Αρχική > Χωρίς κατηγορία > Καθημερινή, στη θέση του ΔΟΛ ;; Παπαχελάς και συνέντευξη Φρατίνι

Καθημερινή, στη θέση του ΔΟΛ ;; Παπαχελάς και συνέντευξη Φρατίνι

07/09/2007

Μετά το αισχρό κύριο άρθρο του Βήματος, περί των τιμωρών Αμερικανών ανέλαβε η Καθημερινή να μας επιμορφώσει καταλλήλως … στη μάχη φυσικά δίνουν το παρόν τα πρώτα ονόματα … τον Μανδραβέλλη δεν τον μετράω λόγω πηγαινέλα στον ΕλΤυπο, είναι μάλλον στον ατμομάγειρα .

Όλο το επιτελείο μηδέ δυστυχώς του Σταύρου Λυγερού, μας ανέλυσαν τη θέση … δεν υπάρχει κανενός είδους σχέδιο εις βάρος της χώρας και αν υπάρχει κάτι είναι κάποιοι εμπρηστές με αποκλειστικό στόχο να καταπατήσουν οικόπεδα, κανένας βοσκός, καμιά ΔΕΗ και τέλος.

Ποιός ο λόγος να στηρίξουν μία θέση επικαλούμενοι τους πυλώνες και τις χωματερές;;

Αντί του σοφού: η ενδελεχής έρευνα των φωτιών, του χρόνου και τόπου εκδήλωσης και όποιου άλλου στοιχείου έρθει σε γνώση των αρμόδιων υπηρεσιών … αυτή και μόνον μπορεί να μας δείξει το τι πιθανόν συνέβη.

Προτίμησαν την απόλυτη άρνηση, πηγαίνοντας κόντρα 100% στα λεγόμενα του Καραμανλή … ποιοί ;; αυτοί που τον στήριζαν έστω και με κριτική διάθεση, δεν γνώριζαν φαίνεται τι είδους ποιότητας είναι ο κρατικός μηχανισμός και ότι η ασθένεια αυτή είναι ανίατος .

Δεν ρώτησαν φαίνεται τον Μητσοτάκη, τον μισητό εχθρό των Αλαφούζων, στο γεύμα- συζήτηση που ‘χαν μαζί του προ διμήνου στα γραφεία της Καθημερινής, για ποιό λόγο αυτή η χώρα πορεύεται ανάπηρη και ποιές είναι οι αιτίες αυτής της δομικής αδυναμίας του συστήματος εν Ελλάδι;;

Αντιθέτως, θυμήθηκαν τα συνθήματα του Καραμανλή περί επανίδρυσης του Κράτους και του επιτέθηκαν διότι είπε ψέμματα, μπλέξανε το μάρκετινγκ με την πραγματικότητα ;; δεν βλέπουν, δεν είδαν ότι ο Καραμανλής ζήτημα είναι να έχει δίπλα του πάνω από δέκα σκεπτόμενους και ικανούς;; Και την πλειονότητα των υπηκόων απλά υπήκοους, απολύτως αδρανείς και πανεπιστήμονες της επιβίωσης-μιζέριας;

Έτσι τους ήθελαν έτσι τους έφτιαξαν, έτσι θα τους έχουν και μετά από 50 χρόνια. Μόνο που απέτυχαν σε ένα σημείο, κάποιες φορές η μνήμη τόσων αιώνων ανοίγει τη συνείδηση της Ιστορίας που ‘χουμε ζήσει σαν λαός. Αυτό δύσκολο να αλλοιωθεί αν και θα επιχειρηθεί και επιχειρείται χρόνια τώρα. Αν σβήσουν το τοπίο, τα χώματα, τις παλιόπετρες, τη μνήμη μας … τότε κάτι θα πετύχουν.

Δεν ξέρουν ότι οι «διανοούμενοι-τεχνοκράτες» στήριζαν το σύστημα Παθοκ ;; Αυτό που και η Καθημερινή στο πρόσωπο Σημίτη και για 5 χρόνια αποδεχόταν κατ’ ελάχιστον.

Έτσι απλά έχουν τα πράγματα και με βάση αυτά κινήθηκε η Καθημερινή, στην ίδια γραμμή με τους : Συριζα, Παθοκ, τηλεοπτικά ΜΜΕ (ιδίως Μεγκα). Σε αυτούς προσθέστε τους ΚεΚεδες, όπου η αρχική δήλωση της Παπαρήγα περί αγωγών και αίματος απεσύρθη την επομένη για να γίνει σχέδιο εμπρηστών – βλέπετε το κόμμα_οικονομικός_οργανισμός έχει τα όρια του και φροντίζει γα μην βλαφθούν. Όσο για τον ΛΑΟΣ τα λεγόμενα υπό του Γούδη, περί της επιθέσεως και της τεχνολογίας αυτού του είδους, τα απέσυρε χθές ο Καρατζαφέρης παρουσία του μουγκού Γούδη!!!

Αλλά όχι μόνο αυτοί, ήσαν παρόντες στην ίδια γραμμή άμυνας απέναντι στη θεαματική ενέργεια που μετέδωσαν απευθείας τα κανάλια, ήταν και η χαριτογελούσα Ντόρα, ο αντίπαλος της Καθημερινής Σουφλιάς ο ΠΕΧΩΔΕ, ο Άρης παλιός γνωστός και νυν καιροφυλακτών, ο Μίλτος Καρδίτσας-Καρδίτσας. Κάποιοι από αυτούς είδαν δάκτυλο αναρχικών, αλλά δεν μπόρεσαν να διαγνώσουν το δια ταύτα … πώς δηλαδή οι διαμαρτυρόμενοι για το καζίνο και τη φωτιά της Πάρνηθας έγιναν εμπρηστές μιας εξαθλιωμένης χώρας.

Μείναν τελικά ο λαός και μερικοί διαφωνούντες από τη μια μεριά και από την άλλη όλο το σύστημα, θαυμάσια οι «εκφραστές» ΜΑΣ εκφράζουν μόνο πια τον εαυτό ΤΟΥΣ!!! Καιρός πια να αλλάξουμε τη λαϊκή άποψη και συνείδηση

Αντιλήφθηκαν όλοι το δάκτυλο, το έχουν ξανανιώσει το ίδιο δάκτυλο, αλλά προτίμησαν να πουν ότι δεν αφορά εμένα, τον Κώστα δείχνει και αγγίζει … φευ χάσατε πολιτευτές της πεντάρας.

Το δάκτυλο αυτό δείχνει όλους εμάς, προς εμάς για γνώση και συμμόρφωση αλλά κυρίως δείχνει ότι το μαγαζί δεν μας ανήκει, το έχει άλλος αγορασμένο, δεν πωλείται, είναι υπό κατοχή.

Όλο αυτό το σκληρό πορνό πού ζήσαμε θελήσανε να μας το κάνουν soft τσόντα, αναλάβανε το ρόλο τους τα ΜΜΕ, σε αγαστή συμφωνία με κόμματα, υπηρέτες πάσης φύσεως. Η γραμμή έπρεπε να επιβληθεί, άρχισε το πλασσάρισμα με κάθε τρόπο, με πολλαπλά σενάρια (από βοσκούς, πυλώνες, χωματερές, μέχρι μανιακούς πυρομανείς). Αλλά από μόνα τους δεν αρκούσαν, πάρτε και μια αδράνεια-ανικανότητα των υπευθύνων. Όλοι ξέρουν το πόσο ανίκανο είναι το σύστημα, θα το φορτώσουμε εκεί όλο το θέμα και τελείωσε!!!

Εξάλλου έτσι θα ‘χουμε ακόμη πιo εύκολο ρόλο, τα κόμματα υπηρέτες θα συνδράμουν ασμένως. Θα δείξουν για άλλη μια φορά ότι αντιλαμβάνονται σωστά το έργο τους. Εμείς κατέχουμε το φιλέτο Ελλάς και οι υπηρέτες μας διαχειρίζονται τη χαβούζα.

Σε αυτό το έργο η Καθημερινή ανέλαβε υπηρεσία, όλοι και όλα είχαν την γραμμή «το ανίκανο κράτος και μερικοί κακοί άγνωστοι εμπρηστές». ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ, λες και είχαμε να κάνουμε με τον Ριζοσπάστη!!!

Εξαφάνισαν τη δήλωση Φρατίνι, δεν βόλευε άρα δεν δημοσιεύεται, γελοιοποίησαν ακόμη περισσότερο το στρατηγό Πολύδωρα, αλλά όχι τον Καραμανλή … θα τον εκμηδένιζαν πλαγίως, με την μη αναφορά στα όσα είχε αφήσει να διαφανούν, αυτή ήταν η επιλογή τους!!! Ως γνωστόν οι λέξεις αποδόμηση και αποσιώπηση επιφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Η δήλωση Φρατίνι ήταν επικίνδυνη στο εξής σημείο, με κόκκινη υπογράμμιση:

» Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Αnsa, ο Φρατίνι αναφέρει ότι «οι πυρκαγιές και οι φλόγες αυτών των ημερών αποτελούν σημάδι μιας άλλης, νέας μορφής τρόμου που πλήττει την περιβαλλοντική μας κληρονομιά και κλείνει τον κύκλο μιας αλλόκοτης συμμαχίας: ανάμεσα στις σκοτεινές και αρπακτικές ψυχές της οικοδομικής κερδοσκοπίας και σε αυτούς που σκοπεύουν να λυγίσουν, να γονατίσουν μια περιοχή, μια οικονομία, τραυματίζοντας το τοπίο με τρόπο ανεπανόρθωτο. Οι φλόγες επιτίθενται τώρα πια σε κατοικημένα κέντρα και πεθαίνουν οι ίδιοι οι άνθρωποι. Είναι μια μορφή εδαφικής τρομοκρατίας απολύτως καινούργια: η οποία επομένως πρέπει να καταπολεμηθεί και να κατασταλεί με νέα όπλα και νομικά αποτρεπτικά μέσα».»

Η καλή εφημερίδα φρόντισε μετά από 5 ημέρες να πάρει συνέντευξη από τον λογοκριθέντα προηγουμένως Φρατίνι, φυσικά το κρίσμο σημείο το άφησε εκτός των ερωτήσεων του ο δημοσιογράφος … καθαρές δουλειές … με θύμα τη νοημοσύνη μας, αλλά όχι την κριτική μας ικανότητα.

το λινκ της συνέντευξης Φρατίνι , ένας γραφειοκράτης αυτοαναιρούμενος σε μια εφημερίδα λογοκριτή!!!

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_02/09/2007_239750

 

Κορύφωση της γραμμής Καθημερινή, ήταν ένα πρωτοσέλιδο κείμενο του Παπαχελά προχθές, μια προσπάθεια χιούμορ στο σπίτι του κρεμασμένου. Περί Μπίλντερμπεργκ , συνωμοσιολογίας κλπ κλπ.

Ο.Κ. Αλέξη με έπεισες, την επόμενη φορά θα έρθω και εγώ στη Σύνοδο σας, κανόνισε για καμιά καλή θέση για να απολαύσω το παιχνίδι … έτσι κι αλλιώς στη ζωή όλα είναι παίγνια … γεωπολιτικά, οικονομικά, κυριαρχίας και πάνω απ’ όλα ξερίζωμα της ψυχής μας.

το λινκακι του Αλέξη …

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_20_05/09/2007_240056

Φυσικά η Καθημερινή σιώπησε και για το κύριο άρθρο του Βήματος, τι να έλεγε ;; ότι δεν ήταν ενήμερη;; ό,τι και να έλεγε, θα έκανε το σενάριο συνωμοσίας σχεδόν βέβαιο μιας και το Βήμα είχε προειδοποιήσει …

«ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας μικρή. Η βιασύνη του Πούτιν και οι αντιδράσεις των Αμερικανών δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε μια σκληρή αναμέτρηση. Αυτονόητο είναι ότι χρειάζονται προσεκτικές αποφάσεις και ευέλικτες κινήσεις. Η Ελλάδα πρέπει να βγει κερδισμένη και να μη γίνει στόχος εκδικητικής μανίας, διότι όλοι γνωρίζουμε πλέον πως αντιδρούν οι μεγάλες δυνάμεις.»

Άφησα τελευταίο, αυτόν που με πόνεσε, τον Σταύρο Λυγερό , αν έχεις γράψει αυτό το κείμενο (δες παρακάτω) φροντίζεις να μην συνταχθείς στη γραμμή που σε άλλη περίπτωση είχες συντρίψει με κείμενο σου

ιδού το κείμενο του Λυγερού, περί Τούρκων και φωτιάς στη Σάμο

http://www.army.gr/daily_press/20070513/33.jpg

Να εξηγούμαι, ο Λυγερός είναι για μένα μια σταθερή αξία, δεν θέλω απλά να σχολιάσω το κείμενο που έγραψε τις προάλλες, δεν φρόντισε αυτή τη φορά να σκεφθεί ότι το έργο αυτή τη φορά ίσως να είναι πιο προχωρημένο … όπως και τελικά έτσι είναι … μάθημα προς όλους … δίδαγμα και για τους άλλους «διαφωνούντες».

 

Η ζωή δείχνει, εμείς βλέπουμε;;;

#Περί Καραμανλή :

1 ) «Προτροπή να πάρουμε στα χέρια μας την Ιταλία και να κερδίσουμε την λευτεριά της από τους βαρβάρους » και 2) «Από ποιες πράξεις τους οι άνθρωποι και μάλιστα οι Ηγεμόνες , παινιούνται ή ατιμάζονται»

Ηγεμόνας_Μακιαβέλλι,

Έργα Niccolo Machiavelli, α’ τόμος, Κάλβος

υπό Παναγιώτη Κονδύλη _ 1984

το πρώτο πολύ υψηλό, μοιάζει ακατόρθωτο αλλά ΥΠΑΡΚΤΟ

το δεύτερο αφορά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Καλή Πατρίδα Σύντροφοι

Κατηγορίες:Χωρίς κατηγορία Ετικέτες:
  1. satyrikon
    08/09/2007 στο 03:00

    Τι αποψη εχεις για την μεταμορφωση των καμμενων σε Ριβιερα?
    Τι αποψη εχεις για την ακριβεια που θα ακολουθησει οσον αφορα στο λαδι π.χ. και στα υπολοιπα οπωροκηπευτικα?

  2. Γεωργιος Τσαπανος
    08/09/2007 στο 05:34

    Εδω και χρονια προσπαθουμε να σας τα πουμε, προσπαθουμε να σας διδαξουμε, να σας προετοιμασουμε, να σας προειδοποιησουμε, να σας προφυλαξουμε, να σας προστατευσωμε, να σας καλυψουμε……………..!
    Εσεις το δικο σας αγυριστο κεφαλι………..!
    Τα «αμερικανακια» θα ακουμε τωρα?
    Μας ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ οταν τα παιδια σας θελουν «πορτα» στο «Αμερικα» η οταν τα νεφρα σας, η καρδια σας, και τα πνευμονια σας χρειαζονται καθαρση, αντε ξανα στο «Αμερικα».
    ΧΑΣΑΤΕ την αθωωτητα σας, την αγαθοτητα σας, με τις φωτιες, τωρα ψαχνετε για τα «ρεστα» !
    ΠΟΙΑ ΡΕΣΤΑ?
    Εθνικο-Ιουδαιοι σε μια ανευ προηγουμενου συνεργασια εγιναν οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΑΣ, και εσεις…………….και εσεις ΑΡΝΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!
    Πως το λεν ρε γαμοτο, το ξεχασα………….εσεται ημαρ?

    Λ.

  3. 08/09/2007 στο 19:03

    Δεν βαριέσαι… Σε 30 χρόνια όλα αυτά θα θεωρούνται αυτονόητα και θα εκπλήσσονται όλοι με την αφέλεια των αρνητών της απειλής!

  4. frankiethecat
    09/09/2007 στο 00:07

    @Satyrikon
    Η Ριβιέρα θα υπάρξει έτσι κι αλλιώς, είτε συνέβαιναν οι φωτιές είτε όχι και αυτό γιατί η δυναμική της ελληνικής οικονομίας-νοοτροπίας αυτήν βλέπει ως την μόνη της σωτηρία και το όνομα αυτής Real Estate. Πέρα απο τους μεγαλοεργολάβους, ξενοδόχους, βιοτέχνες που είναι φυσικό να το έχουν έννοια πως θα προχωρήσουν αυτά τα σχέδια , είναι και ο μη σχεδιασμός μακροχρόνιας οικονομικής πολιτικής άλλης ποιότητας. Όλοι μιλάνε για υπηρεσίες, κανείς δεν λέει κάτι επιπλέον , κάτι διαφορετικό, η παραγωγή έχει περιορισθεί στα απολύτως απαραίτητα, οι νέες τεχνολογίες επίσης, η εκπαίδευση παλιμπαιδίζει γύρω απο το άρθρο 16, η έρευνα είναι είδος πρός αποφυγή , μόνο τα ευρωπαικά προγράμματα πάνε μπροστά. Η ναυτιλία και τα λιμάνια , έχουν αφεθεί άνευ σχεδιασμού … ενα μικρό City του Λονδίνου θα μπορούσε ανέτως να υπάρξει στον ελληνικό χώρο, αλλά ούτε αυτό προχωράει, παρότι γεωγραφικά είμαστε σε εξαίρετη θέση. Οι λεγόμενοι οικολόγοι με τα προγράμματα δράσης τους έχουν γίνει περίγελως στις αγροτικές κοινωνίες, οι αγρότες σαμποτάρουν όποια δραστηριότητα δεν λαμβάνει υπ’όψιν της τα συμφεροντά τους.
    Χρειάζεται να αναπτυχθούν σχέδια όπου οι αγρότες θάχουν λόγο , αλλά όχι μόνο λόγο και εισόδημα σαν αυτό που απολαμβάνουν κάποια τμήματα του πληθυσμού που πριν 20 χρόνια ήταν στο ίδιο σημείο με τον αγρότη στην Ηλεία και τώρα κυκλοφορούν με τζιπάκια κλπ κλπ. Όσο αυτά δεν γίνονται και δεν προωθούνται τόσο το επίπεδο ποιότητα ζωής , περιβάλλον θα δημιουργεί παράνομες χωματερές , Φαληράκια της Ρόδου κλπ. Καλά είναι τα Νatura αλλά η Φατούρα είναι το πρόσταγμα !!!

    Όσο για τα οπωρολαχανικά αυτά σε 8 μήνες μάξιμουμ θάναι πάλι στις τρέχουσες τιμές, για το ελαιόλαδο όλα εξαρτωνται πως θα πάνε οι σοδειές τα επόμενα χρόνια Πανελλαδικά … εκεί θα υπάρξει πρόβλημα αλλά όχι τόσο μέγαλο όσο φαίνεται τώρα. Είναι πιθανόν από τα αποκαίδια να σηκωθεί η οικονομία των περιοχών , αν φυσικά υπάρξει ένα σχετικά καλό σχέδιο , όχι τίποτε φοβερά πράγματα , θα γίνουν έργα που σε άλλες περιπτώσεις θα γινόντουσαν σε δεκαετίες …αλλά εδώ είμαστε και θα δούμε … έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε εργολάβοι απλοι παρατηρητές είμαστε .

    Στις γειτονιές της Αττικής πάντως τα έργα που θα παιχθούν θάναι ζοφερά … στην Ολλανδία και άλλες ευρωπαικές χώρες μιλάνε για ενα ποσοστό μεταξύ 2.5- 6 % μάξιμουμ μετανάστες που επιθυμούν να υπάρχει στη χώρα τους … εδώ είμαστε σχεδόν στο 15% … ο Χρυσοχοίδης πριν 5 χρόνια έλεγε ότι είμαστε φούλ σαν χώρα δεν αντέχουμε , μία φορά τό’πε και μετά το βούλωσε . Τώρα κανείς δεν μιλάει, καμμία ανακοίνωση απλά δεχόμαστε ότι εισέρχεται . Η αντιρατσιστική πολιτική καταντάει ρατσιστική τελικά , σε κεντρικούς δρόμους των προαστείων της αθήνας κάθονται εκατοντάδες αλλοδαποί περιμένοντας το μεροκάματο … πολλές φορές έχω δεί αλβανούς εργολάβους να ψωνίζουν απο εκεί, φθηνά και χωρίς δικαιώματα εργατικά χέρια.
    αυτά και ευχαριστώ 🙂

  5. 09/09/2007 στο 13:12

    Είναι προφανές ότι η αντιρατσιστική πολιτική και η ανεξέλεχτη μετανάστευση είναι ρατσιστική!

    Από το ’95 οι «ευαίσθητοι» αντιμετωπίζουν τους λάθρους (και όχι τους νόμιμους που τους ξεχνάνε…) σαν οικονομικό και μόνο μέγεθος!!! Μας τα είχανε πρήξει από τότε για το πόσο καλό κάνουν στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!

    Η ξεδιαντροπιά, η αναλγησία και η απανθρωπιά τους, όσα «ελσίνκια», «συνήγορους» και άλλες τέτοιες εκσυγχρονιστικές παπαριές να φτιάξουν, δεν κρύβεται!

  6. 09/09/2007 στο 14:38

    Παλαιότερα είχαμε κατά νουν τη διεθνή τρομοκρατία. Οι εμπρηστές, το γνωρίζουμε αυτό, δεν έχουν διεθνείς ούτε καν εθνικές διασυνδέσεις ή οργάνωση. Είναι φαινόμενο τοπικό: τοπικοί τρομοκράτες, εγκληματίες που αντιλαμβάνονται πολύ καλά τις καταστρεπτικές συνέπειες της δράσης τους, τους νεκρούς και τους τραυματίες που αφήνουν πίσω τους.

    ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΡΑΤΙΝΙ

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΖΩ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΜΕ ΤΟ

    σκοπεύουν να λυγίσουν, να γονατίσουν μια περιοχή, μια οικονομία, τραυματίζοντας το τοπίο με τρόπο ανεπανόρθωτο

    ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥ ΔΟΛ 😉

  7. frankiethecat
    09/09/2007 στο 20:50

    @ Athena

    Σήμερα απόλαυσα τον Ιο της δημοκρατίας , στο διαδίκτυο … διότι δεν το πληρώνω το μαγαζί της Τεγούλας !!! και φυσικα τον Μπουκάλα στη καθημερινή … αυτός εκεί κολλημένος στη Νευτώνεια λογική .. αλλά είπαμε οι αγάπες στο Συριζα διαλαλούνται πιά .
    Ο δρόμος τους ο δρόμος μας, τόσο απλά είναι τα πράγματα, ας απολαμβάνουν την «κυριαρχία» τους. Τα ΜΜΕ και τα ΑΕΙ μπορούν να πορεύονται στο δρόμο της απώλειας… αυτή εξάλλου είναι η δομή και προοπτική τους. Η ζωή είναι αλλού και άλλη.
    Όσο για το ράψιμο της δήλωσης Φρατίνι πού έκανες κανένα πρόβλημα, μου αρκεί η αρχική του δήλωση, το σύστημα είχε, έχει και θα έχει πάντα κάποια ψήγματα αλήθειας, χρειάζονται έτσι κι αλλιώς για να υπάρξει η συνέχεια του ψεύδους … Πάνω στην αλήθεια πατάει το ψέμμα.
    Θέλει πολύ λεπτομερειακή επεξεργασία η αποκάλυψη της αλήθειας και κάθετι πού θα αποκαλύπτουμε θάχει άλλα βάθη προς εξερεύνηση … το προφανές κρύβει το αληθές.

  8. 09/09/2007 στο 23:04

    Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΟΥΡΙΝΙΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΘΟΡΥΒΟ…
    (ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩς ΓΙΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΜΑΣ)

  9. εργδημεργ
    10/09/2007 στο 09:31

    Βλέπω αλλαγες στον «δεξιο» ημερήσιο Τύπο… Μια που ανέλαβε ο «Ελεύθερος Τύπος» της Γιάννας να μοιράζει ντιβιντια και πολιτιστικα ένθετα, μάλλον η «Καθημερινη» γίνεται όργανο προβολης αδιαπραγματεύτων πολιτικων θέσεων παύλα πολιτικων ψιλοεκβιασμων προς κυβερνώντες.

    (Ξανα-γίνεται, για να είμαι ακριβης. Πολλες δεκαετίες μετα τον Γάβ και την Ελεεινίτσα.)

  10. frankiethecat
    13/09/2007 στο 03:07

    Κύριον Αϊάσανθον Ίωνα , βιαστήκατε να πείτε ό,τι σας εξαφάνησα. Έχω φαντάζομαι το δικαίωμα μετά από την πρωινή δουλειά, το κείμενο περί Αλαβάνου-Χριστόδουλου και άλλα συμβαίνοντα να τεμπελιάσω και λίγο. Είδα το μήνυμα πού στείλατε στις 19:30 ακριβώς , αλλά επειδή το κείμενο που έγραφα είχε προτεραιότητα μείνατε στο περίμενε 🙂 ,απάντησα στον Πόντο και Αριστερά σε 2 γραμμές και μετά πήγα για τη μπάλλα. Μετά ήθελα να βγω έξω για φαγητό, να μιλήσω στο τηλέφωνο κλπ κλπ. Πράγματα φυσιολογικά μιάς και δεν πληρώνομαι απο την wordpress . Θα σχολιάσω τα κείμενα σας number 13, 14 από Δευτέρα , αν και δεν αντέχω να πω ότι με συγκλονίζει η διάθεσις σας για παρεμβάσεις υψηλού επιπέδου , όπως πχ η επιστολή σας εις τον Πρωθυπουργόν της Έλλάδος … αφού την ανέγνωσα πλειστάκις κρίνω σκόπιμον να υποδείξω εις τους αναγνώστες του παρόντος ρεμπέλ ασκέρ μπλογκιδίου να την μελετήσουν μετά προσοχής… http://esteajioi.wordpress.com/2007/09/08/destroy-epistolh/

    μην ανησυχείτε θα τα πούμε από Δευτέρα και καλόν ύπνο , με ξενυχτήσατε αλλά μην ανησυχείτε αύριο η μέρα μου θάναι πιο χαλαρή

    Ο παρ’ολίγον ζημιωμένος-κατουρημένος Γάτος 🙂

  11. 13/09/2007 στο 19:38

    Μάλλον έχεις παραμπερδέψει τα πράγματα. Ο Frankiethecat ΔΕΝ είμαι εγώ.

    Τα σχόλια που αναφέρεις ΔΕΝ ήταν τα μόνα που είχαν μπει τότε σε moderation. Ήταν και άλλα υβριστικότατα και απειλητικά προς εμένα. Τα είχαμε πει σε σειρά e-mail οι δυο μας και είχαμε θεωρήσει το όλο ζήτημα λήξαν.

    Αλλά φαίνεται πως πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι, αφού αρχίζεις πάλι τα ίδια…

    Τα ΑΔΑΗ ΠΑΙΔΑΚΙΑ και τους ΑΔΑΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ αυτού του ιστολογίου τους παραπέμπω στο δικό σου. Για να μάθουν εκεί με ποιους έχουν να κάνουν…

  1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.