Αρχική > Bilderberg, Μπίλντερμπεργκ, Πολιτική > Ελλλάτε ρεεεεέ! Άννα Διαμαντοπούλλλου! Πλλλάκα με κάνετε;;;

Ελλλάτε ρεεεεέ! Άννα Διαμαντοπούλλλου! Πλλλάκα με κάνετε;;;

21/09/2007

Λέει ο ένας το μακρύ του, λέει ο άλλος το κοντό του…

 

Καμμένη γη άφησε πίσω του ο ένας στο ΠΑΣΟΚ, καμμένη γη ο άλλος [Yorgos & Bennie]… Δεν υπάρχει κανένας τρίτος εναλλακτικός πόλος [για περίπτωση ανάγκης…, λέμε…]

 

Χρυσοχοΐδης, λέει ο άλλος…

 

Σιγά μην βάλουμε πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και τον Βύρωνα Πολύδωρα…

 

Άννα Διαμαντοπούλου!

 

Με τα σέα της και τα μέα της!

 

Διψασμένη για καριέρα!

 

[Νομάρχης του ΠΑΣΟΚ στα 26 της!]

 

[Κι όχι σαν τον Bennie γραμματέας της ΕΔΗΝ στα 19 του, για να είναι αρχηγός κάποιου «πράγματος»]

 

[Και με τρεις (ολογράφως 😀 3 ) συμμετοχές στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!]

 

[Κι όχι σαν τον Yorgos και τον Bennie με μία, έκαστος – αν θυμάμαι καλά…*]

[* Δεν θυμόμουνα καλά. Τρεις και ο ΓΑΠ.]

 

Άννα Διαμαντοπούλου!

 

Να βλέπεις το μέτωπό της και ν’ ατενίζεις τα πέρατα της Οικουμένης!

 

Το «τέλος» της… παγκοσμιοποίησης στην Ελλάδα!

 

Ε, καλά!

 

Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα αναντικατάστατους!

 

Η παγκοσμιοποίηση θα ξέφευγε, από τους νόμους της «σοσιαλιστικής ιστορίας»;

 

Γερνάω, πάντα, ακίνδυνα!

Advertisements
 1. 21/09/2007 στο 09:41

  Αγαπητέ, το μέτωπο της κ.κ. Αδαμαντοπούλου είναι τοιούτου μεγέθους ένεκα του γεγονότος ότι διαθέτει ΔΙΟΡΟΦΟΝ εγκέφαλον.

  Ποιος άλλος θα είχε το θάρρος να προτείνει την εύηχον, ευάερον και ευήλιον Αγγλικήν ωσάν δευτέρα επίσημη γλώσσα της Ελλάδος;

  (Μη χοτ Γκρηκ λάβερ, άη σόου γιου Χελλένικ Μουζάκα εντ Μπαηζαντάην Μπακλάβα μάη ντάρλινγκ).

  Αντί να κοιτάξει πώς θα φτιάξουν τα σχολεία ώστε να μαθαίνουν τα παιδιά σωστά Αγγλικά συν μία άλλη ξένη γλώσσα, πετάει την αρλούμπα της η κομπλεξικιά, που θεωρεί την Ελληνική γλώσσα σκέτη βλαχοντίσκο και θεωρεί ότι πρέπει να αρχίσουμε να ομιλούμε Τεξάνικα σαν τον G Dubya.

  Πάντως εγώ για αρχηγό της ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ θέλω τον Πάγκαλο γιατί είναι τσαμπουκάς και χονδρούλης και αν κάτσει πάνω στον Κωστάκη θα τον κάνει αλοιφή.

 2. 21/09/2007 στο 12:37

  ΔΙΟΡΟΦΟΣ εγκέφαλος! 😆 😆

  Μάλλον… εγκέλαφος είναι!

  Το περί της αγγλικής μου διέφυγε λόγω του προκεχωρημένου της ώρας και άλλων υποκειμενικών συνθηκών.

  Για τα περί Πάγκαλου διαφωνώ μαζί σας, μάη ντήαρ. Όχι ότι δεν θα τον κάνει αλοιφή, αλλά για το ότι ακόμη και ο ΓΑΠ θα τον κάνει αλοιφή όταν η ΝΔ πέσει σαν ώριμο φρούτο. Γιατί μόνον έτσι το ΠΑΣΟΚ [ανεξάρτητα ηγέτη] θα δει εξουσία: όταν πέσει η ΝΔ από μόνη της… Όπως και ανέβηκε κι αυτή άλλωστε στο γκουβέρνο.

 3. 21/09/2007 στο 15:32

  Εγώ κατά τα διδάγματα των γίππυς, θέλω για πρόεδρο του Πα.Σο.Κ. ένα γουρούνι. Να κυλιέται, μάλιστα, στις λάσπες. Αν μπορεί, δε, να πετάει όπως στον δίσκο Άνιμαλς των Φλόυντ, ακόμα καλύτερα.

  Είναι νομίζω ένα πολιτικό άουφχεμπουνκ για την μεγάλη δημοκρατική παράταξη, ένα ποιοτικό άλμα υπέρβασης των σκουληκιών που κυριαρχούν σήμερα στο κώμα.

 4. 21/09/2007 στο 15:54

  Πού τους θυμήθηκες τους γίππυς και το γουρουνάκι τους, το υποψήφιο για την προεδρία; Πάντως τότε, στη δίκη του Σικάγου, έγιναν και διάφορα ευτράπελα μεταξύ δικαστή και κατηγορούμενων, που μιλούσαν στη δική τους [ο δικαστής + οι 5 από τους 7 κατηγορούμενους] «διάλεκτο», και το ακροατήριο και οι δημοσιογράφοι δεν καταλάβαιναν τίποτα. Αλλά αυτά είναι άλλες ιστορίες…

 5. 21/09/2007 στο 15:57

  λοιπόν, αν είχε πάει στον ψυχίατρό του κι είχε εκτονωθεί ο μπένι, και δεν έβγαζε αφρούς για να γίνει πρόεδρος, αυτόν θα ψήφιζα, αν είμουν πασόκ και δεν είμαι.
  ο μπένι, όταν κάποτε μίλαγε λογικά, μίλαγε και καταλάβαινες ότι ξέρει τι λέει.
  και οι διάφορες βρώμες που αφήνει ο κάθε κομματόσκυλος τελευταία στιγμή κλπ, και το θέμα ονόματος και τουρκοσπορισμού, αυτά ας τα αφήσουμε, θυμίζουν το ωραιότατο εργάκι ‘κοίτα ποιος μιλάει’.
  το πολύ μεγάλο πρόβλημα με το βενιζέλο είναι ότι έβγαλε μεγάλο μένος, ξαφνικά.
  βέβαια, ως σκεπτόμενη κότα, λέω: τι θα υπέφερε μέσα στο λαϊκό τραμπουκισμό του μυστικού συμφέροντος που κάθε σχεδόν πολιτικός, είτε δεξιός είτε αριστερός κρύβει στο μανίκι του, άσε… κι έτσι του βγήκε ό,τι του βγήκε.
  η κυρά με τ’αγγλικά πάλι, εντάξει ρε παιδιά, αλλαγή σημαίνει αντιγραφή απ’ό,τι φαίνεται, αλλά μόνο και μόνο επειδή μοιάζει της άλλης της γαλλιδούλας;
  όσο για τον κυρ του πασόκ, άστον αυτόν έχει δουλειά, θα πάει να σπουδάσει βιολογία για να ξεχωρίζει τα μικρόβια της μηνιγγίτιδας καλύτερα…
  ένας θα σώσει το πασόκ: το φάντασμα του γιαννόπουλου! ή το φάντασμα της όπερας.
  σοβαρά σοβαρά, τώρα, ο ελληνικός λαός θα σώσει το πασόκ, γιατί το πασόκ είναι του επιπέδου του. κι εκεί το εκτόπισμα βαγγέλης δεν ξέρω αν πιάνει…

 6. 21/09/2007 στο 16:11

  @ eleni

  Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να σώσει κανένα ΠΑΣΟΚ. Και το ΠΑΣΟΚ δεν σώζεται ούτε από τον «Γιώργο» ούτε από τον «Μπενίτο» [εξαιρετικός χαρακτηρισμός του από τον Στάθη σήμερα στην Ελευθεροτυπία] ούτε από την Αννούλα ούτε από κανέναν.

  Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια ένα κόμμα. Είναι ένας μηχανισμός που το καλύτερο που έχει να κάνει, κατά τη γνώμη μου, είναι να περιμένει με τη «συνταγή του ώριμου φρούτου» να πέσει η ΝουΔου, για να ξανάρθει στα πράγματα. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

  [Έχω γράψει και σχετική πολιτική αναλυσούλα για όλα αυτά, που ίσως δημοσιευτεί [ίσως κι όχι] αύριο σε γνωστή στους παροικούντες σ’ αυτό το μπλόγκι εφημερίδα, και θα την «ανεβάσω», σε κάθε περίπτωση, κατά το μεσημεράκι.]

  Η σημερινή «κατάσταση» στο ΠΑΣΟΚ μου φέρνει στο νου την εξής εικόνα: τρέχουν δύο. Ο Γιώργος κι ο Μπενίτο. Ο Γιώργος παθαίνει θλάση και σφαδάζει στο ταρτάν. Αδύνατον να συνεχίσει. Ο Μπενίτο τρέχει πια μόνος του, κι έρχεται δεύτερος! Μιράκολο! Μιράκολο!

 7. 21/09/2007 στο 17:15

  Τον Μίμη ρεεεεεεεεεε! τον Μίμη για Αρχηγό τα έχει πεί όλα, τα ξέρει όλα και είναι φίλος με ολους

 8. 21/09/2007 στο 18:22

  Για να πω την πάσα αλήθεια, ο Μίμης δεν μου πέρασε καν απ’ το μυαλό.

  Καλή ιδέα.

  Αν και τώρα που το καλοσκέφτομαι μάλλον πρέπει να τον κρατήσουν εφεδρεία για την Προεδρία της Δημοκρατίας…

 9. 21/09/2007 στο 19:52

  Καλά, εμείς «πλάκα» κάνουμε για την Άννα και τον Δημήτριο, αλλά κάποιοι το παίρνουν στα σοβαρά:

  «Το ονοματεπώνυμο του τρίτου πόλου στις εξελίξεις του ΠΑΣΟΚ αναζητείται μία μέρα μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου. Πολλά κορυφαία στελέχη που συγκροτούν τον τρίτο πόλο, διερευνούν σε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις το ενδεχόμενο τρίτης υποψηφιότητας για την αρχηγία του κόμματος, πιθανόν της Άννας Διαμαντοπούλου, το αργότερο έως τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου στις 6 και 7 Οκτωβρίου, τη σύγκλιση του οποίου αποφάσισε ομόφωνα την Πέμπτη το Πολιτικό Συμβούλιο.

  Ο Κώστας Σκανδαλίδης σε δηλώσεις του την Πέμπτη είπε ότι τα θέμα της διαδοχής θα τεθεί στο Εθνικό Συμβούλιο, στο οποίο όπως είπε με νόημα, μπορεί να υπάρξει και Τρίτη υποψηφιότητα. Η κ. Διαμαντοπούλου κρατάει κλειστά τα χαρτιά της και συνομιλεί με όλες τις πλευρές, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι εάν υπάρξουν οι προϋποθέσεις, μπορεί να καταθέσει υποψηφιότητα. «Μπορούμε να πάμε και σε Τρίτη λύση. Δεν αποτελεί κριτήριο ποιος μπορεί να κερδίσει τον Καραμανλή», είπε χαρακτηριστικά. Ο Μίμης Ανδρουλάκης από την πλευρά του είπε, ότι περιμένει τις τοποθετήσεις των υποψηφίων για το ιδεολογικό στίγμα που θα έχει το κόμμα.»

  Με τα παραπάνω αρχίζει το άρθρο στον Alpha:

  http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=88&news_id=25640

  Πώς τελειώνει; Έτσι:

  «Κόντρα είχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Χρήστο Πολυζωγόπουλο, ο οποίος παίρνοντας το λόγο είπε, ότι «το ’89 το ίδιο έγινε με τον Ανδρέα. Του ζητούσαν να παραιτηθεί. Εγώ έχω εμπειρίες από τις αποστασίες του ’65, από 13 χρονών που ήρθα στην Αθήνα».»

  … … …

 10. 21/09/2007 στο 21:09

  Ψηφίζω Μαρία (άκου ποια Μαρία) δαγκωτό! Είμαι περίεργος αν με αρχηγό το Δαμανάκι θα καταφέρει να μπει στην επόμενη Βουλή το ΠΑΣΟΚ 😀

 11. 21/09/2007 στο 21:12

  Δεν είναι ώρα αυτή για πειράματα στη Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη! 🙂

  Πάντως η απάντηση στην υποθετική σου ερώτηση είναι: ΟΧΙ!

  Αλλά θα έμπαιναν όλοι στη μεθεπόμενη με τον ΣΥΝ!

 12. Αλ Μπάντυ
  21/09/2007 στο 21:40

  Εεεε! Γιατί όχι η τρόικα: Μπίστης – Κουναλάκης – Καστανίδης ; Γιατί;

 13. 21/09/2007 στο 21:46

  Γιατί οι δύο πρώτοι θα καπελώνουν διαρκώς τον Καστανίδη [που θα βγαίνει παραπονούμενος στην βραδινή αναφορά των ΜΜΕ στις 8]. Γι’ αυτό!

 14. 21/09/2007 στο 22:17

  Αφήστε τη γυναίκα να πήξει κανα τυρί λέμεεεεεε!!!

 15. ΛΕΜΟΝΙΔΑΣ
  22/09/2007 στο 05:03

  BENNY,DIAMANTOPOULOU,YORGOS πω πω σοσιαλισταρες μου, παιδια του λαου , τι λαικο κινημα ειναι αυτο μανα μου να τρωει ο καπιταλιστης και του παιδιου να μη δινε ναουμαι.ηηηηηηηηηηηηηηημαρτον ρεεεεεεε

 16. 22/09/2007 στο 13:28

  @ kourdistomantarini

  Σας παρακαλώ! Πώς εκφράζεστε έτσι δια μίαν ηγέτιδα του σοσιαλισμού;! Δια μίαν [τέως] κομισιονάρια της Ευρώπης, δια μίαν υπουργόν της χώρας μας;!

  @ ΛΕΜΟΝΙΔΑΣ

  Γι’ αυτό λέω κι εγώ να θέσει ο Χρυσοχοΐδης ζήτημα ηγεσίας στη Σοσιαλιστική Διεθνή. [Άσχετο. Σάμπως όλοι αυτοί έχουν καμιά σχέση με τον σοσιαλισμό;]

 17. Anna for President
  24/09/2007 στο 11:45

  ΕΥΕΛΦΑΛΕΙΑ, κύριοι, αυτό σάς λέω μόνο…

  http://www.diamantopoulou.gr/book/book.html

  κεφάλαιον Γου.

 18. 24/09/2007 στο 12:53

  @ Anna for President

  Μας «στείλατε»…

  «Εχω μια ευελφάλεια/
  να σου καεί η ασφάλεια/
  Από την πόλη έρχομαι/
  και στην κορφή Ψυττάλεια»

  Για τον ορισμό της λέξης [και πηγή του ποιηπονήματος]: Ευελφάλεια

  Φυσικά διαβάστε και το σχετικό [και ομότιτλο] κεφάλαιο στο βιβλίο της κυρίας τέως Κομισιονάριας…

  ΥΓ. Fofi for President!

 19. 16/10/2007 στο 23:47

  το ποστ τελειώνει λέγοντας »Γερνάω» ή »Κερνάω»;
  ‘σχωράτε με αλλά δεν ενθυμούμαι καλώς.
  επίσης προσφάτως άρχισε να με απατά και η μνήμη μου (πέρα από την πολιτική μου παράταξη) για το ποιόν της Mrs Diamond στην Κοζάνη από όπου και ξεκίνησε η λαμπρή της καριέρα…
  όποιος γνωρίζει λεπτομέρειες ας κάνει ένα κόπο να μας ενημερώσει, μη ζούμε στο σκότος! διότι ένα diamond πάντα μετράει και φυσικά …»πάντα, ακίνδυνα!»

 20. 17/10/2007 στο 02:45

  @ Monaliza

  Τέτοια ώρα, Χρήστος κερνάει Χρήστος πίνει.
  Όσο για την Mrs Diamond τα πολιτικά μάς ενδιαφέρουν περισσότερο από τα προσωπικά. Κι όσο πλούσια κι αν είναι τα δεύτερα, στα πρώτα είναι στο zero. Φιλόδοξα τίποτα…

 1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: