Bilderberg 2009, Athens, Greece

15/03/2009

Ενημέρωση: Διαβάστε το Λέσχη Bilderberg: … “αγκαλιά” με τα τσακάλια του ιμπεριαλισμού… [14-05-2009] για να δείτε τι έχει γράψει ο ελληνικός τύπος για τη συνάντηση, και ποιοι Έλληνες παίρνουν μέρος στη φετινή σύνοδο της Λέσχης.

_ _ _ _ _ _

bilderbergvima

Το Βήμα, 15-3-2009

Ποιος στη χάρη μας, ρε μπαγάσηδες και μπαγασούλες!

Στο μέσο της «μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης μετά το 1929» και οι «αφέντες» του πλανήτη θα συναντηθούν φέτος στη μικρή μας πόλη, καταπώς αποκαλύπτει σήμερα στο Βήμα ο «Βηματοδότης»…

Ολόκληρο το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας:

« Επειτα από 16 χρόνια η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ επιστρέφει τον Μάιο στην Αθήνα ενώ αναβιώνουν και οι φήμες για την «κατάρα της Λέσχης». Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η «Σύνοδος της Αθήνας» προβλέπεται να προκαλέσει πάταγο. Αυτό, γιατί όλοι νομίζουν ότι όσοι συμμετέχουν σε αυτήν λαμβάνουν ένα αόρατο δαχτυλίδι διαδοχής στα ποικίλα συστήματα εξουσίας. Συγκεκριμένα, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ αποκαλείται η «Λέσχη των Ισχυρών» διότι μετέχουν στις συνόδους που συγκαλούνται κάθε χρόνο τον Μάιο ορισμένες από τις ισχυρότερες προσωπικότητες στον κόσμο για να συζητήσουν ελεύθερα, χωρίς πρακτικά, χωρίς την κάλυψη των ΜΜΕ και χωρίς αδιάκριτα μάτια και αφτιά. Μη νομίζετε ότι λένε τίποτα συγκλονιστικό για εξωγήινους στον Λευκό Οίκο. Κυρίως κάνουν δημόσιες σχέσεις μεταξύ τους, αλλά το κάνουν σε συνθήκες μυστικότητας για να εξάπτουν το ενδιαφέρον.

Η «Λέσχη των Ισχυρών» συνεδρίασε, πρώτη φορά, τον Μάιο του 1954 με τη συμμετοχή ηγετών, πολιτικών και τραπεζιτών στο Οοστερμπικ της Ολλανδίας, και πήρε το όνομα «Μπίλντερμπεργκ», από το ομώνυμο ξενοδοχείο που τη φιλοξένησε. Από τότε συνεδριάζει μία φορά τον χρόνο σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη. Κάποιοι όμως εκτιμούν ότι υπάρχει κάποια «κατάρα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ» η οποία χτυπάει κυρίως τους έλληνες πολιτικούς. Θυμίζω ότι το 1993 η Λέσχη είχε συνέλθει στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης με τη συμμετοχή του τότε πρωθυπουργού κ. Κ.Μητσοτάκη , των τότε ισχυρών υπουργών κκ. Στ. Μάνου και Αντ.Σαμαρά και του φερέλπιδος- τότε- διαδόχου του Ανδρέα και βουλευτή του ΠαΣοΚ κ. Θ.Πάγκαλου. Επειτα από λίγο καιρό η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη κατέρρευσε και η Νέα Δημοκρατία επέστρεψε στην κυβέρνηση έπειτα από 11 χρόνια. Ο κ. Σαμαράς είδε ξανά υπουργικό γραφείο μόλις πριν από ενάμιση μήνα. Οσο για τους κκ. Πάγκαλο και Μάνο κατέκτησαν το πολιτικό προνόμιο να εμφανίζονται μαζί σε εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή.

Επειτα από 16 χρόνια, λοιπόν, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ θα συνεδριάσει και πάλι στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης από τις 14 ως τις 16 Μαΐου, καλώντας σημαντικές προσωπικότητες απ΄ όλον τον κόσμο. Πέρυσι είχε συνεδριάσει στην Κωνσταντινούπολη και για λόγους ισορροπιών εφέτος επελέγη η Αθήνα. Ποιοι θα λάβουν μέρος; Τα τελευταία χρόνια έχουν συμμετάσχει στις συνεδριάσεις της Λέσχης ο κ. Γ. Αλογοσκούφης και η κυρία Αννα Διαμαντοπούλου . Λογικά, θα είναι και πάλι εφέτος παρόντες. Επειδή όμως η «κατάρα» χτύπησε ήδη τον κ. Αλογοσκούφη προειδοποιώ την Αννα να λάβει τα μέτρα της. Τα μέτρα τους επίσης πρέπει να λάβουν και άλλοι Ελληνες, «εποχικά ισχυροί». Καθώς η σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, έχουν ήδη λάβει προσκλήσεις ο πρωθυπουργός κ. Κ.Καραμανλής και ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Γ.Παπανδρέου, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν σε συνεδριάσεις.

Παρών θα είναι επίσης και ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Αλί Μπαμπατζάν , ο οποίος διοργάνωσε τη σύνοδο του 2008 στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη – συμμετοχή που δίνει στην εφετινή σύνοδο αυξημένο διπλωματικό ενδιαφέρον. Εχουν επίσης επιβεβαιώσει ήδη την παρουσία τους στην Αθήνα ο επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Τζέιμς Τζόουνς, ο υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας κ. Μιγκέλ Ανχελ Μορατίνο, η βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας, ενώ δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει την παρουσία τους κάποια μόνιμα μέλη της Λέσχης που απέκτησαν πρόσφατα υψηλά αξιώματα, όπως ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Τίμοθι Γκάιτνερ, αλλά και οι πρώην υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ κκ. Χένρι Κίσινγκερ και Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ.

Για να πάρετε μια ακόμη γεύση τι σημαίνει «Λέσχη των Ισχυρών», αναφέρω επίσης ορισμένα ονόματα από τη λίστα των προσκεκλημένων που όπως αντιλαμβάνεστε έχω εξασφαλίσει: βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, Μισέλ Μπαρνιέ και Κρις Πάτεν , πρώην επίτροποι της ΕΕ, Καρλ Μπιλτ, υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας, Χοσέ Λουίς Θεμπριάν, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΡRΙSΑ, ο οποίος εκδίδει την εφημερίδα «Εl Ρais», Ντομένικο Σινισκάλκο, πρόεδρος της Μόργκαν Στάνλεϊ, και Λόρενς Σάμερς, επικεφαλής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου του Λευκού Οίκου. Από ελληνικής πλευράς θα είναι όπως πάντα παρών ο επικεφαλής του ομίλου της Coca-Cola στην Ελλάδα κ. Γ.Δαυίδ και ο επικεφαλής του Ελληνικού Ιδρύματος Αμυνας και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) κ. Λ.Τσούκαλης , αλλά και δύο ακόμη έλληνες μάνατζερ που έχουν αναλάβει τη χορηγία της συνόδου: ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας κ. Τ.Αράπογλου και ο διοικητής του ΟΤΕ κ. Π.Βουρλούμης

_ _ _ _ _ _ _

Δημοσιεύματα σ’ αυτό το ιστολόγιο για τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

Για τις συναντήσεις της Λέσχης την τελευταία δεκαετία, σχετικοί σύνδεσμοι υπάρχουν εδώ [προς το τέλος του ιστοσημειώματος].


Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to Ma.gnoliaAdd to TechnoratiAdd to FurlAdd to Newsvine

Advertisement
 1. 15/03/2009 στο 10:29

  Ήθελα να ‘ξερα ποιος μπαγάσας, από τους Έλληνες που θα πάρουν μέρος στη συνάντηση, «διέρρευσε» την είδηση και τη λίστα στο «Βήμα». [Αν και θα μου πείτε όλες οι… διαρροές εκεί καταλήγουν, εσχάτως].

  Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι [θα] είναι καλεσμένος και κάποιος του ΔΟΛ, αφού μόλις πριν από δέκα ημέρες υπέγραψε ο οργανισμός συμφωνία με τον όμιλο PRISA [El Pais] [Στρατηγική συμμαχία του ΔΟΛ με τον ισπανικό όμιλο PRISA], ο διευθύνων σύμβουλος του οποίου θα είναι παρών. Άρα…

  Εκτός κι αν τη «ζημιά» την έκανε η Αννούλα, που, κατά την ταπεινή μου γνώμη, «διέρρεε» τα τελευταία χρόνια τη συμμετοχή της στις συναντήσεις της Λέσχης…

 2. 15/03/2009 στο 10:38

  Έγραφα για τις… καταρροές της Αννούλας, ιδού και περσινό σχετικό δημοσίευμα των Νέων [«Η Άννα Διαμαντοπούλου θα αποφασίσει σήμερα αν θα πάει.»…].

  Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται σαφώς ότι η φετινή σύνοδος θα γινόταν στην Ελλάδα…

  «Τα Νέα», 4-6-2008, Άλλος για την Μπίλντερμπεργκ;:

  «ΙΔΟΥΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ νέα από τη φετινή σύνοδο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που θα γίνει στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών και αρχίζει την Παρασκευή.

  Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης θα πάει. Η Άννα Διαμαντοπούλου θα αποφασίσει σήμερα αν θα πάει. Στην περίπτωση που ταξιδέψει στις ΗΠΑ, η Διαμαντοπού- λου θα συνεχίσει προς Ατλάντα γιατί θέλει να αποκτήσει ιδία αντίληψη των πολύ προχωρημένων προγραμμάτων απογκετοποίησης που έχει υιοθετήσει η μαύρη δήμαρχος της πρωτεύουσας της Τζόρτζιας Σίρλεϊ Φράνκλιν (φωτό). Υπενθυμίζω ότι η Διαμαντοπούλου έχει εμμονή με την απογκετοποίηση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

  Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Αβραμόπουλος έχει στείλει μια κομψή επιστολή από τα μέσα Μαΐου, ευχαριστώντας και ενημερώνοντας εγκαίρως ότι δεν θα πάει. Η Ντόρα Μπακογιάννη επίσης δεν θα πάει. Εξ όσων γνωρίζω, η Βιρτζίνια δεν ήταν ποτέ στο πρόγραμμά της. Η υπουργός Εξωτερικών θα είναι, άλλωστε, την Παρασκευή στην Αθήνα, την οποία επισκέπτεται ο Νικολά Σαρκοζί. Η Ντόρα θα έχει τον Γάλλο Πρόεδρο από κοντά.

  ΤΙΑΛΛΟ να σας πω; Δύο πράγματα. Ότι στη σύνοδο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ θα είναι, εξ όσων γνωρίζω, τουλάχιστον άλλοι δύο Έλληνες. Ο ένας δεν είναι πολιτικός- αλλά είναι πολιτικής οικογένειας. Ο άλλος επίσης δεν είναι πολιτικός- αλλά έχει ξαναπάει. Α, πριν το ξεχάσω, του χρόνου η συνάντηση θα γίνει στην Ελλάδα.»

 3. 15/03/2009 στο 11:21

  καλώς να τους δεχτούμε!

  Θα διαβάσω αργότερα το κείμενο, γιατι σήμερα Κυριακή, ημέρα του Κυρίου Συγιρίσματος και Ξεβρωμίσματος γενικώς!

 4. 15/03/2009 στο 11:32

  Φυσικά και θα τους καλοδεχτούμε! [Η πατροπαράδοτος ελληνική filoxenia…] [Και ένα στοιχηματάκι (όχι με σένα): no demonstrations εκείνες τις μέρες από όλους τους κοινωνικά ευαίσθητους ενάντια στην… ελιτεία του πλανήτη…]

  Α! Χαίρομαι που τιμάς τους… πατροπαράδοτους Αγίους, ημέρα Κυριακή 😉 Αλλά εκείνο το σημερινό σου ποστάκι…

  Την καλημέρα μου.

 5. 15/03/2009 στο 13:19

  αλλά και δύο ακόμη έλληνες μάνατζερ που έχουν αναλάβει τη χορηγία της συνόδου: ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας κ. Τ.Αράπογλου και ο διοικητής του ΟΤΕ κ. Π.Βουρλούμης.»

  Όποιος δηλαδή πούλησε εκεί που δεν έπρεπε να πουλήσει βγάζοντας κάποια φράγκα που αν ήταν στην Αμερική θα έκανε παρέα στη Μάρθα Στιούαρτ…

  Ο Βγενόπουλος γιατί λείπει; Δεν τον καλούν;

 6. 15/03/2009 στο 14:27

  με έβαλες και δίαβασα όλο το σχετικο tag…
  ενδιαφέρον θα έχει η δημοσιότητα που θα πάρει η συνάντηση, ή δεν θα παίξει καθόλου στα κανάλια;

 7. Andonis
  15/03/2009 στο 16:33

  Στις 16-19 Μαιου προβλέπεται διαδήλωση του εν Ελλάδι …»παγκοσμίου κοινωνικού φόρουμ»(έχουμε;) λόγω…καθυστέρησης των κονδυλίων απο τα Rockefeller και Ford Foundation!

  😉

 8. 15/03/2009 στο 18:47

  Σωστός σε όλα.

  Το ερώτημα που μπαίνει – εκτός του κύριου ερωτήματος ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΕΚΤΟς ΚΟΙΝΟΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙς ΠΛΑΤΕς ΤΩΝ ΚΑΩΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ» – είναι:

  Ποιός πληρωνει το τραπέζι ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ αυτων των ισχυρών λιγούρηδων. Διότι ναι μεν ισχυροί, αλλά δεν ξεχνάνε να βάζουν πάντα τους άλλους να πληρώνουν το μάρμαρο. Στην Γερμανία είχε γίνει επερώτηση.

 9. 15/03/2009 στο 18:54

  κοίτα τον δαίμονα του πιεστηρίου

  μπορείς να το διορθώσεις ως κάτωθι: πλιζ;

  Το ερώτημα που μπαίνει – εκτός του κύριου ερωτήματος ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙς ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ “ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ” συμπεριλαμβανομένων – είναι:,

  Ποιός πληρωνει το τραπέζι ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ αυτων των ισχυρών λιγούρηδων. Διότι ναι μεν ισχυροί, αλλά δεν ξεχνάνε να βάζουν πάντα τους άλλους να πληρώνουν το μάρμαρο. Στην Γερμανία είχε γίνει επερώτηση.

 10. 15/03/2009 στο 20:41

  Λοιπόν, να δούμε ποιοι πολιτικοί θα πάνε στη σύνοδο να δούμε ποιοι θα είναι ξεγραμμένοι για μερικά τουλάχιστον χρόνια 😛

 11. satyrikon
  15/03/2009 στο 22:45

  Στις 16/3/09 μιλάει ο ντειβιντ ροτσιλντ στο μεγαρον πλας του δολ.
  πιθανον ‘οπως λεει ο βηματοδοτης να γίνει και η συναντηση των μπιλντερμπεργκ στο τελος μαιου αρχες ιουνιου 2009.
  (εκτος αν ειναι παραπλανητικη η ειδηση οπως περυσι)
  Αυριο θα γίνει καμμια διαδηλωσουλα εξω απο το μεγαρον πλας για το αφεντικο των αφεντικων?
  και μεθαυριο εξω απο τον αστερα βουλιαγμενης?
  http://underinformation.wordpress.com

 12. 16/03/2009 στο 02:11

  Η Bilderberg Διαμαντοπούλου επιτίθεται στον Μπαμπινιώτη που έφαγε το πόστο του Θάνου Βερέμη–SOROS-ΕΛΙΑΜΕΠ-Τσούκαλη-Bilderberg. Η «συναδελφικότητα» στο μεγαλείο της

  13/3/09 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8777&pubid=2678755

 13. εργδημεργ
  16/03/2009 στο 09:00

  Οικοδεσπότα, ανέπτυξες και προφητικες ικανότητες εσχάτως; «Κληρονομικο χάρισμα», που λένε;

  Η 15η Σεπτεμβρίου 2009, που λέει κάτω απ’ το δημοσίευμα, ΔΕΝ έφτασε ακόμη!

  Τρομερο αυτο, να οραματίζεσαι δημοσιεύματα του «Βήματος» ένα εξάμηνο πριν συμβουν!… Διότι βάζεις στο χέρι το έντυπο που -όπως λέγεται- ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις!

  Δε λέω, είναι μια επιτυχία!

 14. γατος_ανευ_μπλογκιου
  16/03/2009 στο 15:17

  Αφασικες αθλιοτητες …. χο χο
  ιδου ο Α.Π. πως σε ξεσκεπαζει http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_20_05/09/2007_240056

  απο κειμενακι μου την αρχαιολιθηκη εποχη , προ εμφανισεως των Βανδαλων …
  με μια σημειωση , πιθανοτατα αυτα που «φοβομασταν» τον Δεκεμβρη να συμβουν αυτο τον Μαρτυρο_Απριλη και τοτε θα εχουμε νεες εξελιξεις, το σκηνικο της σιωπης θα οδηγηθει σε σκηνικο αιματος, τα τρεχοντα μικρογεγονοτα διαμορφωνουν κλιμα Μεγιστου Γεγονοτος και φυσικα αγνωστο ειναι ποια θαναι τα θυματα αυριο …

 15. 18/03/2009 στο 09:53

  @ Λαυρέντης

  Τον Βγενόπουλο δεν τον καλούν προφανώς επειδή ο Παναθηναϊκός έχασε ακόμα ένα πρωτάθλημα. Θα μου πεις ότι ούτε τον Κόκκαλη κάλεσαν. Σωστό!

  Και ποιο είναι το -αβίαστο- συμπέρασμα; Ο Ροκφέλερ είναι μΠΑΟΚτζής: Δεν γουστάρει το κράτος των Αθηνών!

  @ geokalp

  Δεν θυμάμαι πώς είχε παίξει η προηγούμενη συνάντηση του ’93 στα κανάλια. Οι εφημερίδες κάτι είχαν γράψει, κάτι θα γράψουν και φέτος στο γνωστό κλίμα. Αφού σε «υποχρέωσα» να διαβάσεις όλο το tag, φαντάζεσαι πού περίπου θα κινηθούν…

  @ ange-ta

  Έλα τώρα! Δεν συζητάνε πίσω από τις πλάτες των λαών. Μπροστά στα μάτια του συζητάνε. Μόνον που δεσμεύονται να MHN αποκαλύψουν τα θέματα των συζητήσεων…

  Ποιος πληρώνει τα έξοδα; Οι χορηγοί: Εθνική Τράπεζα [που νομίζω ότι κατέχει και τον Αστέρα Βουλιαγμένης (εκεί έγινε η συνάντηση του 1993), ΟΤΕ και λοιποί…

  @ Vrennus

  Εξαιρετική παρατήρηση! Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή η Λέσχη… γκαντεμιάζει το γηγενές πολιτικό δυναμικό, ή αυτό το δεύτερο είναι -εν γένει- μπασκλασιάρικο…

  @ satyrikon

  «Αφεντικό των αφεντικών»; Έλα τώρα! Αφού είναι γνωστό ότι η περιουσία των Ρότσιλντ «εξαερώθηκε» στα τέλη του 19ου αιώνα…

  @ Makedon

  Τι είναι αυτά που λέτε;! Ο κ. Βερέμης συμμετέχει και στο «ολόφρεσκο» κόμμα «Δράση» με τους Μάνο-Κοντογιαννόπουλο-Μπουτάρη. Είναι δυνατόν η Αννούλα να εγκατέλειψε τις σοσιαληστρικές της ιδέες;

  @ εργδημεργ

  Την διόρθωσα την ημερομηνία. Θενκς!
  ΥΓ. Γιατί δεν υπογράφεις με το μπλογκάκι σου; 😉


  @ γατος_ανευ_μπλογκιου

  Αλέξης Power!

  «Αρχαιολιθική εποχή»; Εννοείς, την αυτοκρατορική, προφανώς.

  Καλομελέτα [λέμε τώρα] κι όλα έρχονται… Συντόμως…

 16. 18/03/2009 στο 11:39

  Δεν υπογράφω με το μπλόγκι, απο κακια ντροπη. Διότι το ενθάδε μαγαζι είναι πολιτικον, άμα τε και σοβαρότατον! Χωρις ίχνος κολακείας, η «Θεαμαπάτη» αποτελείται απο τα σοβαρότερα γραπτα που έχω διαβάσει εδω και δεκαετίες.

  Αυτα που γράφω εγω (και μέσω των οποίων κατασπαταλω τον χώρο στους σκληρους δίσκους της Blogspot) είναι λίαν επιεικως αλαφράδες. Κάπως σα να πήγε ένας χωριάτης κατευθείαν απ’ το χωράφι στη δεξίωση του Παπούλια! (Άσχετο αν κι ο τελευταίος δηλώνει στην Εφορία κάτοχος προβάτων.)

  Ταιριάζει; Δεν ταιριάζει!

 17. 18/03/2009 στο 17:27

  Ποιος πληρώνει τα έξοδα; Οι χορηγοί: Εθνική Τράπεζα [που νομίζω (σωστά νομίζεις)ότι κατέχει και τον Αστέρα Βουλιαγμένης, ΟΤΕ και λοιποί…:

  αρα παλι ο ελληνικός λαός. Αλλα δε πειράζει, τωρα που πουλησε – ο ελληνικός λαός, πάντα – την Ο.Α.
  του περισεύουν να πληρώσει και το τραπέζι του Κίσιντζερ, του Ροκφελερ κλπ. κλπ. κλπ.

 18. 19/03/2009 στο 11:53

  @ εργδημεργ

  Ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με ντροπαλοσύνες και κολακιούλες…

  Έχω να πω μόνον τούτο: ο καθένας σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά του, στον καθένα ανάλογα με τα δικά του ενδιαφέροντα.

  @ ange-ta

  Ελληνικός λαός; What’s that?

 1. 19/03/2009 στο 08:01
 2. 06/05/2009 στο 23:08
 3. 08/05/2009 στο 13:23
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: