Αρχική > Blogroll, Αφασιαλάνδη > Κόψανε τον Κούλογλου απ’ την ΕΡΤ; Και λοιπόν;

Κόψανε τον Κούλογλου απ’ την ΕΡΤ; Και λοιπόν;

13/05/2008

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Υπογράψτε τη διαμαρτυρία κατά της ΕΡΤ

Μπορούν να προσλάβουν τον άνθρωπο που, προ ημερών, είχε πει σε εκπομπή της ΝΕΤ [η «ατάκα» έχει καταγραφεί από τον Νίκο Βεντούρα, στο κείμενό του «Στα Άκρα (της αντοχής μας)«, που δημοσιεύεται στη Ρήξη που κυκλοφορεί]:

«Αν, ας πούμε, η κοινή γνώμη στην Ελλάδα είναι 95% κατά των Αμερικανών, το να γράψεις εσύ άρθρα υπέρ των Αμερικανών κάποια στιγμή είναι βέβαιο ότι θα χάσεις τη δουλειά σου».

Και σχολιάζει -με περισσή ειρωνεία- ο Ν. Βεντούρας:

«Ποιος, αλήθεια, ξεχνάει τις εκατόμβες των απολυμένων δημοσιογράφων που έγραψαν υπέρ των αμερικανικών θέσεων, του Σχεδίου Ανάν, κ.λπ.;»

Ή μπορούν [οι της ΕΡΤ] να προσλάβουν και τον έτερο «διωκόμενο» καλεσμένο της ίδιας εκπομπής…

ΥΓ. ► Και προ τριετίας οι της ΕΡΤ ήθελαν να αποπέμψουν τον Στέλιο Κούλογλου, λόγω του «αντιαμερικανισμού» των εκπομπών του…

► Η ange-ta έχει ήδη καταγράψει την όλη ιστορία της αποπομπής του Στέλιου Κούλογλου: Ελευθερία τύπου;.

► Στον επίσημο ιστότοπο της εκπομπής «Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα» διαβάστε το: Θύμα λογοκρισίας το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα και η Θεματική Βραδιά!

Το άρθρο του Νίκου Βεντούρα δεν υπάρχει στο διαδίκτυο.

► Ο άνθρωπος που εξεστόμισε τη θανατηφόρα ατάκα ήταν ο Νίκος Δήμου, που, προ ημερών, και με την ευκαιρία της «Παγκόσμιας Ημέρας Ελευθερίας του Τύπου», ήταν καλεσμένος, μαζί με τον δημοσιογράφο Πάσχο Μανδραβέλη, στην εκπομπή «Στα Άκρα» [μη ενημερωμένος ιστότοπος] της Βίκυς Φλέσσα [βιογραφικό].

► Στιγμιότυπα από την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

► Και ολόκληρη η εκπομπή:

Advertisements
Κατηγορίες:Blogroll, Αφασιαλάνδη Ετικέτες: ,
 1. 13/05/2008 στο 15:33

  Υπάρχουν δυο λογιώ δημοσιογράφοι.
  Αυτοί που λένε την αλήθεια και αυτοί που δεν τη λένε.

  Απο αυτούς που δεν την λένε υπάρχει πάλι δυο λογιώ
  Αυτοί που υφίστανται λογοκρισία απο τους εργοδότες τους και αυτοί που αυτολογοκρίνονται για να μη στενοχωρησουν τους εργοδότες τους.

  Απο αυτούς που αυτολογοκρίνονται υπάρχουν πάλι δυο λογιώ
  Αυτοί που πληρώνονται για να αυτολογοκρίνονται και να μην κουράζουν τους εργοδότες τους να ψάχνουν τι γράφουν και αυτοί που δεν πληρώνονται για να αυτολογοκρίνονται, αλλά το πράττουν απο υπερβολική επαγγελματική συνείδηση.

  Πάλι, μεταξύ αυτών που λένε την αλήθεια, υπάρχουν οι διαφοροποιήσεις που αναφέρει ο Μπρέχτ, στο κείμενο του 5 δυσκολίες για την αλήθεια.

 2. 13/05/2008 στο 19:44

  Δηλαδή εγώ τώρα που πιστεύω ότι καλά του κόψανε το μεροκάματο πειράζει;

 3. 13/05/2008 στο 20:04

  @ Ange-ta

  …και επειδή δεν είμαστε όλες μύστες του μπρεχτικού έργου:

  Μπέρτολτ Μπρεχτ – Πέντε δυσκολίες για να γράψει κανείς την αλήθεια

  Όποιος σήµερα θέλει να πολεµήσει την ψευτιά και την αµάθεια και να γράφει την αλήθεια έχει ξεπεράσει το λιγότερο πέντε δυσκολίες. Πρέπει να έχει το θάρρος να γράφει την αλήθεια παρόλο που παντού την καταπνίγουν, την εξυπνάδα να την αναγνωρίσει παρόλο που τη σκεπάζουν παντού, την τέχνη να την κάνει ευκολοµεταχείριστη σαν όπλο, την κρίση να διαλέξει εκείνους που στα χέρια τους η αλήθεια θ’ αποχτήσει δύναµη, την πονηριά να τη διαδώσει ανάµεσα τους.

  @ Cacofonix

  Ούτε άνεργος θα μείνει, ούτε θα πεινάσει. Αλλά οι άλλοι…

 4. 007
  13/05/2008 στο 21:12

  Μπράβο ρε Χρήστο πες τα για τα λαμόγια

 5. 13/05/2008 στο 22:48

  ο κόσμος μας δίχως την εκπομπή ΡΧΣ θα είναι διαφορετικός. ίσως καλλίτερος, ίσως χειρότερος, αλλά θα είναι κάτι νέο, άγνωστο, μυστήριο..

 6. Ιάσων
  14/05/2008 στο 00:37

  Οι ..’Ρώσοι’ (+’Κινέζοι’) τον έφαγαν, όχι οι Αμερικάνοι.

 7. ithageneis
  14/05/2008 στο 09:38

  Καλημέρα, εδώ θα βρείτε το κείμενο του Ν. Βεντούρα. http://www.ardin.gr/page/issue.php?id=42a09520-9062-b989-a3a2-00006522

 8. 14/05/2008 στο 10:38

  Πολύ καλό! Εμ, κι αυτός ο Πάσχος, πασχίζει να γράψει την αλήθεια και τρέμει το φυλλοκάρδι του μην τυχόν και πέσει πάνω του ο πέλεκυς του Παπαχελά!

 9. zalmoxis
  14/05/2008 στο 12:02

  Ως παλαιός αντικαραμανλικός, όσο και αν με δυσαρεστεί να γράφω τέτοια επιχειρήματα, ήταν άλλο ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που τοποθέτησε διοικητή της ΕΡΤ το 1974 τον Χορν και κατόπιν στο Γ’ Πρόγραμμα τον Χατζιδάκι και είναι άλλο ο Κωστάκης Καραμανλής που τα ανέθεσε σε κάποιους Παναγόπουλους. Και ο λόγος δεν είναι μόνο η διαφορά μεταξύ τους, αλλά και η διαφορά μιας ολόκληρης κοινωνίας. Εκεί είναι το πρόβλημα. Η υπόθεση Κούλογλου είναι -απλώς- ακόμη μια αφορμή να το διαπιστώσουμε!

 10. 14/05/2008 στο 13:17

  χωρίς να έχω θέση για το περιεχόμενο των εκπομπών, ενίσταμαι για το πως ένας δημοσιογράφος χάνει την δουλειά του και ειδικά από κρατικό κανάλι, που θεωρητικά δεν έχει το άγχος της τηλεθέασης…Υπάρχει επίσης ένα ζήτημα άλλο : Στην ΕΡΤ το τι προχειρό δουλειά σε εκπομπές πέφτει, το τι υμέτεροι έχουν εκπομπή με μηδέν ακροαματικότητα αλλά πληρώνονται ικανοποιητικά, το τι ρουσφέτι έπεφτε και πέφτει, νομίζω κάνει την όλη απόλυση ντροπή για το κρατικό κανάλι.
  Και ότι και να λέμε περί πληρωμένων ή μη, το ρεπορτάζ χωρίς σύνορα και τις αποκλειστικότητες του είχε και μια αξιοπρεπής εκπομπή ήτανε. Θα έγραφα για άλλους παράδεκτους στο ραδιομέγαρο, αλλά φοβάμει ότι θα τους κάνω και διαφήμιση από πάνω.

 11. 14/05/2008 στο 13:33

  @ 007

  Λαμόγια; Το… καλώς εννοούμενο ατομικό τους συμφέρον κοιτάζουν οι άνθρωποι 😉

  @ Γιάννης

  Λιγότερο γνωστός…

  @ Ιάσων

  Για να… ακριβολογούμε.

  @ ithageneis

  Μερσί! Χτες πάντως το πρωί δεν υπήρχε. [Καλά, εσείς βγάζετε σχεδόν όλη την εφημερίδα στο διαδίκτυο. Ποιος θα πάει μετά να την αγοράσει στο περίφτερο;;; Ε;;;]

  @ manos

  😆

  @ zalmoxis

  Πού να βρεις Χορν σήμερα; Άντε να φτάσεις μέχρι… Στάθη Ψάλτη, άντε και Πέτρο Φιλιππίδη… Η διαφορά μιας ολόκληρης κοινωνίας, καταπώς λες και συμφωνούμε απόλυτα.

  @ Sotiris Koukios

  Ναι, δεν του άρεσε του κυρίου προέδρου [ή όποιον τίτλο έχει] η εκπομπή του Κούλογλου και την έκοψε. Εμάς, τους εκόντες-άκοντες συνδρομητές μάς ρώτησε; Λεφτά για τη Δρούζα, π.χ., υπήρχαν. Ή για τα πανηγυράκια της Eurovision. Αυτή είναι η αισθητική [μόνον;] των ανθρώπων. Τα λέει κι ο Zalmoxis παραπάνω…

 12. 14/05/2008 στο 14:12

  Πάντως η πολιτική σκοπιμότητα της απόλυσης Κούλογλου ποια είναι; (άραγε;)
  Δεν συμφωνούσα με τη ματιά του, παρ’όλ’αυτά να συμφωνήσω ότι οι εκπομπές του ήταν γενικά ενδιαφέρουσες.
  «Επικίνδυνες» για το πολιτικό κατεστημένο, άρχουσα τάξη, ιμπεριαλισμό κλπ. κλπ. δεν πείθομαι ότι ήταν.
  Γενικώς ενοχλούμαι όταν απολύονται δημοσιογράφοι που το θέμα τους είναι πολιτικό αλλά από την άλλη, η απορία μου παραμένει. Επί της ουσίας δηλαδή.

 13. 14/05/2008 στο 14:40

  http://www.petitiononline.com/RWF1/petition.html

  ΠΕΤΙΤΙΤΙΟΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΤ

  ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΡΧΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

 14. 14/05/2008 στο 14:44

  @ regimientocinqo

  Η αποπομπή Κούλογλου δεν αποτελεί και κανένα κεντρικό πολιτικό ζήτημα, αλλά ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ. Ως τηλεθεατές [και, υποχρεωτικά, ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ των κρατικών καναλιών] μπορούμε να θεωρούμε τις εκπομπές του Κ. εξοργιστικές, αδιάφορες, πολύ ενδιαφέρουσες ή ό,τι άλλο, και παράλληλα να απαιτούμε να παίζονται, γιατί δεν γουστάρουμε να βλέπουμε την όποια Δρούζα [χτες], την όποια Καλομοίρα [σήμερα] ή τον όποιο Κουίκ [αύριο]. Οι διοικούντες την κρατική [και καλά «δημόσια»] τηλεόραση, δεν έχουν το δικαίωμα να την κάνουν «ξέκωλο», και να απολύουν ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ οποιονδήποτε. Γιατί, μεταξύ άλλων, από παλιά ήθελαν να τον απολύσουν λόγω «αντιαμερικανισμού» των εκπομπών του, και εσχάτως του συνέστησαν να μην κάνει εκπομπή για την γενιά των 700 ευρώ…

  Όσο για την απορία σου. Το είπαν ξεκάθαρα στον Κ. οι διοικούντες την ΕΡΤ: «Δεν μας αρέσει η εκπομπή σου». Λόγοι αισθητικής; Δεν νομίζω… Λόγοι δημοσιογραφικοί; Πάλι δεν νομίζω. Οικονομικοί; Ούτε. Τηλεθέασης; Μπα… Απλά, δεν τους άρεσε το περιεχόμενο των εκπομπών του. Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ περιεχόμενο των περισσότερων εκπομπών του. Και αντ’ αυτού Κουίκ…

 15. 14/05/2008 στο 14:48

  ΥΓ. «ΤΟ ΚΑΛΛΙΠΥΓΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΦΛΕΣΣΑ»

  ΘΕΟΣ Ο ΒΕΝΤΟΥΡΑΣ 😀

 16. 14/05/2008 στο 14:51

  EXOYME KAI ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

  «Παλαιωμένο προϊόν» χαρακτήρισε το ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ο πρόεδρος της ΕΡΤ σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη δημοσιογράφο του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ Μελίνα Βαλτζή και συνέχισε «Η εκπομπή σταματάει γιατί δεν μου αρέσει. Εχει παλιώσει. Εχω άλλες εκπομπές που με καλύπτουν», μας είπε, ενώ το σχόλιο του για τις πληροφορίες που λένε ότι η εκπομπή έπεσε θύμα λογοκρισίας ήταν: «Τρίχες κατσαρές. Δεν υπήρξε ποτέ καμιά πολιτική κρούση ή αντίδραση».

 17. 14/05/2008 στο 14:51

  Άντε κάντε έναν κόπο και υπογράψτε τη διαμαρτυρία προς την ΕΡΤ, στη διεύθυνση που δίνει η ΑΘΗΝΑ [ευχαριστούμε!] στο σχόλιο 13. Την έχουν ήδη υπογράψει 2.283 άτομα…

  http://www.petitiononline.com/RWF1/petition.html

 18. 14/05/2008 στο 14:54

  @ ΑΘΗΝΑ

  «ΘΕΟΣ Ο ΒΕΝΤΟΥΡΑΣ»

  Και πού να τον γνωρίσεις και live, τι λέει συνεχώς, διαρκώς και αδιαλείπτως ο μπαγάσας…

  Ο μεσιέ λε πρεζιντάν είναι για τα μπαζά[ν]…

 19. 14/05/2008 στο 15:10

  Υπογράψτε τη διαμαρτυρία λέμε. Απ’ την ώρα που υπέγραψα, πριν από 20 λεπτά, έχουν υπογράψει ΕΚΑΤΟ ακόμη άτομα!!! Σπεύστε!!!

 20. 14/05/2008 στο 15:49

  Μόλις υπέγραψα (με ιδιωτικό ονοματεπώνυμο όμως ορατό στους οργανωτές, για αντι-γκουγκλικούς λόγους)
  και είδα πάνω από 2600 υπογραφές.

  Ε, αρκεί να σας πω ότι ΔΕΝ έχω τηλεόραση πια, τη χάρισα το 2004 αλλά… σκεφτόμουν να ξανα-αγοράσω ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να βλέπω Κούλογλου και ελάχιστα άλλα θέματα. (διαθέτω κάρτα τηλεόρασης βέβαια, μονίμως σε αχρηστία).

  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, για φτύσιμο εντελώς οι «κύριοι» της ΕΡΤ.

 21. 14/05/2008 στο 15:59

  Να υπογράψουμε τη διαμαρτυρία, αλλά τι μ’ αυτό; Εδώ έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που τους φτύνεις κι αυτοί καμώνονται ότι ο βρέχει 👿

 22. 14/05/2008 στο 16:36

  Γειά σας θα συμφωνήσω με την Ange-ta
  Υπάρχουν δυο λογιώ δημοσιογράφοι.
  Αυτοί που λένε την αλήθεια και αυτοί που δεν τη λένε.

  Οι μόνοι όμως που δυστυχώς επιβιώνουν είναι οι δημοσιογράφοι των μεγαλοεκδοτικών οι λεγόμενοι δημοσιογράφοι-πόρνες που υποκύπτουν στην δουλειά του αφεντικού τους, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση που ο Στέλιος Κούλογλου λογοκρίθηκε απο την ΕΡΤ.

  Εκείνο που με αηδιάζει στο θέμα αυτό είναι η στάση της ΕΣΗΕΑ η οποία για το ασφαλ-ηστικό της ξέρει να φωνάζει, όταν όμως συνάδελφοι δημοσιογράφοι λογοκρίνονται και βιάζονται απο τα μεγάλα αφεντικά δεν βγάζει μιλιά;

  Γιατί άραγε;

  Συγχαρητήρια κύριε Σόμπολε!!!!!!!

 23. kakius
  14/05/2008 στο 16:38

  Ψήφισα δεν το κρύβω
  Ντρέπομαι αν συμβαίνει κάτι ανούσιο
  Αν στο ίδιο τσουβάλι στοιβάχτηκαν όλοι

  ΝΡΟΠΗ ΜΟΥ

  [ να χέσω τα γράμματα που έμαθα ]

 24. kakius
  14/05/2008 στο 16:40

  Ψήφισα δεν το κρύβω
  Ντρέπομαι αν συμβαίνει κάτι ανούσιο
  Αν στο ίδιο τσουβάλι στοιβάχτηκαν όλοι

  ΝTΡΟΠΗ ΜΟΥ

  [ να χέσω τα γράμματα που έμαθα ]

 25. bluemoon
  14/05/2008 στο 16:47

  Η διαφορα ανάμεσα στο βλάκα και τον κουτοπόνηρο είναι οτι ο πρώτος λατρεύει την άγνοιά του.Σωστά λοιπόν κόψανε τον Κούλογλου, άλλωστε ποιος είχε όρεξη να βλέπει εκπομπές και να σκέφτεται; Η σκέψη για τους Έλληνες είναι σαν τις εξετάσεις για το δημόσιο. Αμα περάσεις, δε χρειάζεται να ξανανοίξεις βιβλίο. Ο Κούλογλου δε θα πεινάσει, αυτό ειναι το σίγουρο, εμείς όμως ας αρχίσουμε απο σήμερα τη δίαιτα, κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

 26. blackangel
  14/05/2008 στο 16:51

  αναρωτιέμαι ποιος δε το περίμενε. Ένα κανάλι που εμπιστεύεται τη Δρούζα να κάνει εκπομπή…

 27. Γιώργος
  14/05/2008 στο 17:08

  Καλά έκαναν και τον έκοψαν. Και κατά την γνώμη μου πολύ τον ανέχθηκαν. Να πάει να κάνει προπαγάνδα υπέρ του Ε.Α.Μ-Ε.Λ.Α.Σ και πάσης φύσεως αριστερών αλλού και όχι στην κρατική ΕΡΤ (και επί κυβερνήσεως Νεας Δημοκρατίας μάλιστα) και με τα δικά μας τα λεφτά.
  Όσο για τα περί αμερικανικής πρεσβείας και εμπλοκής της αγαπητέ ιστολόγε θα διαφωνήσω.
  Είδα το ρεπορτάζ για τον Πούτιν (πριν από λίγο καιρό) το οποίο ήταν σκέτη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Πιο συγκεκριμένα ήταν ένα ρεπορτάζ από το BBC που παρουσίαζε τον Πούτιν ως τέρας και εις το οποίο κατέθεταν τις απόψεις τους αποσκιρτήσαντες κατάσκοποι από την FSB στις βρεττανικές μυστικές υπηρεσίες, καθώς και πολιτικοί αντίπαλοι του Πούτιν.
  Τόσο «αντικειμενικό» ήταν το ρεπορτάζ που ο «αντικειμενικός» και «αντιαμερικανός» Κούλογλου παρουσίαζε.
  Από τέτοιους «αντιαμερικανούς» στην Ελλάδα έχουμε χορτάσει.
  Κατά την γνώμη μου ένα κατάλοιπο του σημιτικού ΠΑ.ΣΟ.Κ στην ΕΡΤ και τίποτα περισσότερο.
  Εδώ και κάποιοι που συμφωνούν με την δική μου άποψη:
  http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2353

 28. blackcitty
  14/05/2008 στο 17:40

  Λυπάμαι που ολοι στεκονται στο δέντρο και χάνουνε το δάσος.Εδω δε μιλάμε μόνο για έναν ανθρωπο δημοσιογραφο. Είναι σα να καταπατουν το χωραφι τιυ γείτονα και να λες «καλα του κάνετε, ποτε δε τον χωνευα». Ούτε λέξη για την καταπάτηση της ελευθεριας του λόγου…ντρέπομαι

 29. 14/05/2008 στο 20:19

  «Σικέ» απόλυση ,γραμματέας του Πολυζωγόπουλου από τη ΓΣΕΕ με κίνητρα εθελουσίας και επαναπρόσληψη

  Δημοσιεύθηκε στο Aπόλυση απο την ΓΣΕΕ, Ανεργοι, Απολύσεις Εργαζόμενων, ΓΣΕΕ, Μισθοί Συντάξεις, Συνδικαλισμός στο 9:43 μ.μ από apasxolisi

  ….με τον ίδιο μισθό!
  Και με επικουρική σύνταξη!

  Να ποιοι με απέλυσαν μου κλέβουν την εργασία και την αποζημίωση 18 χρόνων από την ΓΣΕΕ

  Όργιο με τα χρήματα της Εργατικής Εστίας…

  Μισθούς και προίκες στους κολλητούς στη ΓΣΕΕ

  Πολυζωγόπουλε πόσα έδωσες στη Ζωίτσα … 100.000 ευρώ!

  Τι ξέρει η Ζωίτσα για τα πλαστά τιμολόγια στο ΙΝΕ και το ΚΕΚ της ΓΣΕΕ

  ( και τα 120.000 ευρώ πρόστιμο που σας έβαλε η εφορία)

  Γι αυτό η Ζωίτσα μου έστελνε απειλητικά μηνύματα…( Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ είναι της Ζωίτσας)

  Γι αυτό έβαλες τον Παναγόπουλο και μου έκανε ανταγωγή για 100.000 ευρώ!

  ( ΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΙΤΣΑΣ)

  Και τον Κολλά με τις ψευδομαρτυρίες ,ότι έπαιρνα τις Εκθέσεις του ΙΝΕ –ΓΣΕΕ ( που δεν ξέρω καν που είναι τα γραφεία του) και της δημοσίευα στο περιοδικό! ( Μπορείς να μου τις δείξεις!)

  (Που έβγαλα με δικά μου χρήματα …και δεν είχε σχέση με την ΓΣΕΕ!

  ΓΙΑΤΙ δεν Είμαστε ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ)

  Παίρνει και 600 ευρώ σύνταξη η Ζωίτσα από το επικουρικό…

  Και ενισχυμένη αποζημίωση για σικέ απόλυση … και σύνταξη και 1700 ευρώ μισθό στον Ίδιο εργοδότη!

  Την έστειλες να πάει να «ξεμαλλιάσει» και την Φάνη…για το ασφαλιστικό!

  Ο Πάρεδρος της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ!

  Γιάννης Χαρονικολάου

  Δημοσιογράφος

  Παράνομα και βρώμικα απολυμένος από την ΓΣΕΕ

  Με ωμή παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού εργασίας.

  Με αυτοκτονικού ιδεασμού νομικές γνωματεύσεις!

  apasxolisi.blog@gmail.com

  http://apasxolisi.wordpress.com

 30. Σπύρος
  14/05/2008 στο 21:17

  Η Κυρία Δαφνη δεν ειχε κόψει με παρέμβασή της την εκπομπή Πατριδογνωσία της ΕΤ3 επειδή ενοχλούσε τον Λογιστή Σημιτάκο??
  Oπως και νάχει και παρότι ο Κούλογλου υπήρξε φορές που δεν μέ επειθαν οι εκπομπές του ,πρόκειται περί βαρύτατης ενέργειας λογκρισίας.
  Με το καλό οι Θεμομάκηδες στην ΕΤ..

 31. νικολαος
  14/05/2008 στο 21:30

  Δυστυχως 34 χρονια μετα την πτωση της χουντας οι πρακτικες της σχετικα με την ελευθερια του τυπου συνεχιζουν κραταιες να λυμαινονται το χωρο της δημοσιογραφιας.Αντι το συστημα να αποβαλλει τους αβανταδορου φιμωνει καθε φωνη αληθειας.Αλλα τι καλυτερο να περιμενεις απο μια κυβερνηση αυτου του αισχιστου ειδους.Τραγικη ειρωνια ειναι το γεγονος πως ο κυριος Ρουσσοπυλος εκτος του οτι υπηρξε και αυτος δημοσιογραφος ηταν και στελεχος του ΣΥΝ στο παρελθον,αλλα απο οτι φαινεται οι προοδευτικες του ιδεες ξεθωριασαν με την παροδο του χρονου

 32. papaioannou
  14/05/2008 στο 22:28

  εντάξει μωρε υπαρχουνκαι τα ιδιωτικά

  δεν θα χαθεί το παιδί

 33. 15/05/2008 στο 02:17

  Δε θα χαθεί το παιδί είπατε; Το πρόβλημα είναι ότι θα χαθεί. Όχι ο Κούλογλου προσωπικά, αλλά αυτού του είδους η φωνή (παρά τα φάλτσα της). Τα ιδιωτικά φτάνουν μέχρι Βαξεβάνη, άντε Δανέζη. Στη ΝΕΤ εξακολουθεί και υπάρχει ο Αυγερόπουλος (που κάνει δικά του ντοκιμαντέρ και κερδίζει και διεθνή βραβεία μάλιστα). Από κει και πέρα το χάος. Πρετεντέρης, Καλομοίρα, Τραγκαουνάκης, Φλέσσα, άντε Λαζόπουλος. Αρκούδες με φίμωτρο.

  Στο μεταξύ υπάρχει γύρω μας ένας κόσμος που βράζει. Που σε λίγο δε θα φαίνεται πουθενά στην τηλεόραση. Θα γίνουμε σαν τους στρατηγούς στη Μιανμάρ, που δείχνουν ό,τι να’ναι κι ο λαός από έξω πεθαίνει. Σαν τους Κινέζους ενδεχομένως. Ή σαν τους Αμερικάνους στην καλύτερη (το αδέκαστο FOX news π.χ.)

 34. 15/05/2008 στο 15:37

  «Καλά έκαναν και τον έκοψαν. Και κατά την γνώμη μου πολύ τον ανέχθηκαν. Να πάει να κάνει προπαγάνδα υπέρ του Ε.Α.Μ-Ε.Λ.Α.Σ και πάσης φύσεως αριστερών αλλού και όχι στην κρατική ΕΡΤ (και επί κυβερνήσεως Νεας Δημοκρατίας μάλιστα) και με τα δικά μας τα λεφτά»

  Τώρα, συγνώμη, τουτοδώ τι είναι ακριβώς;;; Σε λίγο θα τον κατηγορήσεις ότι έφερνε στην εκπομπή του Λαμπράκισσες με ψηλές κάλτσες που διαφθείρουν τη νεολαία. Έλεος. Δεν έκανε εκπομπές στην ΥΕΝΕΔ, στη ΝΕΤ έκανε.

  Κι εγώ θεωρούσα την εκπομπή του προπαγανδιστική, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα διεθνή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπρεπε να τον κόψουν. Άσε που βρήκε ευκαιρία να το παίξει και ήρωα, χώρια που με αφορμή την περιπέτειά του είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε και πράγματα όπως του αποπάνω…

 35. 15/05/2008 στο 20:26

  @ omadeon

  Απαράδεκτοι οι «κύριοι» της ΕΡΤ, αλλά μόλις σε απάλλαξαν από ένα περιττό έξοδο 🙂

  @ Vrennus

  Πέρα βρέχει…

  @ Τopaiditisplateias

  ΕΣΗΕΑ; Ποια ΕΣΗΕΑ;

  @ kakius

  Για ένα Ταύ; 🙂

  @ bluemoon

  «Η σκέψη για τους Έλληνες είναι σαν τις εξετάσεις για το δημόσιο. Αμα περάσεις, δε χρειάζεται να ξανανοίξεις βιβλίο.»

  Πολύ καλό! Ξέρω ανθρώπους που έχουν πάρει 4-5 πτυχία, αλλά ποτέ στη ζωή τους δεν έχουν διαβάσει τόσα «εξωσχολικά» βιβλία… Κατάντια…

  @ blackangel

  Και να το περιμέναμε έχουμε όλα τα δίκια του κόσμου να διαμαρτυρόμαστε…

  @ Γιώργος

  «Στα τσακίδια» διαβάζουμε τα εξής: «Για το ΚΚΕ ο Στέλιος Κούλογλου είναι ένας «επαγγελματίας αντικομμουνιστής», «διαστρεβλωτής της ιστορίας» και «πλασιέ των πιο αντιδραστικών μηνυμάτων της αστικής τάξης». Μάλιστα, το 2000 είχε απαιτήσει να σταματήσει η μετάδοση εκπομπών του Κούλογλου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.»

  Και στο ίδιο ποστ [Το ΚΚΕ και ο Κούλογλου] ακολουθεί κατάλογος με τα δημοσιεύματα του «Ριζοσπάστη» κατά του Κούλογλου.

  Συμπεραίνω, από το σχόλιό σου και από ό,τι του σέρνει ο «Ρ», πως μάλλον έκανε καλά τη δουλειά του…

  @ blackcitty

  Ελευθερία του λόγου; Καθένας μας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Στο σπίτι του… Το χρήμα κι η εξουσία επιβάλλουν τη σιωπή… Και άλλα που δεν είναι του παρόντος.

  @ apasxolisi

  Έχετε πάντα την υποστήριξή μας!

  @ Σπύρος

  Κι η Μαλβίνα είχε καλοπεράσει επί Σημίτη. Κι άλλοι πολλοί. Δημοσιογράφοι της «Καθημερινής» έχουν απολυθεί λόγω Δαμανάκη [αν θυμάμαι καλά…] Και πάει λέγοντας.

  Ο Κούλογλου δεν είχε ούτε έχει το αλάθητο. Προσπαθούσε. Ας είχαμε καμιά δεκαριά σαν κι αυτόν…

  @ νικολαος

  Η εξουσία [και δεν εννοώ μόνον την πολιτική, αλλά και την οικονομική] πάντα τα ίδια κάνει – όσο της το επιτρέπουμε. Ο Ρουσόπουλος ναι «προοδευτικός» ήταν. Θυμάμαι κάτι λιβανιστήρια στον Σημίτη από το Mega…

  @ papaioannou

  Πάντα πνεύμα αντιλογίας 🙂 Προφανώς δεν θα χαθεί. Εξάλλου εδώ δεν κάνουμε έρανο για αναξιοπαθούντες δημοσιογράφους….

  @ Elikas

  «Δε θα χαθεί το παιδί είπατε; Το πρόβλημα είναι ότι θα χαθεί. Όχι ο Κούλογλου προσωπικά, αλλά αυτού του είδους η φωνή (παρά τα φάλτσα της).»

  Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον δίκιο έχετε. Και σ’ αυτό και στα όσα εύστοχα μοιραστήκατε μαζί μας. Δυστυχώς.

  @ Σκατζόχοιρος

  Λαμπράκισσες; Τι εννοείς; Δημοσιογράφες του ΔΟΛ; Πλάκα κάνω… Και τι άλλο να κάνω;

 36. 15/05/2008 στο 23:23

  Εμένα θα μου μείνει αξέχαστη η εκπομπή με τον Κρις Σπύρου.

  Βρέθηκα ένα βήμα πριν τον αλκοολισμό.

 37. 16/05/2008 στο 00:21

  @ Ίωνας

  Δεν την είχα δει. Προφανώς, κάπου θα τα έπινα εκείνο το βράδυ 😉

 38. Γιώργος
  16/05/2008 στο 13:27

  @Χ. Μόρφος

  «Συμπεραίνω, από το σχόλιό σου και από ό,τι του σέρνει ο “Ρ”, πως μάλλον έκανε καλά τη δουλειά του…»
  Και εάν προσθέσεις και την ανακοίνωση του ΣΥΝ την ημέρα της απολύσεώς του θα συμπεράνεις ότι πρόκειται για ένα φερέφωνο της κατεστημένης νεοταξικής ροζ αριστεράς (η οποία δεν είναι αρεστή ούτε στο ΚΚΕ, ούτε σ’ εμάς τους δεξιούς βεβαίως).
  Αυτά που έγραψα παραπάνω, τα έγραψα ορμώμενος από εκπομπή δικιά του (ρεπορτάζ απ’ το BBC πάλι) για τον «εμφύλιο» στην οποία ακούστηκαν οι απόψεις του ΕΛΑΣ και των Άγγλων ΜΟΝΟ! Η άποψη της άλλης πλευράς των Ελλήνων (αυτών που ΕΥΤΥΧΩΣ νίκησαν και που δεν ήταν μόνο δεξιοί) ήταν εξοργιστικά απούσα.
  Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να χρυσοπληρώνουμε τον Κούλογλου για μία εκπομπή με τηλεθέαση 5%, να ασκεί την «αντικειμενική» του δημοσιογραφία αναπαράγοντας (τις περισσότερες φορές) ρεπορτάζ ξένων ευτρωπαϊκών σταθμών.
  Και στο κάτω-κάτω βρε παιδιά 12 χρόνια ήταν στην ΝΕΤ.
  Δεν χρειάζεται κατά την γνώμη σας ανανέωση το δημοσιογραφικό της δυναμικό;

 39. 16/05/2008 στο 17:57

  @ Γιώργος

  Βρε, να φύγουν όλοι της «κατεστημένης νεοταξικής ροζ αριστεράς» για να έρθουν ποιοι; Οι της «κατεστημένης νεοταξικής γαλάζιας δεξιάς»; Γιατί αν βγάλουμε τα χρωματάκια μένει μόνον ο κοινός παρονομαστής: «κατεστημένη νεοταξική». Τα περί ΕΥΤΥΧΟΥΣ νίκης στον Εμφύλιο δεν τα λέτε μόνον οι δεξιοί. Τα ‘χει πει κι ο Φαράκος και κάτι ψελλίζει κι ο Λεωνίδας εσχάτως. Οπότε αν το αναγνωρίζουν οι «εχθροί» σας, εμένα δεν μου πέφτει λόγος [συμφωνώ πάντως με το «ευτυχές». Διαφωνώ, όχι μαζί σου, με τα όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν].

  Το κόστος των εκπομπών δεν είναι το ζήτημα. Θα ‘ρθουν άλλοι χειρότεροι να καλύψουν το κενό… «Ανανέωση»; Διολισθαίνεις προς τα αριστερά 🙂

 40. provato
  17/05/2008 στο 00:01

  Εγώ προτείνω να κόψουν και τον Σαββίδη και τον Αυγερόπουλο επίσης.Τι ανιχνεύσεις και εξάντες και μπούρδες.Εξάλλου τα λένε πολύ επιστημονικά και μας μπερδεύουν.Εμείς κάνα στήθος , κάνα μπούτι , τίποτα ωροσκόπους ,τις ειδήσεις με τον τον καιρό, καμιά Μαρία άσχημη , λίγη μπαλίτσα , κάνα Χάτζηνικόλα με ολίγο Πριτέντερ και Μακούλη με Θέμο, τέτοια να βλέπουμε και είμαστε ευχαριστημένοι.

 41. 17/05/2008 στο 14:31

  @ provato

  Μα όλα αυτά -μπούτια, στήθια, ωροσκόπους, κλάματα και οδυρμούς για την ακρίβεια που χτυπάει τον λαουτζίκο κ.ο.κ.- τα έχετε ήδη 🙂

 1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: