Αρχική > Blogroll > Για τον Δεκέμβρη

Για τον Δεκέμβρη

13/12/2008

Μια νέα -υπό κατασκευή ακόμα- σελίδα, την οποία θα βρίσκετε πάντα στην κορυφή, κάτω από τον υπότιτλο του ιστολογίου. Περισσότερα εκεί:

Για τον Δεκέμβρη

Advertisements
Κατηγορίες:Blogroll Ετικέτες:
 1. mnk
  15/12/2008 στο 22:49

  Διαβάζω στην Εικονομία:
  «…το σύστημα παρεμβάλλει ανάμεσα στον άνθρωπο και στην δραστηριότητά του ένα ψευδαισθητικό ολόγραμμα, μια καταναλωτική «twilight zone» που η συμμετοχή σ’ αυτήν, όχι βέβαια αυτοματικά αλλά σωρευτικά, απαγορεύει εντροπικά την επανάληψη της ανάλογης συμπεριφοράς στον πραγματικό κόσμο, ή καλύτερα σε όσον απ’ αυτόν έχει απομείνει… Πιο πρακτικά το άτομο θεωρεί πληκτικό το να επαναλάβει αυτό που νομίζει πως έχει ήδη κάνει. Αυτή ακριβώς η χρήση από το σύστημα του θεάματος της εντροπίας, είναι η βαθύτερη αιτία της κάθε λογής παθητικότητας του πληθυσμού.»

  Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα.
  Μετά απ΄όλη αυτή την επαναστατική γυμναστική, όταν θα έρθει πραγματικά η ώρα να βγει ο κόσμος στους δρόμους, δεν θα κουνηθεί φύλλο.
  Στημένο είναι.
  Μήπως οι «ανωκυνικοί» πεταλώνουν ψύλλους;

 2. 16/12/2008 στο 13:28

  Και από πού συνάγεται το συμπέρασμα περί «στησίματος»; Ούτε από το πετάλωμα των ψύλλων ούτε από την ψευδή συνείδηση των υπηκόων μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, ελλείψει άλλων στοιχείων, αποδείξεων και πληροφοριών…

 1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: