Αρχική > Ιστολογικά > Έξωωωωωωω!!!!

Έξωωωωωωω!!!!

04/06/2008

Το ιστοσημείωμα CDRSEE VIII [του Γιώργου Τσάπανου] ετέθη, μέχρι νεωτέρας, εκτός… μπλογκ.

Όλα τα σχόλια σ’ αυτό το ιστολόγιο υπόκεινται πλέον σε έλεγχο [moderation]. Μέχρι νεωτέρας, επίσης.

Αν κάποιοι, που ανατράφηκαν στον βούρκο διαφόρων φόρουμ ανά τον πλανήτη, θέλουν να «συζητήσουν», ας επιστρέψουν εκεί, ας πάνε στα μπλογκ τους, στα σάιτ τους, κι ακόμα παραπέρα…

Όχι εδώ! Και μην αρχίσουν τα μυξοκλάματα ή ό,τι άλλο. Έξωωωωωω!!!

Ζητώ συγνώμην από όλους τους υπόλοιπους φίλους – που, με δική μου ευθύνη, εκτέθηκαν σε όλα αυτά τα φαινόμενα.

Και ζητώ συγνώμην, επίσης, από όσους θελήσουν να σχολιάσουν κάτι στο μπλογκ. Αργά ή γρήγορα θα βγάλω τα σχόλιά τους από το «ψυγείο»…

Κατηγορίες:Ιστολογικά Ετικέτες:
 1. 04/06/2008 στο 20:13

  Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος δεν μπορεί να πει την άποψή, όσο παλαβή κι αν είναι αυτή, μέσα σε κόσμια πλαίσια. Α και που είσαι, για να μην χαλιέσαι, σβησε και κανένα υβριστικό. Δεν είναι λογοκρισία! Είναι προστασία από τη βρωμιά…

 2. Apostolos Gerontas
  05/06/2008 στο 13:05

  Em… Ti akribws synebi?

 3. 05/06/2008 στο 15:54

  @ Cacofonix

  Τι κόσμια πλαίσια; Πού να τα ξέρουν όσοι έχουν ανδρωθεί, εδώ και δεκαπέντε χρόνια, μέσα στους βόθρους των ελληνικών φόρουμ; Πρόκειται για τεράστια πληγή, που δεν κλείνει με τίποτα… Χαλιέμαι λίγο, αλλά μου περνάει. Μαθαίνω. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.

  @ Apostolos Gerontas

  Τίποτα το φοβερό δεν συνέβη. Στο συγκεκριμένο ποστ, διεξαγόταν μια ενδιαφέρουσα -κατά το μάλλον ή ήττον- συζήτηση μεταξύ δύο -κυρίως- συνομιλητών [ας τους λέμε Α και Β]. Κάποια στιγμή, μπαίνει ένας ανώνυμος σχολιαστής κι αρχίζει και βρίζει. Ο συνομιλητής Β «τσιμπάει», θεωρεί πως ο ανώνυμος ίσως και να είναι ο Α ή κάποιος κολλητός του, και βγάζει τον χειρότερο δυνατό φορουμικό εαυτό του. «Τσιμπάνε» και διάφοροι άλλοι και γίνεται το σώσε. Εγώ, με γαϊδουρινή υπομονή, περιμένω μη μπας και καταλαγιάσει ο αχός. Μέχρι που κάποια στιγμή, η κατάσταση ξέφυγε τελείως, με βρισιές, υπονοούμενα και απειλές εναντίον μου, όπως:

  «Κε Μόρφου σαν ιδιοκτήτης του blog, ασπάζεστε τα λεγόμενα του ΧΧΧΧΧΧΧ σε ότι αφορούν το διαδικτυακό μου πρόσωπο ?»

  «και είπα να ρωτήσω τον διαχειριστή του blog εάν τα αποδέχεται ή απλά του αρέσει να η “ελευθερία” του λόγου.»

  κι έτσι αναγκάστηκα και τους πέταξα όλους έξω. Ας πάνε να λύσουν τις διαφορές τους αλλού. Δεν έχω καμιά όρεξη να μετατρέψω το μπλογκ σε παράρτημα των φόρουμ όπου συχνάζουν. Κι ούτε έχω καμιά διάθεση να κάθομαι να διαβάζω ύβρεις και ασυναρτησίες με τις ώρες.

  Και οι όποιοι αναγνώστες αυτού του μπλογκ δεν είναι υποχρεωμένοι να τα υφίστανται όλα αυτά, και να χάνουν τον χρόνο τους διαβάζοντας μπούρδες. Όποιοι ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους «συζητήσεις» ξέρουν πού θα τις βρουν.

  Το αστείο [;] της υπόθεσης είναι το εξής. Και οι δύο βασικοί συνομιλητές θεώρησαν ότι το υβριστικό σχόλιο του ανώνυμου [που πυροδότησε τα πνεύματα] αφορούσε τους ίδιους. Δηλαδή, ο συνομιλητής Β θεώρησε πως ο ανώνυμος έβριζε αυτόν [και το… έδειξε], ο δε συνομιλητής Α [όπως μου «εξομολογήθηκε» σε e-mail του] θεώρησε ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ότι ο ανώνυμον έβριζε αυτόν!

  Πάντως, αυτές οι «πυροδοτήσεις» σε συζητήσεις μπορούν να «προβλεφθούν» με μαθηματική σχεδόν ακρίβεια. Δύο-τρία είδη είναι, κι αν κάποιος κάτσει και ψάξει μπλογκικούς καβγάδες, θα βγάλει κάποια εκπληκτικά συμπεράσματα…

  Όσο για το ποστ, όταν βρω χρόνο -ΑΝ βρω- θα κόψω όλες τις βρισιές, θα αφήσω όποια χρήσιμη πληροφορία, και θα το «ανεβάσω» ξανά.

 4. 05/06/2008 στο 16:50

  Μην χαλιέσαι, κομπανιέρο. Έξω έχει καλοκαίρι, ενώ μέσα το οντάσιτυ σε περιμένει για να το μάθεις.

  Κάνε πέρα τις διαδικτυακές εκφράσεις του κανιβαλονεοελληνισμού, και πιες και μια μπύρα και για ‘μενα, που ξεροσταλιάζω το έρμο πάνω από μία εφημερίδα.

  ‘σπέρα!

 5. 05/06/2008 στο 18:24

  E, καιρός ήτανε. Και σου χαλάει την εικόνα ως μπλογκ και σε βάζει στο τριπ να κάθεσαι να ψάχνεις ποιός έχει δίκιο.

 6. 05/06/2008 στο 19:23

  @ Όλους

  Τ’ ακούτε;;; Ο Σκατζόχοιρος, νέο παιδί, ξεσοσταλιάζει το έρμο πάνω από μία εφημερίδα, και δεν έχει καιρό ούτε για μια μπύρα!

  Θα μου πείτε, «και τι να κάνουμε εμείς;» Απλά, μπορείτε να αποζημιώσετε αυτόν τον λαμπρό νέο, πηγαίνοντας το Σάββατο πρωί-πρωί στο περίπτερο και αγοράζοντας την εφημερίδα, που τόσο παιδεύει αυτόν τον λαμπρό νέο. Πώς λέγεται η εφημερίδα; Θα το βρείτε… κάτω δεξιά…

  @ Σκατζόχοιρος

  Εύγε νέε μου!

  @ Herr K.

  Καιρός δε λες τίποτα…

 7. 05/06/2008 στο 20:40

  Επειδή μου την πέσαν κι εμένα, σβήσε στην αρχή κανένα και κάνε γνωστό ότι δε θα ανεχτείς τέτοια συμπεριφορά. Το πολύ να θυμώσει και να μην ξαναγράψει κάποιος. Ε και; Γλίτωσες τη μπόχα…

 8. 05/06/2008 στο 22:05

  @ Cacofonix

  Στερνή… σου γνώση, να σ’ είχα πρώτα!

 9. Προφήτης
  06/06/2008 στο 01:30

  Χρήστο
  Δεν παρακολούθησα την υπόθεση, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.
  Τα Βαλκανικά και «Σορικά» με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, γνωστό αυτό, και κοινό – νομίζω.
  Αν έχει κάποια σχεση με τον κ. Τσάπανο με λυπεί, αυτός συνήθως έγραφε, και τον εκτίμησα πολύ από τα στοιχεία που φιλότιμα μάς παρείχε.
  Καιρού επιτρέποντος, μια επιμέλεια που θα άφηνε διαθέσιμα τα κείμενα θα ήταν ό,τι καλύτερο.

  Από όσα έχω δει στη γύρα, οι «επιθέσεις» πρέπει να κόβονται «μαχαίρι». Μετά κακοφορμίζει.

 10. 06/06/2008 στο 13:15

  @ Προφήτης

  Ο Τσάπανος ξέφυγε κι αυτός στο τέλος. Βέβαια, το τι είχε ακούσει, πριν, δεν περιγράφεται…

  Δική μου βλακεία, που τα ανέχτηκα όλα αυτά. Προς γνώση και συΜΟΡΦΟΣη. 🙂

  Κάποια στιγμή θα τα συμμαζέψω τα σχόλια, γιατί υπάρχουν εκεί διάφορες ενδιαφέρουσες και μη απόψεις που καλό είναι να υπάρχουν.

  Την καλημέρα μου.

 11. 06/06/2008 στο 23:52

  Επειδή ο Omadeon αποφάσισε να συνεχίσει την διαμάχη του με τον Τσάπανο [στο «λογοκριμένο» από μένα ποστ] σε ένα δικό του [ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ Α.Ε. – Ουστ! (Εξηγήσεις σε μία ανώνυμη απηυδισμένη κυρία)], και επειδή εκεί αναφέρει διάφορες… χαριτωμενιές, που άλλες με αφορούν και άλλες όχι, αποφάσισα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, αφήνοντάς του ένα αναλυτικό σχόλιο, και εξηγώντας από την πλευρά μου κάποια πράγματα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ελπίζω, να μην χρειαστεί να επανέλθω.

  ΥΓ. Είχα γράψει τα παραπάνω, και ψάχνοντας να γράψω το λινκ για το ποστ του Omadeon, χρειάστηκε να επανέλθω και με δεύτερο σχόλιο εκεί. Για όσους ενδιαφέρονται, για τα διαδικαστικά, που κρύβουν πολλή ουσία.

 12. 07/06/2008 στο 00:20

  Α! Γράφοντας το δεύτερο σχόλιο στου Omadeon ξέχασα κάτι που ήθελα να πω. Από αυτό εδώ το ποστ, έκοψα δύο σχόλια, ένα του Omadeon, που το αναπαράγει στο προαναφερθέν ποστ του [και στο οποίο βγάζει τα γνωστά ημι-αυθαίρετα συμπεράσματα, λες κι οι μύγες κυνηγούν μόνον αυτόν] και ένα του Ακρίτα, χωρίς τίποτε το επιλήψιμο. Απλά, δεν ήθελα η συζήτηση για το κομμένο ποστ να μεταφερθεί εδώ.

  Τέλος εκπομπής.

 13. Κώστας
  07/06/2008 στο 00:24

  Επί 2 ημέρες αναλωθήκαμε όλοι μας με μπούρδες κύριε Μόρφο.
  Ζητώ συγγνώμη αν σε κάποια φάση έριξα λάδι στη φωτιά.

 14. 07/06/2008 στο 00:37

  @ Κώστας

  Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμην. Η κύρια ευθύνη είναι δική μου, και οι δευτερεύουσες των δύο κύριων συνομιλητών. Ελπίζω, και εύχομαι, όλοι να μάθαμε το κατιτίς μας… Ο καθένας από την πλευρά του. Σ’ ευχαριστώ.

 1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: