Αρχική > Ιστολογικά > Η ΕΥΠ «αναλαμβάνει» τους bloggers

Η ΕΥΠ «αναλαμβάνει» τους bloggers

27/07/2009
presstime

Press Time, 25-7-2009

Όπως έγραψε το περασμένο Σάββατο η «έγκυρη» και «Ανεξάρτητη [σ.σ. Αλίμονο!] Εβδομαδιαία Εφημερίδα» Press Time, «Η ΕΥΠ «αναλαμβάνει» τους bloggers» και «Θα τους «φακελώνει»» από κοινού με την Ελληνική Αστυνομία.

Επειδή η πατρίδα, το έθνος, η χώρα, ο λαός, η δημοκρατία, το κοινοβουλευτικό σύστημα, ο καπιταλισμός, η οικονομία, ο δυτικός πολιτισμός κ.λπ., κ.λπ., περνούν δύσκολες ώρες, καθώς δεκάδες -αν όχι εκατοντάδες, μπορεί και χιλιάδες- έμμισθοι πράκτορες, εγκάθετοι των εβραιομασόνων, του Τζωρτζ Σόρος, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, της Επιτροπής των 300, της Αόρατης Επιτροπής, των τουρανομογγόλων, των γυφτοσκοπιανών κ.λπ., κ.λπ., παριστάνουν τους bloggers απεργαζόμενοι την κατάλυση των ιερών και των οσίων της ελληνορθόδοξης παράδοσής μας, του κοινωνικοπολιτικού μας συστήματος -και δεν ξέρω ‘γω τι άλλο-…

… θα είχα να προτείνω τα εξής στον νέο [σιδεροκέφαλος!] διοικητή της εθνικής μας «υπερεσίας»:

Επειδή, τα παπαγαλάκια της «υπερεσίας» μετά βίας καταφέρνουν πλέον να ανταποκρίνονται στο καθήκον να μας ενημερώνουν [από όλα τα ΜΜΕ] ποικιλοτρόπως και παντοιοτρόπως για το ύψιστον εθνικόν έργον της «υπερεσίας», και ως εκ τούτου, φαντάζει αδύνατον να παρακολουθούν στοιχειωδώς και να φακελώνουν την μπλογκολογιά και τους bloggers, προτείνω:

Να καταστεί το blogging ιδιώνυμο αδίκημα. Έτσι, με μία απλή απόφαση της «υπερεσίας» όλοι οι αντεθνικώς, αντιπατριδικώς, αντικαπιταλιστικώς, αντιδυτικώς, αντιορθοδόξως κ.λπ., κ.λπ., σκεπτόμενοι bloggers να εξορίζονται, για διάστημα 6 μηνών, 12 μηνών -όσο κριθεί απαραίτητο, τέλος πάντων- στα διάφορα ξερονήσια του παρελθόντος. Την Ικαρία ή την Λέρο, για να φέρω δύο πρόχειρα παραδείγματα.

Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω, διότι -όταν κινδυνεύει το ίδιο το είναι ελληνορθόδοξο DNA μας- οι καιροί ου μενετοί.

ΥΓ. Θα παρακαλούσα τους αρμοδίους να λάβουν υπόψη τους, όταν έρθει η ώρα μου, ότι ήμουν ο πρώτος που πρότεινα αυτή τη ρηξικέλευθη ιδέα και να με ξαποστείλουν, π.χ., στο Καρκινάγρι, όπου θες μια ώρα να φτάσεις από τον Αρμενιστή [μέσα και από κάποιους κακοτράχαλους χωματόδρομους σε απόκρημνες πλαγιές], να μην έχω τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο [προφανώς!], κι όπου θα βολοδέρνω ολημερίς με τους συνεξόριστούς μου [όχι δεν θέλω εκεί τον Καψαμπέλη ούτε τον Παπαγιάννη ούτε τον Μπόνιο ούτε όλους αυτούς τους επωνυμο-πονεμένους μετα-bloggers με τις προ-blogging «ιδέες» τους], με τα βιβλία μας και τα ψαροκάλαμά μας…

 1. 27/07/2009 στο 19:40

  εγώ πάλι είμαι πιο τυχερή :
  έχω ‘πατρικό’ στη Μακρόνησο !
  Ούτε εξήντα χρόνια δεν πέρασαν,
  και δικαιούμαι να υποθέτω,
  ότι μ’ένα φρεσκαρισματάκι θάναι μια χαρά !

 2. 27/07/2009 στο 19:49

  Αμ ποιός σου είπε να πας, δόλιε, στο Καρκινάγρι;;; Ρωτάμε πρώτα!!!

 3. 28/07/2009 στο 10:23

  @ L’Enfant de la Haute Mer

  Το πατρικό σας είναι επίσης μια εξαίρετη λύση. Αλλά λίγο κοντά για τα γούστα μου…

  @ Σκαντζόχοιρος

  Διατί; Ήτο μία υπέροχος, ενδιαφέρουσα και απολαυστική διαδρομή.

 4. 28/07/2009 στο 22:22

  Μια χαρά μου ακούγεται η Ικαριά! Η Αστροπαλιά παίζει? Καλά είναι κι εκει ! Μονο στη Λέρο βρε παιδια , μη!!!Εκει κινδυνεύουμε να μας κρατήσουν μόνιμα!
  την καλησπέρα μου αγαπητέ μου Θεαμαπατη και Καλό Καλοκαιρι!

 5. 29/07/2009 στο 11:05

  Κι η Αστροπαλιά παίζει! Γιατί όχι; Δεν νομίζω ότι διατρέχουμε τέτοιο κίνδυνο στη Λέρο [αν και ποτέ δεν ξέρεις 😉 ]

  Καλό καλοκαίρι!

 6. 29/07/2009 στο 15:10

  Kαλού κακού ας κρατηθούμε μακρια! ΄-) Εμεις το ξέρουμε οτι δεν είμαστε , αυτοί?

 7. 29/07/2009 στο 15:11

  αα πως δουλευει αυτο το rate this?? M αρέσει!

 8. 30/07/2009 στο 09:12

  @ Liakada

  Η διαφωνία μας: Εμείς ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι είμαστε. Ευτυχώς εκείνοι δεν το ξέρουν 😉

  A! Το rate this είναι φρέσκο -ολίγων ημερών- χαρακτηριστικό στα ιστολόγια του wordpress.com. Μπορείς να το ενεργοποιήσεις κι εσύ -και όλοι- στο ιστολόγιό σου [σε διαβάζω, κι ας μην σε σχολιάζω. Με το τελευταίο σου ποστ, πέθανα στο γέλιο (με τη μικρή στην πιτσαρία και με την αεροσυνοδό) αλλά κι απ’ τη ζήλεια μου με τη σλαϊντοπαρουσίασή σου].

  Λοιπόν:

  Μηχανοστάσιο ► Ratings ► Settings, κι εκεί ρυθμίζουμε πού θέλουμε [άρθρα, σελίδες, σχόλια] να εμφανίζεται το «rate this».

  Πατώντας το «Advanced Settings» μπορούμε να ρυθμίσουμε αρκετά πράγματα. Είτε να εμφανίζεται η επιλογή με τα πέντε αστέρια είτε εκείνη με τον αντίχειρα πάνω ή κάτω [Nero !!!! option]. Το μέγεθος της γραμματοσειράς, το είδος της, ακόμη και το χρώμα της. Στη δεξιά πλευρά μπορούμε να αντικαταστήσουμε τους αγγλόφωνους όρους με ελληνικούς [π.χ. «Αξιολόγηση», «Ψήφοι», «Καλό», «Κακό» κ.λπ.]. Πατάμε πάντα το «Save Changes» και αναμένουμε την ετυμηγορία των αναγνωστών μας.

  Την καλημέρα μου!

 9. 30/07/2009 στο 09:14

  Στο Μηχανοστάσιο ► Ratings ► Reports, μπορούμε να δούμε και τις σχετικές αναφορές για τα πιο δημοφιλή ή μη.

  Από ό,τι λένε, μάλιστα, σύντομα θα προστεθεί κι ένα widget όπου θα αναφέρονται ποια ποστ σε κάποιο μπλογκ έχουν την υψηλότερη βαθμολογία, σύμφωνα με τους αναγνώστες του. Γι’ αυτό ψηφίστε τα καλά και τα κακά, να ξέρουν κι οι επόμενοι…

 10. 30/07/2009 στο 11:02

  -Πω-πω. Ψηφίστε για το ένα, ψηφίστε για το άλλο –μου φαίνεται ότι ζούμε μια υπόγεια δημοκρατική επανάσταση 😉

  -Α-προ-πο. Έχετε το νου σας. Ενδέχεται να έχουμε «επεισόδια φιλίας» με τους απέναντι…

  – Τελευταία φορά που πήγα στο Καρκινάγρι, άρπαξα ηλίαση… Άσε που δεν έπιασα και τίποτε… Εξ’ ου και η αποστροφή

 11. 30/07/2009 στο 11:51

  Ούτε υπόγεια, ούτε δημοκρατική, ούτε επανάσταση. Αν η ψήφος μπορούσε ν’ αλλάξει τ’… ανάλαγα…

  Οι απέναντι «τσαντίστηκαν» φαίνεται με τα… νταηλίκια της Ντόρας. Πολύ… σκληρή αυτή η γυναίκα. Σαν κονσέρβα τόνου…

  Εμ, προσέχουμε τον ήλιο. Δεν ξέρω τι ήθελες να πιάσεις και δεν έπιασες, εγώ δεν κυνηγούσα και τίποτα, οπότε τι είχα, τι έχασα…

 12. 30/07/2009 στο 15:06

  μη μου λες τέτοια και είμαι σε.. παραμεθώρια περιοχή!

 1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: