Αρχική > Πολιτική > Το ΚΚΕ σχηματίζει κυβέρνηση!

Το ΚΚΕ σχηματίζει κυβέρνηση!

03/10/2007

The Reds are back!!!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας!

Σύμφωνα, με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο «βάζελος» πρωθυπουργός της χώρας υπέβαλε την παραίτηση της κυβέρνησής του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δήλωσε ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα στηρίξει κυβέρνηση του ΚΚΕ!

Όλα αυτά μετά την πρώτη νίκη εκτός έδρας του Ολυμπιακού για το Champions League, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια!

The Reds are back!!!

Κατηγορίες:Πολιτική Ετικέτες:
 1. frankiethecat
  04/10/2007 στο 00:22

  @ Γάβρους_άπιστους

  μετά από την προδοσία του Καραμανλή η ΟΑΚΚΕ ξεκίνησε ένοπλο αντάρτικο, αναμένονται πρσχωρήσεις από το χώρο του ΛΑΟΣ στην ΟΑΚΚΕ … ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοινωση του υπογραμμίζει ότι το Ροζ είναι ο προάγγελος του κόκκινου. Η Μιγκ εξαγόρασε μετά την κίνηση Καραμανλή έναντι 1 ευρώ την Μότορ Οιλ.
  Ο πρόεδρος Γιώργος συνεχίζει κανονικά την διαδικασία εκλογής, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την γγ του ΚΚΕ δήλωσε «πιστεύουμε στη λαοκρατία». Ο μέλλων αρχηγός Μπένυ, απο τη μεριά του, δήλωσε ότι παραχωρεί τα Χειμερινά Ανάκτορα του Ζαππείου για τις ανάγκες της επαναστατικής κυβέρνησης. Ο πρόεδρος Σημίτης τόνισε μετά το γεγονός, ότι έχει ακόμη φυλαγμένο λίγο τσάϊ του βουνού πούχε μαζέψει ο πατέρας του στα 1945, θα το προσφέρει δε στο Πάντειο να το διαφυλάξουν καταλλήλως ( φήμες που κυκλοφορούν λένε ότι προέρχεται απο τις Ανατολικές Ινδίες και φέρει την υπογραφή του Αντιβασιλέως των Ινδιών). Ο σύντροφος Μπόμπολας προαλείφεται για Πρόεδρος της Λαϊκης Δημοκρατίας του Μικροελλαδιστάν. Ο σύντροφος Κόκκαλης προέβη σε καταγγελία του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού.

  Οι θεαμαπάτες την κάνουν διακριτικά γιά Γερμανία και λόγω Έγελου … δεν αντέχουμε η Μύκονος να γίνει ο τόπος εξορίας – ηθικής διαπαιδαγώγησής μας.

 2. Σπύρος
  04/10/2007 στο 02:21

  Σάν γαύρος πού είμαι μπορώ να πανηγυρίσω σήμερα με την κόκκινη σημαία τού Θρύλου ή θα με καταγγείλει ο Aleko,γιά εθνικισμό ??
  Συγνωμη για τό ποδοσφαιρικό σχόλιο ,αλλά σήμερα νοιώθω σαν Βενιζέλος στό Ζάπειο …!!!!!!!!!!!

 3. 04/10/2007 στο 03:08

  @ frankiethecat

  Πάντα είναι καλύτερα από δύο! Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες! Διάβασε εσύ τον Έγελο κι εγώ θα πάω να [ξανα-μανα] φτύσω στον τάφο του Χέγκελ!

  Η Μύκονος είναι ακριβός -πανάκριβος!- τόπος εξορίας! Κανένας διάσημος που να έχει ταφεί στη Δήλο; 😀

  @ Σπύρος

  Κι εγώ γαύρος είμαι! Ας με καταγγείλει κι ο Yorgos της Σοσιαληστρικής Διεθνούς!

 1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: