανδρέου τη ΓΓΑ.

Ο Πρωθυπουργός κ. Αλέκος Αλαβάνος ανέθεσε στον Παπανδρέου τη ΓΓΑ.

28/08/2007

Μετά την παρέμβαση της σεβαστής κας Μαργαρίτας Παπανδρέου , ο Πρωθυπουργός κ. Αλέκος Αλαβάνος έκρινε ότι η τοποθέτηση του κ.Γ.Παπανδρέου στη ΓΓΑ ήτο η ενδεδειγμένη λύση. Θετική άποψη είχε επί του θέματος ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Πάγκαλος , βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , σχολίασε ως εξής » Στέλνουμε τον Παπανδρέου στο Πεκίνο γιά την προώθηση ένταξης της Κίνας στη Σοσιαλιστική Διεθνή, με αυτή μας τη δράση χτυπάμε τις θεωρίες συνομωσίας κάθετα »

Ο κ. Γ. Παπανδρέου μετά την ανάληψη των καθηκόντων του εδήλωσε :

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον όμορφο Ελληνικό λαό, γνωρίζουν όλοι τα φιλελληνικά μου αισθήματα , προσφέρομαι να λάβω μέρος στην άρση βαρών. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας  2004,  ήταν και είναι γιά εμένα προσωπικά  ένα όνειρο ζωής. Όπως ανέλυσε ο Πρωθυπουργός κ. Αλαβάνος , στο δελτιο των 21:00 του Μέγκα , δεν υπάρχουν συνομωσίες. Προετοιμαζόμουν εδώ και 26 χρόνια γιά τους αγώνες αυτούς. »

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Ν. Μπίστης εδήλωσε :

«Δεν υπάρχουν Chips , GPS , mobiles. Μόνο Πυλώνες και Χωματερές . Α να μην ξεχάσω, ευχαριστούμε τους Αμερικα_νούς «

Advertisements
Κατηγορίες:Χωρίς κατηγορία Ετικέτες:
 1. 28/08/2007 στο 08:19

  Καλό!
  Μου θυμίζει το άλλο, το οποίο δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει: «Η Αυγή και το ένθετό της η Ελευθεροτυπία»!

  Πάντως για να μην αδικούμε τον ΓΑΠ, ακόμα κι αυτός μίλησε για άνομα συμφέροντα!!

 2. 28/08/2007 στο 08:24

  Και μια εύλογη απορία στο ΜΑΤΙ.

 3. 28/08/2007 στο 09:22

  Ως γνωστόν ένας είναι ο εχθρός, ο παλιο-Συνασπισμός!

  Η Δαμανάκη το «Παιδείας και Πολυτεχνείου» θα πάρει στην κυβέρνηση Αλαβάνου;

 4. 28/08/2007 στο 10:33

  Άκουσα πως ο Αλαβάνος στο Παιδείας έβαλε τον Τσίπρα, με γενικό γραμματέα τον Ευθυμίου και υφυπουργό τον Σταύρο Θεοδωράκη. Εγκρίνω και χαιρετίζω.
  Εκεί που διαφωνώ κάθετα είναι που κράτησε λόγω εξαιρετικών προσόντων, τον Ζαχόπουλο γενικό γραμματέα στο Πολιτισμού, για να ενημερώσει τον Γιώργο Νταλάρα που αναλαμβάνει καθήκοντα άμεσα, με υφυπουργό τον Τζιμάκο.

  Καλημέρα και πολύ χάρηκα που σας είδα! 😉

 5. frankiethecat
  28/08/2007 στο 16:06

  Πλάκα – πλάκα , έτσι είναι τα πράγματα Σύντροφοι και Γητεύτρες 🙂 Την γραμμή τη χαράζει ο εσμός ονόματι ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθεί ο ΓΑΠ …χθές βγαίνει πρώτα ο Αλαβάνος στο Μέγκα ( όπου απέτυχε στο ρόλο του … διότι αυτές είναι οι δυνατοτητές του) , ακολούθησε σε επανάληψη στο Άλτερ μετά ο Τσίπρας , με ύφος ξυνό και αμηχανία, τα δυό τους είχαν ακριβώς το ίδιο φτωχό λεξιλόγιο με πανομοιότυπες φράσεις.
  Καί κατά τις 11 και ενεφανίσθη ο ΓΑΠ σε απευθείας σύνδεση με την ίδια γραμμή, λοιπόν ελπίζω να εμπεδώσατε τη γραμμή … αν και ο Αρκούδος Αθανασάκης μας πρόσφερε με τα λεγόμενα του μία θαυμάσια ευκαιρία ανατροπής του βασικού τους ισχυρισμού !!! Θα ακολουθήσει αγότερα νέο τόπικ σχετικό με τα συμβαίνοντα … Αρκούδε είσαι ΓΛΥΚΑΣ 🙂

  Για την Μαρία θα δεχτούμε προτάσεις από τον Δανίκα …

 6. Σπύρος
  28/08/2007 στο 17:20

  Ο Αλέκος τάβαλε με τούς βοσκούς.Αυτοί φταίνε για τίς φωτιές δήλωσε.
  Αλέκο πιάσε τούς βοσκούς και πάρε Υπουργείο.

 7. Cacofonix
  28/08/2007 στο 19:08

  Αν κι αντίθετος σε κάθετι ακραίο, πιστεύω ότι ο Αλέκος πρέπει να μείνει εκτός για να κάνει καλό πρώτα και πάνω από όλα στο ίδιο του το κόμματο. Με τον πρόεδρο της Εφης Σαρρή δεν ασχολούμαι. Τον αφήνω έρμαιο στην φαιδρότητά του.
  Όμως ο Αλέκος είναι η καταστροφή κύρια της Αριστεράς. Ότι δεν κατόρθωσε ο Παπαδόπουλος με χούντες και με τανκς, θα το καταφέρει ο Αλέκος μόνο με τα λόγια του. Μπρρ ανατρίχιασα…

 8. Σπύρος
  28/08/2007 στο 19:51

  Προσπαθώ να βρώ το άρθρο τού Ράπτη στο Βήμα,που δημοσιεύτηκε λίγο πρίν τήν προκήρυξη τών εκλογών όπου ανέφερε πώς πιθανώς οι Αμερικανοί να τιμωρήσουν τον Κωστάκη λόγω Πούτιν.
  Μήπως έχετε κάποιο link για να το διαβάσω ολόκληρο.??
  Θα ήμουν ευγνωμων.

 1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: