Αρχική > Αφασιαλάνδη, Οικονομία, Πρόσωπα, Πολιτική > Σε τι διαφέρει ο Αντωνάκης από τον Γιωργάκη; [και άλλα τινά]

Σε τι διαφέρει ο Αντωνάκης από τον Γιωργάκη; [και άλλα τινά]

19/05/2010

Ο Γιωργάκης είναι πολύ «λίγος» και δεν το ξέρει [κι ούτε πρόκειται να το μάθει].

Ενώ ο Αντωνάκης είναι πολύ «λίγος» και το ξέρει.

Γι’ αυτό άλλωστε και εσχάτως έχει το ύφος «πού πήγα κι έμπλεξα;» [που είχε και ο… rafinatos μετά από μερικούς μήνες στην εξουσία].

ΥΓ1. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το «λίγος» με όποιον χαρακτηρισμό θέλετε.

ΥΓ2. Κε πασό; Κήρυξε η Μέρκελ πόλεμο στους σορτάκηδες και πέφτουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια του καλού καιρού; Και τι πράγματα είναι αυτά; Ρωτήσαν οι Γερμανοί τον κύριο πρόεδρο [τον Αντωνάκη] και επιχειρούν αυτή τη στροφή στον «οικονομικό εθνικισμό«; Τσ! Τσ! Τσ! Πάντα προκλητικοί αυτοί οι Γερμαναράδες…

ΥΓ3. Και τι πράγματα είναι αυτά; Γιατί δεν αντιδρά κανένας στον άγριο μπολσεβικισμό που μας έχουν επιβάλλει; Ρυθμίσεις στις αυτορυθμιζόμενες αγορές; Αν είναι δυνατόν!

ΥΓ4. Α, ρε Αμερική και πάλι Αμερική!

ΥΓ5. Και μία φωτογραφία της Vera Baker, την οποία την ανεβάζω μόνον και μόνον για να σας δείξω ότι η ρύθμιση των αγορών δεν οδηγεί μόνον στον οικονομικό εθνικισμό, δεν οδηγεί μόνον στον σοσιαλισμό, αλλά και στη μοιχεία [θυμηθείτε και τους σοσιαλιστές ηγέτες Ανδρέα Παπανδρέου και Μπιλ Κλίντον]:

ΥΓ6. Και τι θα λένε στο τέλος για τη σοσιαλίστρια «Τζούλια» Μέρκελ; Πως ο παρτενέρ της ήταν πασπίτης:

Η αφίσα αυθεντική… Καλή ψήφο στους φοιτητές…

 1. 19/05/2010 στο 13:12

  Επίσης: Μέρκελ: Αντιμέτωπο με ισχυρούς κινδύνους το ευρώ:

  «Όλοι μας αισθανόμαστε ότι η τρέχουσα κρίση στο ευρώ είναι η κρισιμότερη κατάσταση την οποία έχει αντιμετωπίσει η Ευρώπη εδώ και αρκετές δεκαετίες, από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης έως και σήμερα […]

  Το ευρώ βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν δεν αντιμετωπίσουμε αυτόν τον κίνδυνο οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές. Εάν το ευρώ καταρρεύσει, όλοι θα καταρρεύσουμε. Η «πτώση» του ευρώ θα πλήξει την παγκόσμια οικονομία»

  Πλήρης απορύθμιση…

  Επίσης: Πρόταση Σόιμπλε για τα ελλείμματα και στήριξη στην Ελλάδα:

  Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε πρότεινε τη Δευτέρα το βράδυ στις Βρυξέλλες να περιληφθεί στο Σύνταγμα των χωρών της ζώνης του ευρώ ένα ανώτατο όριο για τα ελλείμματα, όπως ήδη εφαρμόζει η Γερμανία.

  Χο! Χο!

  Επίσης: Ρουμπίνι: Επόμενο θύμα των αγορών ομολόγων οι ΗΠΑ:

  Προσέθεσε, δε, ότι «εντός της επόμενης 3ετίας υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να στραφούν κατά των αμερικανικών ομολόγων. Το πιθανότερο είναι ότι η κρίση δεν έχει τελειώσει.

  Τιτανοτεράστιος! «Το πιθανότερο είναι ότι η κρίση δεν έχει τελειώσει»! Ένα Νόμπελ για τον κύριο;

 2. deal of the day
  23/05/2010 στο 01:23

  …το παιδι εχει προβλημα μιλαμε!

  απο Καθημερινη

  […]
  Ε, λοιπόν, το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται η κυβέρνηση να κάνει «focus», αλλά η κεφαλή της δεν μπορεί! Το λένε όσοι έχουν γνωρίσει τον Γιώργο Παπανδρέου, ακόμη και στενοί συνεργάτες του σήμερα: «Αγωνίζομαι να τον κρατήσω στο θέμα και να αποσπάσω τη γνώμη του, γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να χαθεί σε ένα μονόλογο για κάτι άσχετο». Μου το έλεγε υπουργός της κυβέρνησης και τον πιστεύω, γιατί το έχω ζήσει.
  […]

  !!!

 1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: