Αρχική > Πολιτική > Πρώτη -και τελευταία [;]- νίκη του ΓΑΜΑΠ σε εκλογές

Πρώτη -και τελευταία [;]- νίκη του ΓΑΜΑΠ σε εκλογές

12/11/2007


apog.jpg elef.jpg nea.jpg

Απορώ που οι υγιώς σκεπτόμενες politically correct δυνάμεις του έθνους δεν έχουν καταγγείλει αυτόν τον υπολανθάνοντα ξεκάθαρο σεξισμό!

Τον ΓΑΠ δεν τον «έκανε» μόνος του ο Ανδρέας. Είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι περισσότερα γονίδια κληρονόμησε από τη μητέρα του.

Άρα;

Γιώργος Ανδρέα και ΜΑργαρίτας Παπανδρέου. ΓΑΜΑΠ!

Προβλέπω ότι στο ΠΑΣΟΚ, μετά από κάθε ήττα στις εθνικές εκλογές, θα καθιερώσουν αυτή τη «γιορτή της δημοκρατίας» για να διασκεδάζουν τον πόνο τους…

ΥΓ 1. Τα υπόλοιπα τα είχαμε προβλέψει νωρίς. Πέντε μέρες μετά τις εκλογές, κι όταν οι δημοσκοπήσεις έδιναν 70% στον Βάγγο, γράφαμε: Ευάγγελε, χάσαμε! Και τα λοιπά και τα λοιπά…

ΥΓ 2. Οι αντιδράσεις των κομμάτων

Αλέκος Αλαβάνος: «Να εμφανιστεί πάλι επί της γης τουλάχιστον στις κοινές προσπάθειες που πρέπει να γίνουν για αντίκρουση των ακραίων αντικοινωνικών μεταρρυθμίσεων της ΝΔ».

Ο Γ. Καρατζαφέρης, έκανε λόγο για «νίκη του Κώστα Καραμανλή» (!) προσθέτοντας ότι «το κατενάτσιο της οικογενειοκρατείας πήρε για ακόμα μια φορά το αποτέλεσμα που ήθελε».

ΚΚΕ: «Οι εργάτες και τα λαϊκά στρώματα που ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ δεν έχουν τίποτα καλό, ούτε τίποτα το καινούργιο να περιμένουν από την εκλογή του κ. Παπανδρέου, όπως δεν θα είχαν και από την εκλογή του κ. Βενιζέλου.»

ΥΓ 3. Τα πρωτοσέλιδα και οι αντιδράσεις των κομμάτων από το News 24|7.

ΥΓ 4. «Κατέβασα» και το μπανεράκι που κοσμούσε το πάνω μέρος της δεξιάς στήλης τους δύο τελευταίους μήνες. Το θυμάστε;

Προς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ

f2an3.jpg

Κατηγορίες:Πολιτική Ετικέτες:
  1. frankiethecat
    12/11/2007 στο 11:58

    @ Χρήστο
    προσκυνώ … αν και το είχα προβλέψει νωρίτερα … στα Χειμερινά Ανάκτορα του Ζαππείου 🙂

    καλά μιλάμε το ΓΑΜΑΠ με έφτιαξε κανονικά και είναι και ΟΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΘονννν 😉

  2. 12/11/2007 στο 12:03

    Σωστός!!!
    Αυτό ήθελα να γράψω και γω.
    Αν το ΠΑΣΟΚ ξαναδει νίκη σε εκκλογές να μου τρυπήσεις τη μύτη!
    Εξ άλλου, όπως δήλωσε και ο πολύς Πάγκαλος, δεν έχουμε το κόμμα, μόνο για να νικάει τις εκλογές…
    Τωρα γιατί το έχουνε και δεν το κλείνουνε, μπας και ξεπεταχτεί κανένα άλλο κόμμα.. ποιός ξέρει.
    Η επόμενη αρχηγός η Αννα μας. Εχει ολα τα προσόντα! Λέσχη Μπίλντεμπεργκ κλπ. κλπ.

  3. 12/11/2007 στο 13:39

    Εμένα μου αρέσει (πολύ!) το γεγονός ότι στην πράξη τα πράγματα εξελίσσονται στην αντίθετη των ανακοινώσεων του ΠΑ.Σο.Κ. κατεύθυνση.

    Είναι αυτό που λέει η ange-ta πιο πάνω: Δεν πρόκειται να δουν σύντομα νίκη στις εκλογές, ή με τον Μπέννυ ή με τον ΓΑΜΑΠ (λέω εγώ).

    Κι αυτό είναι η απαρχή του τέλους του δικομματισμού, διότι η ΝΔ είναι από το 1980 και μετά κόμμα «αντισυσπείρωσης» στο ΠΑΣΟΚ! Κι αν δεν τραβάει το ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει λόγος να τραβάει και η ΝΔ!

    Μεγάλη αναταραχή-θαυμάσια κατάσταση, λοιπόν!

    …Κι αφήστε τους πασόκους με τις γραβάτες να ομιλούν στα πάνελ, το ίδιο αγέλαστοι και γελασμένοι!

  4. 12/11/2007 στο 17:43

    Ρε δεν αφήνετε το Γιώργο να «σκεφτεί»!

    Είπε ότι χρειάζεται μια βδομάδα σκέψης και μετά θα τρίβετε τα μάτια σας!

    Παλιάνθρωποι… Μη δείτε μια οικογένεια να προκόβει! 😉

  5. 12/11/2007 στο 18:49

    Η αυριανή μέρα για το ΠΑΣΟΚ ξημέρωσε.
    Τα τελικά αποτελέσματα ακόμα τα αναμένουμε.
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι το δυναμικό,ριζοσπαστικό,αισιόδοξο ρεύμα που δημιουργήθηκε στο ΠΑΣΟΚ με την υποψηφιότητα Βενιζέλου,θα συνεχίσει να παράγει πολιτική,υπερασπίζοντας τα κεκτημένα και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.
    Σε μιά εποχή παγκοσμιοποίησης και νεοφιλελεύθερης στροφής,εμείς που στηρίξαμε τον Βαγγέλη,δλδ. το 40% της βάσης του ΠΑΣΟΚ,θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά τον αγώνα,για να ξαναβρεί το Κίνημα τον χαμένο του προσανατολισμό.
    Οσο για τις ειρωνείες και την χλεύη ορισμένων,απλά να πώ ότι τους χαρακτηρίζουν.Αυτές είναι φασιστικές συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε να έχουν θέση στο Κίνημα μας.

    Σύντροφοι,ο αγώνας συνεχίζεται.

  6. fuckingblogger
    12/11/2007 στο 20:02

    …πατέρα σήκω να με δεις
    ξαναέγινα πρόεδρος στο Πασόκ…

  7. papaioannou
    12/11/2007 στο 22:11

    κοψτε
    Δωστε Συγχαρητήρια.
    στον Γεωργιο Παπανδρεου

  8. zalmoxis
    12/11/2007 στο 22:29

    Συγχαρητήρια στους βαθυστόχαστους πολιτικούς αναλυτές οι οποίοι αναφερόμενοι στους καμιά 650αριά χιλιάδες ψηφοφόρους του Γ.Α.Π. ή ΓΑΜΩΠ (Γιώργος Ανδρέα, Μαργαρίτας και Ωλμπράϊτ -μη ξεχνάμε και τη νονά- Παπανδρέου) διείδαν στους κατοίκους της βαλκανικής χώρας που διαπρέπει σε φοροδιαφυγή, κομματισμό, διαφθορά, παραοικονομία, συναλλαγή και ρουσφέτι, τον πολιτικοποιημένο πολίτη που εκτίμησε και ψήφισε το… σουηδικό/σκανδιναβικό μοντέλο της κοινωνίας των πολιτών και όχι με κριτήρια νεποτισμού και οικογενειοκρατίας!
    Να ζήσουν, να είναι γεροί και δυνατοί και πάντα με κοφτερό μυαλό να κάνουν ανάλογες αναλύσεις κι όταν μετά από καμιά 30αριά χρόνια θα γράφουν για τα δίδυμα της Νατάσας και του Κώστα που θα γίνουν πρόεδρος και πρωθυπουργός (τύπου Κανζίνσκυ) ή όταν θα μας εκλαϊκεύουν τα οράματα για την εθνική στρατηγική της Αλεξίας Μπακογιάννη και της Μαργαρίτας Παπανδρέου του Γεωργίου και της Άντας που θα εναλλάσσονται στο υπουργείο Εξωτερικών αναλόγως αν βρίσκεται η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.
    ΥΓ: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πειστικά γιατί ακριβώς δεν γουστάρουμε το θεσμό της κληρονομικής μοναρχίας;

  9. 12/11/2007 στο 23:46

    Μα τι λέτε βρε παληκαρια;

    Ο Γιωργος είναι ο αμνός ο αίρων τις αμαρτίες του Πασοκ….
    Αλλα δεν πρόκειται να αναστηθεί, παρότι θα σταυρωθει…

    Οψόμεθα

  10. 13/11/2007 στο 08:41

    Τέτοια εμπάθεια; Πάντως χαίρομαι γιατί :

    1. Όλοι ασχολείστε με το ΠΑΣΟΚ ακόμα και αν απλώς ο Γιώργος ή ο βενιζέλος αλλάζουν σώβρακο. Το πιο ωραίο που διάβασα είναι ότι η ΝΔ αποτελεί αντισυσπείρωση στο ΠΑΣΟΚ. Σωστό!!!
    2. Επειδή πολλοί (προφανώς άσχετοι με την πολιτική) βλέπουν ότι ο δικομματισμός πέθανε, υπενθυμίζω ότι πέθαινε και το 1989-1990. Σήμερα οι μαχητές εναντίον του δικομματισμού είναι στο ΠΑΣΟΚ (Ανδρουλάκης, Δαμανάκη).
    3. Δεν πιστεύω σε νέες εποχές και τραγικές αλλαγές στο κόμμα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η κοινωνία για αν αλλάξει περιμένει πια το κόμμα. Αυτό ήδη γίνεται και τα κόμματα μάλλον μάχη δίνουν να την παρακολουθήσουν. Όχι το αντίστροφο. Οι 850,000 πήγαν για να πουν αυτό : Αλλάξτε!!! Αν δεν το δουν απλώς θα φύγουν σε κάτι άλλο. Συνεπώς ας περιμένουμε καμιά βδομάδα. (Αν και δίκιο έχετε πολύ είναι…)
    4. Άλλο η κριτική άλλο η εμπάθεια. Αλλά έστω κι έτσι ασχολείστε με την πολιτική , κάτι είναι κι αυτό. Πάντως σε τόσους bloggers γυρνώντας το μόνο που βλέπω είναι καταγγελία και πίκρα. Πρόταση δεν έχω δει πουθενά. Καλό το απωθημένο αλλά ας λέμε και κάτι για το μέλλον. Αλλιώς μιμείστε τριανταφυλλόπουλο.
    http://koukios.wordpress.com

  11. 13/11/2007 στο 09:33

    @Σ. Κούκιο
    Ο τελευταίος αξιόλογος πολιτικός που πέρασε από το Πα.Σο.Κ. ήταν ο… Σημίτης! Και ξέρετε γιατί; Διότι είχε αυτό που σήμερα κανένας στο κώμα δεν έχει: Πρόγραμμα, ιδεολογική αναφορά, όραμα.

    Μπορεί το όραμά του να ήταν η ολοκληρωτική ενσωμάτωση της χώρας στην Ε.Ε. και τους μηχανισμούς της παγκοσμιοποίησης. Μπορεί η συνέπεια της πρότασής του να ήταν η ολοκληρωτική διάλυση της ελληνικής κοινωνίας.

    Πέρα όμως από αυτό θα ήταν μικροπρεπές να μην του αναγνωρίσουμε ότι ήταν συνεπής από το 1980, όταν είχε διαφωνήσει ανοιχτά με τον Αντρέα στα περί ΕυρωπαΪκής Ένωσης (πράγμα που του κόστισε την συμμετοχή στο εκτελεστικό γραφείο, αν ενθυμούμαι καλά) , στην γραμμή που πρέσβευε.

    Τα σημερινά μηδενικά έχουν μία αντίληψη για την πολιτική που ομοιάζει σ’ εκείνην του πλασιέ οδοντόβουρτσας: υποστηρίζουν ό,τι θέλει ο πελάτης! Γι’ αυτό και αυτοί που ζητιάνευαν χθες από τον Σημίτη έναν υπουργικό θώκο και συγκαταλέγονταν στους πιο ένθερμους οπαδούς του «καταλληλότερου», σήμερα βγαίνουν και τον υβρίζουν (βλέπε λογουχάρη τον Τζουμάκα)! Τι σκουπίδια! Για καιρό, λοιπόν, θα αναλισκόμαστε να αναλύουμε την «χωματερή» ΠΑΣΟΚ…

    Για την δε ποιότητα των αναλύσεων, είναι σαφές ότι εξαρτώνται καθοριστικά από την ποιότητα του αναλυόμενου αντικειμένου…

  12. 13/11/2007 στο 10:26

    Σύντροφοι! Ζήλεια και φθόνος χαρακτηρίζει τους περισσότερους εξ ημών! [Υπάρχουν και φωτειναί εξαιρέσεις, που πολιτικολογούν -ακόμα!- παρέα με τον Χρυσοχοΐδη, την Αννούλα, τον Χυτήρη και τον Τζουμάκα. Μόνον ο Πάχτας, ο Νεονάκης κι ο Πασχαλίδης απουσιάζουν (απ’ τα παράθυρα)].

    Ζήλεια και φθόνος για ένα παιντί που κληρονόμησε μόνον τα γονίδια της μητρός του -κατ’ άλλους είναι φτυστός (γονιδιακά) με τον θείο του (ετεροθαλή αδελφό του πατέρα του) επίσης Γεώργιο Παπανδρέου, εάν τον ενθυμείσθε-, το όνομα του πατέρα του και το ρολόι του παππού του.

    Ζήλεια και φθόνος για ένα παιντί που ξεκίνησε εξόριστο στην… εξορία της Σουηδίας καθαρίζοντας τζάμια. Που, που, που…

    Φτου μας, ωρέ! Και πάλι φτου μας! Γιατί μπορεί να παραπονιόμαστε για το έλλειμμα [my ass] δημοκρατίας στο πολιτικό σύστημα, όμως απέχουμε όταν μας προσφέρουν περισσότερη δημοκρατία και περισσότερη συλλογικότητα, σιγοσφυρίζοντας αδιάφορα το «♫ ♪ Απ’ τον Μπένυ και τον Γιωργάκη, ποιον να διαλέξω, ποιον;;; ♪ ♫»

    Φθού!!!

  13. 13/11/2007 στο 10:54

    Στο μεταξύ, με ποιον τρόμο, λέτε, με εκδικείται, εμένα τον… απολιτίκ, η πόρνη η ιστορία [αυτού του τόπου]; Τον τελευταίο ένα-ενάμιση μήνα, συχνά πυνκά η οθόνη του υπολογιστή βάφεται πράσινη! Την ανοιγοκλείνω κάμποσες φορές κι ίσως μετά τα δείξει κανονικά… Να φταίει η οθόνη; Να φταίει η κάρτα γραφικών; Να φταίει ο οδηγός της κάρτας; Να φταίνε τα Windows; Να φταίει καμιά μητρική; Ποιος ξέρει και ποιος έχει διάθεση να το ψάξει…

    Θα συγκαλέσω καμιά εθνική οικογενειακή συνδιάσκεψη, και θα πάμε σε ελεύθερες και συμμετοχικές εκλογές για τη Νέα Αλλαγή. Και είναι μόλις δύο χρόνων…

    ΥΓ. Σήμερα το πρωί, μόλις άνοιξα το μηχάνημα, άρχισα να τραγουδώ: «♪ ♫ Greeeeeen, greeeeen, μου ‘χεις κάνει το PC! Greeeen, greeeen, μου ‘χεις κάνει τη ζωή…♪ ♫»

    ΥΓ. Καλή η δημοκρατία τους [λέμε τώρα…], καλή και η συμμετοχή τους [επίσης λέμε τώρα…], αλλά μ’ εκείνα τα -τελικά- αποτελέσματα τι γίνεται; Όλα τα ‘χε η Μαργιορή, τα online συστήματα της λείπανε…

  14. 13/11/2007 στο 10:58

    κόψτε
    Δώστε συγχαρητήρια
    για την τελική έφοδο στην κουτάλα!

  15. 13/11/2007 στο 11:40

    green green sind ♪
    alle meiner Kleider ♪
    green green sind ♪
    alles was ich hab!! ♪

  16. 13/11/2007 στο 12:05

    @ εξαποδω

    cut
    congratulate GAMAP
    for his clean victory

    @ ange-ta
    🙂

    Και μια μιλάμε για… πράσινους και Γερμανούς. Η είδηση-σχόλιο από τη χθεσινή «Ελευθεροτυπία» – Κάποιοι θυμούνται…:

    ««Σε μια κοινωνία όπου συναντώνται διαφορετικές κοσμοθεωρίες και θρησκείες, είναι σημαντικό να διευκρινιστεί σε ποια κοινωνικά και προσωπικά θεμέλια βασίζεται το μέλλον της δημοκρατίας. Και η ενασχόληση με τις αξίες της ευρωπαϊκής αρχαιότητας θα μπορούσε να δώσει ερεθίσματα και βάσεις στον σχετικό διάλογο», τονίζει η αρμόδια επί θεμάτων Εκπαίδευσης βουλευτής των Πράσινων, Ρενάτε Ραστέτερ. Και συμπληρώνει: «τα Αρχαία Ελληνικά και τα Λατινικά ως διδασκόμενα μαθήματα θα μπορούσαν ν’ αποκτήσουν νέα σημασία για τη μελλοντική Ευρώπη, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην προσωπική ανάπτυξη των νεαρών ατόμων».

    Οι Πράσινοι/Οικολόγοι του γερμανικού κρατιδίου Βάδης-Βυρτεμβέργης (Στουτγάρδη) ζήτησαν από την τοπική κυβέρνηση να διασφαλίσει τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών στα σχολεία της δικαιοδοσίας της και να φροντίσει για την επάρκεια καταρτισμένου στη γλώσσα διδακτικού προσωπικού, αναφέρει δημοσίευμα της «Φρανκφούρτερ Αλγκεμάινε». Η γερμανική οικολογική παράταξη κάλεσε την τοπική κυβέρνηση να μην καταργήσει το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών από τα παραδοσιακά Γυμνάσια Ανθρωπιστικών Σπουδών, όπου σχεδιαζόταν ο περιορισμός επιλογής τους ως δεύτερου κύριου μαθήματος.

    Τουλάχιστον αν δεν ενδιαφερόμαστε εμείς οι Ελληνες, κάποιοι θυμούνται και τιμούν ακόμη τα φώτα που έδωσε ο ελληνικός πολιτισμός στον κόσμο!

    Ολ.Κ.»

    Ιδέες για τον ΓΑΜΑΠ, που αποφάσισε τώρα [στα γεράματα] να το σκεφτεί το ζήτημα… Ποιο ζήτημα είναι το ζήτημα…

  17. 13/11/2007 στο 12:19

    Για να καταλάβετε περί ποιών απατεώνων ομιλούμε, υποτίθεται ότι η εκλογική διαδικασία «έκλεισε» με τον Μπένι πάνω κάτω στο 36% και τον Γιωργάκη στο 60%. Όλοι μάλιστα επ’ αυτού του ποσοστού ομιλούν…

    Μόνο, που δεν είναι το τελικό ποσοστό! Ήδη, σήμερα, έχει πέσει στο 56% (Γιωργάκης) -38% (Μπένι), ενώ όλοι οι παροικούντες στη Τρικούπη, δίνουν ένα τελικό 51-50% με 39-40%!

    Πράγμα που σημαίνει ότι υφίσταται μεν νίκη του ΓΑΜΑΠ, όχι όμως τόσο σαρωτική όσο τα συγκροτήματα προσπάθησαν να προβάλλουν κατά την πρώτη ημέρα!

    Γι’ αυτό και καθυστερούν οι γραφειοκράτες του κόμματος να βγάλουν τα τελικά (3 μέρες μετά, και δεν έχουν βγει ακόμη! Ούτε στις φοιτητικές εκλογές δεν αργούσαμε τόσο, με ξύλο, νοθείες κ.ο.κ.!) , για να στήσουν πρώτα ένα αναντίστοιχο του ποσοστού σκηνικό θριάμβου!

    …Και μετά έρχεται ο κύριος Σ. Κούκιος και μας λέει ότι κάνουμε μίζερη αντιπολίτευση στους κομπιναδόρους-απατεώνες!

    Πίσω ρεεεεεεεεεεε!

  18. 13/11/2007 στο 12:19

    Διόρθωσις: Εκεί που λέει 36% βάλτε 34,02%

  19. 13/11/2007 στο 12:52

    @ Σκατζόχοιρος

    Μα, αγαπητέ, οι «καθαροί» του ΠΑΣΟΚ έκαναν μια βδομάδα -τουλάχιστον- να βγάλουν αποτελέσματα όταν ψήφιζαν 3-4 χιλιάδες άτομα σε συνέδρια για το ποιους ήθελαν στην Κεντρική Επιτροπή. Όχι τώρα που έχουν να κάνουν και με 3 εκατομμύρια κόσμο… [Τόσοι ψήφισαν, αλλά το Νέο-Νέο και Καθαρό ΠΑΣΟΚ δεν το λέει από… μετριοφροσύνη].

    ΥΓ. Πάντως ένα [ή μάλλον δύο] μου κάνουν εντύπωση: βλέπω προχθές το βράδυ τον Μπένι και έδειχνε ανακουφισμένος σχεδόν – λες και δεν ήθελε να εκλεγεί.

    Και θυμήθηκα ότι την ίδια ακριβώς εντύπωση μου είχε δώσει και ο Άκης Τσοχατζόπουλος το 1996 όταν είχε χάσει την εκλογή στην πρωθυπουργία από τον Σημίτη.

    Αλλά, πάλι, σκέφτομαι… Τι ξέρω κι εγώ ο απολιτίκ…

  20. 13/11/2007 στο 15:48

    Μα είναι δυνατόν, την εποχή της μπλε γραβάτας να βάφεται πράσινη η blue screen of death»;

    Εκτός κλίματος σας βρίσκω κ. Μόρφο! Εκτός κι αν ο αέρας της (νέας) αλλαγής φυσάει από τον υπολογιστή σας!

  21. 13/11/2007 στο 20:38

    Μια και το ρίξαμε στα «άσματα», το αφιερώνω στο Γιώργο!

    «Ρεζίλεψα στη τρέλα μου τ’ όνομα του πατέρα μου»

  22. 13/11/2007 στο 20:50

    @ vildanden

    Α! Δεν έχω παράπονο! Πέρα από τις πράσινες [ένα σε ξεπλυμένο (αλλά «καθαρό») λαχανί βγάζει, όχι στο αυθεντικό πράσινο του ΠΑΣΟΚ] εμφανίζονται, πιο σπάνια, και μπλε. Αλλά αυτές έχουν γράμματα, και λένε κάτι ακαταλαβίστικα ότι θα πρέπει να ειδοποιήσεις την ΜικροΜαλάκω κι αν δεν το κάνεις θα έρθουν μεγάλα δεινά…

    Εκτός κλίματος πάντα. Και που να ακούσεις τον αέρα του ανεμιστήρα στον υπολογιστή μου. Κάτι σαν εξωλέμβιο κόντρα στη φουσκοθαλασσιά. Άστα να πάνε…

    @ gregykapogeorge

    Ναι… Αυτόν περίμενε ο Αντρέ να τον ρεζιλέψει… Τα είχε καταφέρει μια χαρά και μόνος του… 🙂

  23. Αντίοχος ο Αφανής
    14/11/2007 στο 12:19

    Μα δεν είναι η πρώτη νίκη του bravoyorgo, η δεύτερη είναι! Στην πρώτη έστησε κάλπες με έναν υποψήφιο και κέρδισε! Προφανώς το μυστικό του το είχε σφυρίξει ο Πάγκαλος, γιατί το είχε κάνει ο παππούς του.

  24. 16/11/2007 στο 11:09

    @ Αντίοχος ο Αφανής

    Σωστά. Η δεύτερη [!] είναι. Ελπίζω να μην τον φάμε κι αυτόν στη μάπα, όπως τον παππού του… Φαντάζεστε σε μερικές δεκαετίες να τον αποκαλούν «Ο Γέρος του Σοσιαλισμού»; Μπρρρ!!!

  25. 18/11/2007 στο 14:36

    Τι να πω; Έχει κι ο Τρίτος Δρόμος για τον σοσιαλισμό τα προβλήματά του… Αν και ισχύει ακέραιο το «άμα πάρεις λάθος τρένο…»

    Και το τρένο είναι λάθος. Διάβαζα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για το ΠΑΣΟΚ στη χθεσινή ΡΗΞΗ. Ο άνθρωπος που το έγραψε -Μανόλης Μαυρολέων- ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Ιταλία από το ’76 και μετά. Τα λέει ο άνθρωπος… Όχι μόνον ήταν λάθος το τρένο, λάθος ήταν κι οι γραμμές, λάθος κι ο μηχανοδηγός, λάθος κι όσοι επιβάτες έμειναν σ’ αυτό πετώντας τους υπόλοιπους έξω απ’ τα παράθυρα…

  1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.