Αρχική > Χωρίς κατηγορία > ΒΗΜΑ … 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 (πληροφορίες κ. Χρήστο)

ΒΗΜΑ … 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 (πληροφορίες κ. Χρήστο)

30/08/2007

«ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας μικρή. Η βιασύνη του Πούτιν και οι αντιδράσεις των Αμερικανών δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε μια σκληρή αναμέτρηση. Αυτονόητο είναι ότι χρειάζονται προσεκτικές αποφάσεις και ευέλικτες κινήσεις. Η Ελλάδα πρέπει να βγει κερδισμένη και να μη γίνει στόχος εκδικητικής μανίας, διότι όλοι γνωρίζουμε πλέον πως αντιδρούν οι μεγάλες δυνάμεις.»

 

 

 

 

 

Αυτό ήταν το κύριο άρθρο του Βήματος , 60 λέξεις αρκούσαν !!!

 

vima1.png

vima2.png

Advertisements
Κατηγορίες:Χωρίς κατηγορία Ετικέτες:
 1. 31/08/2007 στο 00:33

  Διαφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι… αντιοικολογική άποψη. Μάλιστα τα έβαλαν και με τον Πάπα γιατί υπαινίχθη κάτι παρεμφερές!

  Φαντάσου η θεωρία να ήταν και εναντίον των ΡΟΜΑ! Ανένδοτο θα ξεκίναγε ο Αλαβάνος…

 2. frankiethecat
  31/08/2007 στο 01:27

  O Γερμανός είναι σκληρό καρύδι , έχει συνείδηση ότι όλο αυτό το έργο πού ξεκίνησε να βγαίνει στη φόρα μετά τα 1955-60 με new age κλπ κλπ τι στόχο έχει. Γι αυτό πρότεινε και στο Σύνταγμα της ΕΕ να υπάρξει η μνεία περι Χριστιανισμού – ασχέτως αν ήταν σημείο αμφιλεγόμενο – και φυσικά παρεμβαίνει σε πολλά και διάφορα θέματα μιάς και ξέρει ότι μαζί τους αν πάει, είναι σαν να υπογράφει την καταδίκη του. Μην ξεχνάς Φρατίνι, Ιταλός … και βγήκε ο ΑΓΓΛΟΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ Δραγασάκης για να μειώσει τα λεγόμενα του να πει ότι είναι Μπερλουσκονικός.. και δύο αυγά τουρκίας … ο αποτυχών υποψήφιος ΓΓ του ΚΚΕ και σιωπών για τα εγκλήματα του σταλινισμού να γίνει τιμητής των άλλων.

  Εδώ και πολύ καιρό με απασχολεί το θέμα Ορθοδοξία-Παπικοί-Σιντουισμός(Ιαπωνία) έναντι Προτεσταντών – Εβραίων, Στόες κλπ , καποια στιγμή θα γράψω κάτι σχετικό … πολλά δεν είναι καθόλου τυχαία !!!

  Αυτό πού λυπεί είναι ότι άνθρωποι πού κάθησαν δίπλα στον Χοντζέα πήγαν στον αχταρμά -κορβανά ονόματι Συριζα, και καλά πήγαν εκεί που πήγαν χρησιμοποιούν όμως και τόνομα του , ας φέρουν κάποια από τα κειμενά του πού να υποστηρίζουν έστω και έμμεσα την τωρινή στάση τους.

  πρέπει κάποια στιγμή η συζήτηση αυτή να γίνει, ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ , αρκετά πιά.

 3. 31/08/2007 στο 01:47

  Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο ΜΠΙΣΤΗΣ!

  Πρέπει πράγματι να γίνει συζήτηση!

 4. frankiethecat
  31/08/2007 στο 02:13

  Συνιστώσα του Συριζα δηλώνει σε επαναστατικό τόνο τα εξής …

  «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και όχι ρεφορμισμό

  Ο καπιταλισμός δεν παίρνει διορθώσεις. Πρέπει να ανατραπεί με την εργατική δράση. Δεν υπάρχει κοινοβουλευτικός δρόμος προς μια τέτοια αλλαγή. Το κοινοβούλιο, ο στρατός, η αστυνομία, η δικαιοσύνη, όλο το αστικό κράτος λειτουργεί για να προστατεύει τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης. H εργατική τάξη θα χρειαστεί το δικό της κράτος, στηριγμένο στην άμεση δημοκρατία, στα συμβούλια αντιπροσώπων απ’ τους χώρους δουλειάς, καθώς και στην εργατική πολιτοφυλακή. »

  Υπογραφή ΔΕΑ , Διεθνιστική Εργατική Αριστερά το πλήρες καθάριο ταξικό όνομα της όμάδας αυτής

  αυτή είναι η βασική τους θέση , αυτή και τηρούν …

  Συμμετέχουν στις εκλογές για να μείνουν κενές οι έδρες 🙂

  λινκάκι διασκέδασης: http://www.dea.org.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5&Itemid=6

  Επόμενο Κλαδικό αίτημα των επαναστατών , βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα, σύνταξη στα 50 , εφάπαξ ισόποσο με του Διοικητή της Τραπέζης της Έλλάδος κλπ κλπ ..ξέρουν αυτοί !!!

 1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: