Αρχική > Αφασιαλάνδη > Το ταμείον της ιστορίας

Το ταμείον της ιστορίας

06/05/2010

Συνέχεια εκ του προηγουμένου

Κι ούτε κυβερνιέται μια τέτοια χώρα με πρωθυπουργούς τύπου Δεληγιάννη, Καραμανλή ή Γαμαπουά…

Ή υπουργούς τύπου Μπιρμπίλη, Τσοβόλα ή Γιακουμακάτου…

Για -ανεπίσημα- προτεκτοράτα καλοί είναι… Αλλά όταν το ανεπίσημο προτεκτοράτο γίνεται τέτοιο και επισήμως, χρειάζεται άλλου τύπου διαχειριστές…

Ας περάσουμε, παρακαλώ, από το ταμείο της ιστορίας για να «εισπράξουμε» τα δέοντα…

Advertisements
Κατηγορίες:Αφασιαλάνδη
 1. 07/05/2010 στο 18:56

  Για να… προλάβω ένα πιθανό… επικείμενο κακό, Χρήστο:

 2. 07/05/2010 στο 18:59

  Υ.Γ. Για το Βγενόπουλο, μετά τα προχθεσινά επεισόδια και το θάνατο 3 αθώων (για τον οποίο ΜΑΛΛΟΝ ευθύνεται και ο ίδιος…) έχασα ΠΑΣΑΝ ιδέαν. Κατά σύμπτωση, πριν συμβούν οι σκοτωμοί είχα τελειώσει το προηγούμενο χιουμοριστικό βίντεο-κολλάζ με το Ζίζεκ να τη… «βγαίνει στο Βγενόπουλο». Ε, μάλλον πρέπει να του φτιάξουμε ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΑΚΕΛΛΟ με όσα βγήκαν στη φόρα, ΤΩΡΑ. Π.χ. αυτό:

  (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ εργαζόμενης στη MARFIN του Βγενόπουλου)
  http://pentanostimi.blogspot.c­om/2010/05/arfin.html

 3. 09/05/2010 στο 02:00

  Θα πάθει η σύμβασή σου έτσι και πάψουμε να είμαστε προτεκτοράτο ? Γιατί αυτή την εντύπωση δίνεις. Εκτός και αν είναι καλο πράμα να είμαστε προτεκτοράτο και κακό πράμα η ελευθερία. Μαθητές εσύ δεν έχεις ? Εγώ που έχω, τι να τους λέω ? Απαγορεύετε να μιλάμε για προτεκτοράτο στα παιδιά ?

 4. 10/05/2010 στο 11:01

  @ neotera

  Σύμβαση;;;!!!

  Βγάλε πρώτα τη διαδικτυακή σου κουκούλα, υπόγραψε με το ονοματεπώνυμό σου, και μετά έλα να πετάξεις λάσπη…

 5. 10/05/2010 στο 20:10

  @neotera
  εχω δει πολύ κόσμο να συκοφαντεί ή να τσακώνεται, αλλά ΤΟΣΟ πολύ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ και τόσο πολύ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ σπάνια. Κρίμα ρε φίλε, έχεις αξιόλογο μπλογκ. Ισως δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι δεν είναι το μοναδικό. Να πω καλά λόγια εδώ για το Χρήστο… τώρα? Μάλλον δεν τάχει ανάγκη, το ότι ο κόσμος τον ΞΕΡΕΙ και τον τιμά το ξέρει κι ο ίδιος.

  Ο λόγος που γράφω το σχόλιο είναι όμως άλλος. Για να σου προτείνω να ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ το ποστ, μπας και δεις ΠΟΥ το πάει. Εγώ δεν είμαι κάνας φακίρης αλλά τόπιασα το νόημα αμέσως. ΠΩΣ και δεν τόπιασες, αδυνατώ να καταλάβω… ίσως γιατί ψάχνοντας για εχθρούς, είχες το νου σου αλλού. Ο φανατισμός τυφλώνει το Νου, προκαλεί αυτό που αγγλιστί λέγεται «Text Comprehension problem». Περαστικά..

 1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: