Αρχική > Χωρίς κατηγορία > Και στα δικά μας οι ελεύθερες!

Και στα δικά μας οι ελεύθερες!

03/06/2008

🙂

Σαν θέλουν οι νύφες και οι γαμπροί

Advertisements
Κατηγορίες:Χωρίς κατηγορία Ετικέτες:
 1. 03/06/2008 στο 12:55

  Άντε τώρα να πεις ότι ήσουν διακοπές στην Τήλο!

 2. Febr_4
  03/06/2008 στο 14:02

  Που να βρεις θεση τωρα να κανεις διακοπες στην Τηλο… ολες θα ειναι κατειλημμενες απο ζαχαρωμενα ζευγαρακια!

  αραγε εφοσον ειναι θεμιτο και δικαιο και προοδευτικο και συνταγματικο και απ’ολα να παντρευονται τα ομοια φυλα δεν ειναι εξισου θεμιτη κλπ και η πολυγαμικοτητα??

  και η πολυγαμικοτητα (αρσενικη, θηλυκη και αρσενικοθηλυκη) δεν ειναι «σεξουαλικος προσανατολισμος»και «ατομικο δικαιωμα» ? προς την οποια η πολιτεια οφειλει «να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να καταδικάσει έμπρακτα τα συντηρητικά αντανακλαστικά και τις διακρίσεις που γεννούν.»…???

  τι να λεει ο ΣΥΝ επ’ αυτου του καυτου ου μην αλλα και αυτονοητου συνταγματικου θεματος??

 3. 03/06/2008 στο 14:56

  @Febr_4
  Βάζεις δύσκολα και ποιός να απαντήσει;

 4. Κώστας
  03/06/2008 στο 15:37

  «και η πολυγαμικοτητα (αρσενικη, θηλυκη και αρσενικοθηλυκη) δεν ειναι “σεξουαλικος προσανατολισμος”και “ατομικο δικαιωμα” ? »

  Σωστά.Με τους πολυγαμικούς που διώκονται ανηλεώς από το άπονο ελληνικό κράτος δεν θα ασχοληθεί επιτέλους κανείς?

 5. 03/06/2008 στο 15:53

  Δεν το κάλυψε πλήρως το θέμα το κρατικό ραδιόφωνο, οπότε να ρωτήξω μήπως ξεύρετε εσείς: Παρέστησαν και τα πεθερικά στον γάμο; Εγινε και παραδοσιακό γλέντι;

 6. Febr_4
  03/06/2008 στο 18:27

  Πάντως έχει την ευκαιρία του ο δήμαρχος τής Τήλου για καρρέ τού άσσου:

  τώρα που θα απαγορευτεί ο σεξουαλικός όρος «λεσβίες» να χρησιμοποιείται τιμής ένεκεν ο αντίστοιχος: «τηλιανές» (όποιος τέλος πάντων είναι φιλολογικά ορθός, δεν ξέρω)…! 😀

 7. 03/06/2008 στο 22:07

  ΞΕΦ-ΤΗΛΟΣ: ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
  από http://www.olympia.gr

  Μια φορά και έναν καιρό, σε έναν τόπο μακρινό που τον έλεγαν Ξεφτήλο, ζούσε ένας βασιλιάς που τον φώναζαν Αλί Φέρει. Ήταν παρατσούκλι, γιατί από τη στέψη του και μετά μόνο δεινά έφερνε στο έρμο κείνο μέρος. Εως ότου ένα βράδυ ήρθε στον ύπνο του η καλή νεράιδα και του είπε ένα φοβερό μυστικό, πως δηλαδή θα έκανε καλό στον τόπο του με μιά απλή κίνηση.

  Ήρθε το ξημέρωμα και ο Αλής δεν έχασε λεπτό. Γνωρίζοντας πως ο Σουλτάνος, ενώ λάτρευε τα αγοράκια (όπως όλοι οι Σουλτάνοι), δεν ήθελε ούτε να ακούσει για γάμο μεταξύ αγοριών, αποφάσισε να βρει αυτός δυο αγοράκια και να τα παντρέψει, γνωρίζοντας πως όλοι οι άλλοι βασιλείς του χαλιφάτου δεν θα τολμούσαν ποτέ να κάνουν κάτι παρόμοιο. Ήταν πράγματι μια εξαιρετική ιδέα που έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου. Όλοι πλέον έμαθαν για την Ξεφτήλο, και τον μοναδικό βασιλιά που είχε το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ του προϊόντος.

  Λόγω της παρανομίας του θέματος, ο Αλής ήταν ο μοναδικός που αποφάσιζε ποιά ερωτευμένα πιτσουνάκια θα στεφάνωνε. Έτσι, ήρθε σε συμφωνία με το “Lougra Travel”, έναν τεράστιο τουριστικό οργανισμό που διοργάνωνε ταξίδια για αστεφάνωτα “ιδιάιτερα” πιτσούνια. Με πρόσχημα τα ανθρώπινα δικαιώματα* έδωσε την απαραίτητη κοινωνική πινελιά για να μην τον πουν και παραδόπιστο. Ότι δηλαδή θα προτιμούσε τα εν λόγω πελατάκια γιατί τάχαμ θα είχε ίδια οφέλη, η πως τάχαμ τάχαμ, οι πιστοί του αυλικοί θα παρείχαν τα χάνια και τα κονάκια τους στα πελατάκια με το αζημίωτο βέβαια ή αλλιώς αμιζίωτο.

  Ο Σουλτάνος εξοργίστηκε και τον απείλησε με ξεπλημέλημμα. Ο βασιλιάς όμως δεν πτοήθηκε αφού είχε προνοήσει και το P&L του έβγαινε θετικότατο. Ως γνωστόν το ξέπλυμα είναι πάντα ισχυρότερο από το ξεπλημέλημμα! Και έζησε αυτός καλά και εμείς καλύτερα (παραμύθι). Όπως ζουν όλοι οι βασιλείς σε τούτο τον αγγελικά πλασμένο κόσμο!

  *όρος που χρησιμοποιείται ευρύτατα από τους Σουλτάνους για ποικίλους λόγους: 1. Για να ξεκληρίσουν το Φυρακ και να του πάρουν τα πετρέλαια, 2. Για να κάνουν εθνοκάθαρση στη Μαρτυρικύπρο και να στήσουν βάσεις, 3. Για να ξεσερβίσουν το Κοτσιφοσχέδιο ώστε να διακινούν γιουσουφάκια και ναργιλέδες ελεύθερα. κλπ, κλπ.

 8. 04/06/2008 στο 12:15

  Διότι σου λέει ο δήμαρχος
  «Πως θα μαζέψουμε κόσμο φέτος; Ή κανα θαύμα θα περιμένουμε απο καμιά εικόνα της Παναγίας ή θα παντρέψουμε τίποτα ομοφυλόφυλους»

 9. 04/06/2008 στο 12:33

  @ Vrennus

  Δηλώνω, γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως, πως ούτε καν ξέρω κατά πού πέφτει η Τήλος. Θα το γκουγκλίσω, να δω τι λέει από παραλίες.

  @ Febr_4

  … Θα συνωστίζονται όλοι στο δημαρχείο και οι παραλίες θα είναι άδειες 😉

  Πολυγαμικότητα! Αγαπητέ αυτό είναι ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ! Διότι και “σεξουαλικος προσανατολισμος” και “ατομικο δικαιωμα” είναι! Και τα καλοβολεμένα και ενσωματωμένα στο σύστημα κοθώνια του ΣΥΡΙΖΑ σφυρίζουν αδιάφορα! Αυτοί το μόνο που θέλουν είναι να τρομάζουν καμιά γιαγιούλα που πάει κάθε Κυριακή στην Εκκλησία. Ενώ τέτοια ζητήματα για τα τραντάξουν συθέμελα τα θεμέλια της μπουρζουάδικης/μικροαστικής συντηρητικής κοινωνίας τα αφήνουν απ’ έξω… Οι συμβιβασμένοι!

  @ Cacofonix

  Νομίζω ότι απάντησα ήδη στα ερωτήματα του Febr. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα σεξιστικό κόμμα, που καταπιέζει τη σεξουαλική ελευθερία και τα δικαιώματα των πολυγαμικών!

  @ Κώστας

  Πρέπει να οργανωθούμε σύντροφοι! Οι πολυεθνικές ελίτ και τα ντόπια πραχτορεία τους μάς καταπιέζουν! Στα όπλα!

  @ h.constantinos

  Σωστά! Διότι το τι κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρά του είναι προσωπικό δεδομένο, αλλά ένα γαμήλιο γλέντι σε δημόσιο χώρο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Οι ίδιοι που καταπιέζουν τα σεξουαλικά μας δικαιώματα, οι ίδιοι χειραγωγούν και την πληροφόρηση! Στον αγώνα!

  @ Febr_4

  Θέτετε διαρκώς ζητήματα. Φιλολογικώς ορθόν είναι, θαρρώ, το «τηλιακές». Γριές, δηλαδή, κ.λπ., κ.λπ., που πίνουν τήλιο 🙂

  @ olympiada

  Η… οικονομοτεχνική σας προσέγγιση στο ζήτημα, ορθότατη!

  @ αλέξανδρος ανδρουλάκης

  Σωστός ο δήμαρχος! Ή εικόνα της Παναγιάς ή γάμοι!

  Συριζαίος είναι το παλληκάρι, διότι με διαφεύγει η επικαιρότης…

 10. 04/06/2008 στο 13:30

  Λευτεριά στους πολυγαμήτες…

 11. 04/06/2008 στο 14:13

  @ Cacofonix

  🙂

 12. 04/06/2008 στο 16:50

  Δε σας χάλασε!!!

 13. 04/06/2008 στο 17:15

  @ inlovewithlife

  Όχι βέβαια! Όταν δεν μειώνεται ο συνολικός αριθμός των πιθανών ταιριών, γιατί να μας χαλάσει; 🙂

 1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: